Snake Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Aaa... takie rzeczy to się spotyka w większości gier ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: Ale np. ja płace ;) Czy nie rozumiesz tego, że płacisz za gazetę? Te same dema możesz ściagnąć z netu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP; dobra ok ;d Borek spakuj mi HS! bo na hqsoft nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ale z drugiej strony, jak chcą płacić za demo... żartuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Musiałbym poszukać HS, mam w domu gdzieś na dysku :), teraz w pracy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Acha zapomniałem dodać, że jak już się gra ukaże, to będzie do nabycia w dwóch wersjach. 1. Demo - wersja elektroniczna 2. BOX z pudełkiem i instrukcją. 3. OEM wersja elektroniczna. Oczywiście full legal z paragonem Sry, myslalem ze do nabycia bedzie demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Kilka pytań :). Jeżeli gra będzie w wersji pudełkowej, to czy będzie dostępna także w Polsce - czy może ze sprzedażą pudełkową nastawiacie się bardziej na zachód? Chętnie bym się skusił na tę opcję, brzmi znakomicie. Następnie: czy gra będzie przygotowana w polskiej wersji językowej? Pełna lokalizacja może i jest praco/czasochłonna, ale byłby to ukłon w naszą stronę ;). I po trzecie kiedy można się spodziewać jakichś pełniejszych informacji dot. fabuły, ciekawych innowacji itp.? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 1. Nie wiem jak Borek chce, ale raczej właśnie na polskę 2. Będzie po Polsku, ale głosy NPC zostają po staremu. Podobają nam się. 3. W wakacje już raczej nie. Dzisiaj robiliśmy burzę mózgów i mamy 5 różnych fabuł i żadna nam się nie widzi. Na razie tworzymy sam silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Kilka pytań :). Jeżeli gra będzie w wersji pudełkowej, to czy będzie dostępna także w Polsce - czy może ze sprzedażą pudełkową nastawiacie się bardziej na zachód? Chętnie bym się skusił na tę opcję, brzmi znakomicie. Właśnie będzie bardziej na Polskę nastawiona :) Nawet wygodniej jest wysłać paczkę do osoby z Polski. Gra będzie dystrybuowana przez nas, ja mam swoją firmę także wszystko będzie legalnie. Jeżeli chodzi o wydruki oraz materiały do wersji BOX to też nie ma problemu :) Następnie: czy gra będzie przygotowana w polskiej wersji językowej? Pełna lokalizacja może i jest praco/czasochłonna, ale byłby to ukłon w naszą stronę ;). Tak, ja na początku chciałem ją zrobić tylko po Polsku, ale faktycznie na zachód trzeba ruszyć :) Tak czy siak, zapewne pierwsza wersja będzie dostępna tylko w języku polskim, a później dopiero w angielskim. I po trzecie kiedy można się spodziewać jakichś pełniejszych informacji dot. fabuły, ciekawych innowacji itp.? :) Na razie sklejamy wszystko w całość, każdy dorzuca swoje 3 grosze i robi nam się bogate Wiki :) Jak tylko będziemy wszystkiego pewni to damy znać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 10 Użytkowników czyta ten temat Lul... Zgadłem, mówiłem, że to będzie kontynuacja, a raczej nowa wersja niedokończonej wersji porzuconego projektu :) Oby Triberian był w miarę dobrą grą, żeby po kupieniu nie żałować. Nawet jeśli to będzie MMOCtC i tak kupię. PS. Będą reklamy Triberiana w TV i gazetach? PS2. Dobrze by było zrobić specjalną plakietkę "User from GMClan", rozdać PMami GMClanowiczom co są przynajmniej 2-3 lata na stronce, wydrukują sobie, pokażą w sklepie i będą mieć taniej Triberiana. ;] Ofc to tak półserio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: @PS2: Nawet nawet, ale ja sie nie załapie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czytanie ze zrozumieniem nawala.... Po pierwsze: żadne MMO. Po drugie - jakie plakietki? Chodzi o kupony promocyjne? Nie wiem, czy gra trafi do sklepów, raczej będzie to edystrybucja. I reklamy... tak, reklama w TV kosztuje więcej, niż w zyciu widziałeś kasy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chyba, że w jakichś tefałenach 24 (jedna reklamówka tak gdzieś z 1k), czy meteach (tam to już ze 100zł) ale kto to ogląda? ;p A w zwykłych stacjach to jedna reklama jakieś 36k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Co ty, nawet w regionalnej TV mniej niż 1k nie ma reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dokładnie to idzie w dziesiątkach tysięcy albo i więcej, przecież nawet reklama w jakiejś gazecie kosztowała około 15k(nie przypominam sobie jakiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 To podałeś dokładnie :P 30 s. przed wiadomościami w TVP kosztuje 300 000 złotych i tyle. Przed jednymi. Zresztą... coście się tak tej reklamy czepili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No w sumie zdrożało od ostatniej mojej wizycie na reklama.tvn.pl, ale: http://reklama.tvn.pl/6905,cennik.html nie więcej niż 2k. A na meteo reklama 90 lub 60 plnyca, zależy ile się kupi: http://reklama.tvn.pl/6904,cennik.html Zwykły tvn to: http://reklama.tvn.pl/6902,1492085,cennik.html ponad dwa razy tańszy ze względu wakacji, a przecież nikt wtedy nie ogląda tv, prawda? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A na meteo reklama 90 lub 60 plnyca, zależy ile się kupi: http://reklama.tvn.pl/6904,cennik.html Myślisz że na kanał Meteo ludzie wchodzą specjalnie po to, żeby oglądać reklamy Tiberiana? Ile ludzi by się tym zainteresowało? Kierownik od reklam w TVN i jego rodzina? Dochodzi do tego jeszcze, że żeby pokazać reklamę trzeba ją mieć. A niekiedy koszta wyprodukowania reklamy są znacznie większe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Parę postów wyżej napisałem: "ale kto to ogląda". Jak już to wykupiło by się reklamę w tv4 przed tym gramowym magazynem, przynajmniej ludzie mniej-więcej zainteresowani. Ale w sumie takiej grze reklama dużo by nie dała... A jak już to jakiś chaotyczny trailer by się dało ;] Przecież nie będzie aktorów, którzy sobie chodzą i gadają, że przyjaciółka grała w "cośtam", ale triberian przecież o wiele lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Macie może jeszcze jakieś zdjęcia ze zlotu gear? Oprócz tych, http://www.gmclan.org/up1_5_20072008234.html http://www.gmclan.org/up1_5_19072008216.html ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Po drugie - jakie plakietki? Chodzi o kupony promocyjne? No, coś takiego. Pokazujesz plakietkę "Jestem z GMClanu" i masz taniej Triberiana :P Ale to takie bujanie w obłokach. Co do reklam: Można załatwić darmowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No, coś takiego. Pokazujesz plakietkę "Jestem z GMClanu" i masz taniej Triberiana A nie łatwiej by było gdybyśmy założyli "rodzinę" (taka w której Ranmus byłby ojcem chrzestnym), i z reklamą nie było by też większego problemu. A tak na serio, to niezbyt przemyślany pomysł, większosć tylko po to by się rejestrowało aby mieć taniej grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Bez sensu w ogóle :P Odczepcie sie od tej reklamy już bo się zamienia ten temat w dobry żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 To po co przenieśliście to do działu Almory? A z tą reklamą: Można symulować kradzież :P TuxMan byłby zaszczycony będąc w roli złodzieja ;] Napewno jakieś media by się zjawiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 To po co przenieśliście to do działu Almory? Bo podtytuł gry na to pozwala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 http://www.gmclan.org/up1_5_19072008216.html Jak dobrze pamiętam, to Borek to ten z lewej. Palacz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Viceroy ;x Przepraszam, ze nie czytałem całego tematu, ale wiadomo już coś na temat gatunku gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Przepraszam, ze nie czytałem całego tematu, ale wiadomo już coś na temat gatunku gry ? Tak, gra okazała się lwem polarnym, a nie tygrysem szablozębnym, jak sądzono do tej pory. ...na litość boską, czytaj temat dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak dobrze pamiętam, to Borek to ten z lewej. Palacz! A jakie to ma znaczenie <_< ? Przepraszam, ze nie czytałem całego tematu, ale wiadomo już coś na temat gatunku gry ? Obecnie wiadomo, że to będzie rpg single player (i poczytaj cały temat...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Proszę was o pewną rzecz.. by po skończeniu można było grać dalej.. bo kończę wiele zarąbistych gier.. no i jest już taki koniec końców.. a lubie sobie pograć w coś dłużej jak jest fajne ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi