Luksor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A dlaczego te kwadraty są tak krzywo ułożone? :P Ogólnie to ten interfejs ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Wiedźmiń ssie A przeszedłeś całego ? Bo w przypadku gier rpg można to twierdzić po ukończeniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 UP@ Właśnie? zobaczył screena menu i myśli że już o tej grze wszystko wie założę się że nawet intra nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Grałem, nie podoba mi się wszystko w tej grze. System walki, grafika i atmosfera. Po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 System walki jest tam jeden z lepszych jaki widziałem... zresztą już przy tworzeniu na to się nastawiali. Co do inventory to nie wiem... poczekam, aż skończysz bo nie wiem od czego są rubryki i czemu pola są krzywe ale na pewno będzie miało to swoje zastosowanie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 i popraw ten telewizor bo narazie przypomina szare gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 i popraw ten telewizor bo narazie przypomina szare gówno jaki telewizor? ,_, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 i popraw ten telewizor bo narazie przypomina szare gówno hahaha czytaj post Borka i sam powiedz czy to sarkazm :D i to jest jakiś wojownik chyba o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 BTW. Macie chyba jakąś sprzeczność w teamie. Gnysek (przez małe "g") pisał, że pracujecie nad polską wersją Triberiana, a w ekwipunku jest napis "Inventory Menu". Hę? Ta wasza szara materia to zbroja (sam tors), tak IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 jak dla mnie to menu jak na poczatek prezentuje sie bardzo ladnie. proponowalbym aby pod kazdym kwardacikiem byl szkic czesci ekwipunku pod ktory kazdy kwadrat jest przypisany. No i pewnie bedzie jakas kolorystyka? Jak dla mnie to menu roxi wlasnie w takich szarawych odcieniach ale pasowaloby do reszty gry tylko i wylacznie gdyby cala byla utrzymana w podobnej kolorystyce. Z bardzo kolorowa grafika terenow itd. bedzie bardzo gryzc w oczy. GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Spoko poprawie, mówiłem, że to jest wstępna wersja. Wszystko zostanie poprawione i czekam na dalsze opinie na temat gówna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 i to jest jakiś wojownik chyba Nie... to jest przecież: Telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Borek: ten tors i nogi zrób mniej rozmazane, bo jakoś tak dziwnie wygląda, i wszystkim wydaje sie ze to jakaś szara materia ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dobra zmienię to gówno... Nie będzie zdjęć przez jakiś czas, bo trzeba będzie pracować nad lepszym interfacem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Hmm to w końcu jak z grafiką będzie? będzie ta z Almory: ToD czy zupełnie nowa? bo jak napisałem wcześniej, to grafa z almory właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Na pełnym ekranie będzie dokładniej widać,że to tors i buty ale szczerze mówiąc sam tors i buty jakoś mi nie pasują. Ale z drugiej strony nie mam pomysłu jak by było lepiej ;] Edit: Chyba wkurzyliście Borka z tymi szarymi materiami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 To jest ostatni materiał z Triberiana. Reszta będzie w swoim czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Borek się na was obraził i już was nie kocha ;( Zrobi grę tylko dla swojego Teamu a z wami już się nią nie podzieli ];D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Borek, nie fochaj sie tak, nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgadza się, będzie po Polsku, ale po angielsku też potem wyjdzie, dlatego inventory akurat tutaj było w takiej wersji :P Po prostu tłumaczenie wersji angielskiej odbędzie się dopiero po wydaniu polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nie no spoko, poprawimy. To jest taka koncepcja, trzeba będzie więcej kolorów dodać, a te kwadraty są ułożone nieregularnie, bo inaczej to źle wygląda. Zresztą inaczej jest jak są ikonki :) W tle jest stare zdjęcie, ponieważ same inventory byłoby za suche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A ja mam pytanie czy w Triberianie będzie taki sam leśny klimat jak w almorze czy macie zamiar zrobić coś świeższego np Jungle, pustynie ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 @Up Pierwszy post lol ;[ http://www.gear-studio.com/Triberian/Image...ianMapSmall.jpg Można tam zobaczyć góry, las, pustynie i jakiś obszar szatana ;/ @Topic Inventory mi się podoba. Fajnie zrobione kratki ekwipunku. Coś nowego wreszcie ;p Czekam na następne informacje o postępie pracy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 no lul nie będzie fotek z Triberiana ! Borek nie lubię cię o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Pierwszy post lol ;[ http://www.gear-studio.com/Triberian/Image...ianMapSmall.jpg Czyżby metoda Megatexture w Triberianie ? :P trochę mi się nie podoba ten płomień , ale i tak Triberian pwnz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Czyżby metoda Megatexture w Triberianie ? :P trochę mi się nie podoba ten płomień , ale i tak Triberian pwnz ;D Gustu nie masz :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi