Bedziom Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Threef (20:43, 5.10.11): Pierwsze miejsce i tak znamy B) Bedziom (20:48, 5.10.11): Ja nie pamiętam :( Threef (20:49, 5.10.11): Bedziom piwo po 1zł było! Masz prawo nie pamiętać! Mnie to rozbawiło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ale ty nie piłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Wdg. mnie to go właśnie rozbawiło. Btw. ma przecież 12 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 No właśnie to mnie rozbawiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Gdyby nasza Ziemia nie miała grawitacji, też byś skoczył i nie wylądował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=369151 Musiałem to dodać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=369151 Musiałem to dodać. ;) LOL :P @EDIT: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=180825 LOL^n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tęskniłem panowie :> Fuck, mój avatar ssie. Also Mam to konto już 3 lata... ohh te dawne czasu 3 lata temu kiedy wiecej sie tu dzialo a dziadekkleofas jeszcze nie zaliczył w ryja... W8, w sumie 3.5 roku bo zaczalem na granicy 12/13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 ON WRÓCIŁ BO MU CIĄGLE O TYM CAŁYM GMCLANIE GADAŁEM wielbcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nieprawda. I to taka szczera nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie frasuj się ktcyferki. Poszukaj a znajdziesz smile.gif Też nie jestem zbytnio urodziwy a mam dziewczynę ;x Wreszcie znalazłeś kobietę z oczami na gruczołach mlecznych? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry370837 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Prosiłem abyś zagłosował na moja klasę, ty zagłosowałeś na przeciwną. Prosiłeś o oszukiwanie, to cię teraz dopadła ręka sprawiedliwości, która ci dała klapsa w dupę. Nie płacz. xddddddddddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=27624 dziwki wielkie :-). Jedna litera, a całkowicie różne znaczenie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hahahahhhahah. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ale fail : DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wyświetl histrię nazw dla: ΨΧΞ Od do data PsichiX ΨΧΞ 2.02.2010 - 9:34 Koteciek mrr mrr PsichiX 16.02.2009 - 10:18 Koteciek Koteciek mrr mrr 15.02.2009 - 21:01 PsichiX Koteciek 15.02.2009 - 21:01 Śmiszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Śmiszne nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Śmiszne nie racja Continue, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Continue, please. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A mnie się czepiają :( Nie żebym was nie lubił ale rygor już chyba jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @up nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 racja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A właśnie, że tak. Na WikiLeaks pisze, że jest. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jeśli wy to nazywacie rygorem, to nie wiem co dalej napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jeśli wy to nazywacie rygorem, to nie wiem co dalej napisać... aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Daj numer karty bankowej twoich rodziców (ty zapewne nie posiadasz, dziecko przecież jesteś) i prześle im skromne 100 złotych by wyjeli ci wtyczke od komputera byś nie mógł publikować swoich "gier". https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=374946 trololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Oczywiście, ołów drogi. A żelazo tanie. BUHAHAHAHHAAHAHAHAHA tłeny minyts projektowal sernat swa tyrade Zazdrosny, że jestem śmieszniejszy? uuu kolego, nie wiesz z kim zadzierasz? nie wiesz? to ja ci powiem to ja ci kolego POWIEM co ja powiem a powiem, i ty to usłysz WAXX JEST MOCNY I NIC CI DO TEGO ... CIOŁKU (o!) patrzcie nawet nie musialem nic zagrywac, choc mi sie tam juz smyczki wyrywaly no ale dopowiem slowo co by ktos nie pomyslal ze zdupialem na starosc: sernat, przyjacielu: wypierdalaj dziekuje Prawie cała strona : DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 dla mnie to było żałosne, nie śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A dla mnie to nie było ani śmieszne, ani żałosne. Była to po prostu udana ucieczka od głupiego topicu ;) . Jeśli oczekujesz dawki humoru, to sobie włącz jakiś kabaret na Jedynce albo pseudo-śmieszny serial na TVNie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi