PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam. Goscie od Soullanda postanowili stworzyc team i przy okazji mamy maly problem z nazwa, bo ciagle szukamy. Ja cos wykombinowalem, mianowicie: "native studio" i czekam na opinie reszty grupy, ale do rzeczy - mam problem, poniewaz jak juz by przyjela sie ta nazwa teamu to nie wiem ktore logo bylo by dobre, moze pomozecie i powiecie ktore wedlug was wyglada najfajniej? Osobiscie moim faworytem jest SGsymbols 1 :D Oto one: SGsymbols: 1. http://img133.imageshack.us/img133/480/nat...logodarkvq8.png 2. http://img162.imageshack.us/img162/8526/na...ogolightwi3.png 3. http://img162.imageshack.us/img162/3248/na...olightdamj7.png Agency FB: 1. http://img162.imageshack.us/img162/6753/na...ogodark2dz3.png 2. http://img65.imageshack.us/img65/9449/nati...golight2uk4.png 3. http://img222.imageshack.us/img222/4617/na...olightdazu8.png Licze na Wasza pomoc ;) Pozdrawiam ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Szczerze mówią? Wszystkie fajne :P Ale sam osobiście wybrał bym SGsymbols 2. Najbardziej mi się ono podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Moim zdaniem Agency FB 2, bo SG ktoś może nie wiedzieć co jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hmm, no ja tak uparcie przy SGsymbols 1 siedze, bo moim zdaniem ma "to cos", taki swoj urok, a symbole staralem sie dobrac najbardziej czytelne ze wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 SGsymbols 3. http://img162.imageshack.us/img162/3248/na...olightdamj7.png najlepsze :D w porównaniu do 1 napisy są bardziej czytelne a to Agency FB wogóle mi się jakoś nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Według mnie Agency FB 3. Jest najbardziej widoczne co tam jest napisane, czcionka nie jest taka zła i pasuję do tła, a ten SGsymbols jakiś bardzo niewyraźny i w ogóle mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ten. Bo jest najbardziej czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hmm... :] z sgsymbols to najbardziej podoba mi się 1 i 3,agency fb natomiast nie podoba mi się ani troche... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Agency FB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mi w zasadzie każde z Agency FB się podoba :) Ale najbardziej chyba te z czarnym napisem - lubię taki styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Bierz Agency FB 2. IMO najlepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Podoba mi sie najbardziej SGsymbol 1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Agency FB, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Cholera, ale zdania podzielone xD I jak tu wybierac? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wyliczanka! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Agency 2. Te symbole jakieś takie dziwne, a logo powinno być łatwo zapamiętywane i dlatego powinno być proste. Agency 1 i 3 są takie... lateksowe ;D W każdym razie A2 najlepiej się prezentuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 słuchaj Snake'a bo on Ci prawdę powie :P (chociaż ja wybrałem inaczej :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 W sumie to w uzyciu beda 2 wersje: agencyfb 2 i sgsymbol 1 lub 3, tylko ktore z tych dwoch? Ktore lepiej wziac?: sgsymbol 1 czy 3? Ja juz sam nie wiem - 1 wg mnie najlepsza, ale chyba 3 wyrazniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 W sumie to tylko glow te dwa różni. Weź 3 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a hu.. jaką weźmiesz.. logo można zmienić w każdej chwili.. Lepiej poświęcić czas na prace niż na bezsensowne zabawy z logiem.. (to tylko moja opinia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Will, tyle to i ja wiem, ale skoro juz praca sie na tyle rozwinela, to mozna zaczac sie juz 'badziac' takimi duperelami, nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a hu.. jaką weźmiesz.. logo można zmienić w każdej chwili.. Lepiej poświęcić czas na prace niż na bezsensowne zabawy z logiem.. (to tylko moja opinia) Kiedyś trzeba to zrobic... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Agency FB 3 lub 2 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Will, tyle to i ja wiem, ale skoro juz praca sie na tyle rozwinela, to mozna zaczac sie juz 'badziac' takimi duperelami, nie? :) Jak napisałem to tylko jedna z moich opinii z którą czywiście nikt nie musi się zgadzać... Po prostu uważam , że nie ma sensu się tym zajmować skoro w pewnym momencie może wystąpić błąd, który powali cały projekt, nawet przy końcu projektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No wiesz, ze mna to trudno o rozpad projektu nawet z przyczyny jakiegos 'powaznego' bledu - ja mam taka zasade: jak nie ta droga, to inna. az do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Agency FB 1 i SGsymbols 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Agency FB 2 albo SGsymbols 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi