I am vader Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Pani kontekstowa zawsze wie jak pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 jak usunąć posta? wystarczy że zedytujesz go na "admin to chuj" Ogólnie trollowanie Takiesjego jest słabe, ale to akurat całkiem niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Trenuje młodziak, niedługo osiągnie perfekcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ta. widze że tu nie ma żadnego szwaba ; d No ba! Na forum jest znakomicie działający filtr antyszwabowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zrób Game Makera który nie będzie kopulował z procesorem przez cały okres czasu uruchomienia aplikacji. W końcu inne aplikacje też chcą zamoczyć. stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 nawet gość z AD/CD Thunderstruct [czy jakos tak] robi https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=327741 Tyle błędów w jednej prostej nazwie, że aż się uśmiechnąłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kurde :D ad/cd - no widzisz :D chodziło mi o ac/dc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Acepiorundece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Może miało być AD/HD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kurde :D ad/cd - no widzisz :D chodziło mi o ac/dc ;D Ja myślałem, że to skrót od Audio CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Może miało być AD/HD ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Może miało być AD/HD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 i kto to jest/był "dyzmek"? Samo zdanie nie jest śmieszne, tylko to, że od razu po tym pytaniu zamknął temat... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=24641&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 NIE MA TEMATU ZŁA ATMOSFERA NA FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Zainstalować linuxa, skompilować jądro i komputera nie poznacie ;] Sam kompiluj jądra, zboczeńcu jeden. ohohohihihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 milcz sukinkocie, ja serio czekałem na pana pacia, a Twój komentarz jest z dupy wzięty by zabłysnąć złudną fajnością i podpada pod trolling. goń się. Uuuu, Psichix się wściekł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ostro mnie pojechałeś Panie Pan, ale mnie kij to. poza tym pisałem to po dwóch energetykach, siedząc w pokoju 3x2 metry z 4 innymi osobami i taką szajbą, że śpiewaliśmy już bożonarodzeniowe kolędy. Ale i tak ładnie pojechał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Po dwóch energetykach? Wiesz co, nigdy nawet nie myśl o alkoholu, bo wyskoczysz przez okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ostro mnie pojechałeś Panie Pan, ale mnie kij to. poza tym pisałem to po dwóch energetykach, siedząc w pokoju 3x2 metry z 4 innymi osobami i taką szajbą, że śpiewaliśmy już bożonarodzeniowe kolędy. Ale i tak ładnie pojechał :D Dla mnie nawet takie byle co jak Tiger czy RedBull jest ohydne. Wyp******** z dopalaczami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nie wcisniesz nikomu kitu ze to ja pisalem. Jak chcesz byc pr0 to daj odnośnik do trolololo, mówiąc że to źródło cytatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=328185 chyba, że chodzi ci o to dolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ANtY (18:00, 5.10.2010) No 3 miałem xd ale za to 6 z grafiki i 6 z programowania, więc master Tymon (18:01, 5.10.2010) 6 z grafiki? Tymon (18:02, 5.10.2010) Czekaj, polecę po moje poczucie humoru i zaraz wrócę! ANtY (18:03, 5.10.2010) No czekam, może wymyślisz coś kreatywniejszego niż zawsze Tymon (18:05, 5.10.2010) Czekaj, czekaj... już idzie... Tymon (18:05, 5.10.2010) Nadchodzi! Tymon (18:05, 5.10.2010) ... ooooo tak. Luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nie wcisniesz nikomu kitu ze to ja pisalem. Jak chcesz byc pr0 to daj odnośnik do trolololo, mówiąc że to źródło cytatu. Hir is a źródło http://forum.gamedev.pl/index.php/topic,19....html#msg228215 edit: widzę jaklub, ze też dołączyłeś do elity :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Oho, trafiam do cytatów... nie-źle. Mój poziom równa się z waszym. A skoro będziemy równi, to od teraz będę was witał jak cezarów. Ave! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 lol so funi ash siem w majty zyszczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Stary, weź się podetrzyj jakoś... czy coś - bo to co najmniej nieestetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nie, bo u mnie gorąco. zapomniałem tylko sobie do kompletu skarpetek olać </szczynowy 'chómor'> edit: Płynny odbicie https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=24690 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Z 'płynnego odbicie': Ciachałem zrobić obracanie się obiektu po kolizji z innym obiektem który również się obraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Haha, ale z tą kupą to dobry cytat akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Od pakła: Czesc! Mam pare pytan: I. Skad jestes? II. Czym sie zajmujesz zawodowo/studia? III. Co planujesz robic dalej, w przyszlosci? IV. Czy myslales o profesjonalnym tworzeniu gier komputerowych? V. Czy masz jakies oszczednosci? VI. Czy chcialbys wejsc ze mna w spolke lub pracowac w mojej ekipie? VII. Co mozesz zaoferowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi