lenin Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 a mam malo czasu na robienie gry wiec nie bedzie opcji grania offline premiera przelozona maxymalnie na przyszly tydzien, niestety.. Zawsze można przedłużyć premierę o jeszcze tydzień i zrobić też w offline ;) Nie lubię gier przez neta, bo często jest wiele problemów z połączeniem itp. :mellow: I z tego właśnie powodu nie gram w takie gry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 No wiesz, i tak naginam sobie powaznie grafik ta gra, powinienem jej wogole nie robic, ale nie chcem zasmiecac soullanda kodem testowym multiplaya, wiec testuje to na tej grze. Co do trybu offline - trudno, zawsze bedziesz mogl pograc z kims na jednym kompie jak sie uda myszke rozdwoic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Założę się że nic z tego nie wyjdzie. Narobiłeś nam tylko smaku. Wkrótce temat się oddali... i bardziej i bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Po prostu gra bedzie tworzona w miedzyczasie robienia soullanda, bo nie mam czasu zbytnio robic The Towers na szybko, bo moja sytuacja prywatna mi nie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Kolejny tydzień minął, a o projekcie nie wiadomo, czy dalej jest tworzony :P Nie wypowiadałem się w tym temacie jeszcze, więc powiem, że na screenach wygląda to bardzo ładnie, te kontury też fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeżeli jeszcze nie mówiłem, to potwierdzę Shockera. Te kontury dają fajny efekt komiksu. Super to wygląda (przynajmniej moim zdaniem) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ciekawy jestem jak te kontury zrobisz w GM, PsichiX ;P Bo w SketchUpie to one standardowo są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ja wypowiem się za PsychiX'a projekt ten miał być tylko przetestowaniem silnika online Soulland'a.Z tego co rozmawiałem na gadu wywnioskowałem iż jednak silnik online będzie sprawdzany na closed beta test SL:Sybille. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Gra się zapowiada WYSTRZAłOWO! To będzie najlepsza gra 3D na gmclanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 @UP: Czytaj może posty... Ja wypowiem się za PsychiX'a projekt ten miał być tylko przetestowaniem silnika online Soulland'a.Z tego co rozmawiałem na gadu wywnioskowałem iż jednak silnik online będzie sprawdzany na closed beta test SL:Sybille. To prawdopodobnie oznacza, że jednak The Towers nie będzie... Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Powiem tyle - gra wyjdzie na pewno, ale silnik online jest testowany juz na Soullandzie, wiec obie gry robie jednoczesnie i The Towers wyjdzie dopiero nieco wczesniej niz Soulland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Heh, dlaczego ja o wszystkim dowiaduję się zawsze ostatni ? V_V - no cóż, cell shading świetny - dodaje link do tematu w sygnaturze - gratuluję PsichiX ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Heh,powiem tyle - może być z tego całkiem niezła giera :D O ile wogóle wyjdzie <_< :( P.s.Mam jednak nadzieję,że wyjdzie,bo ostatnio gry na gmclanie to sam s**t(bez urazy) :jezor: * - cenzura ze względu na niedozwolone słownictwo B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 P.s.Mam jednak nadzieję,że wyjdzie,bo ostatnio gry na gmclanie to sam s**t(bez urazy) tongue.gif * - cenzura ze względu na niedozwolone słownictwo cool.gif Jakie niedozwolone słownictwo znowu? Masz na myśli "słit"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 ile projektów robisz?? tower, Soullandzie... podziwiam, i na bank bedzie na co popatrzeć no i w co zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Any news ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ładnie to wygląda z cel-shadingiem, coś jak nowy Prince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sucho wyglądają screeny. Nie są w 3D, tylko 2D (Top-down) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sucho wyglądają screeny. Nie są w 3D, tylko 2D (Top-down) sad.gif Wut? :huh: wiesz wogóle co to jest 2D i top-down? bo patrząc na screeny nic takiego nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sucho wyglądają screeny. Nie są w 3D, tylko 2D (Top-down) sad.gif Tiaaa, a krowy latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @lenin: Pomyliło się :P. Tylko ta grafika sucha, ale efekty rox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Tylko ta grafika sucha, To polej sobie wodą, będziesz miał mokro(e). Grafika, dobra (bo tylko tyle można narazie ocenić) czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jedno pytańsko czy kontury modelów są renderowane przez engine gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 UP (raczej) Przez Xenona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Huder: Poczytaj o cell-shading :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Imho , cell-shading w grach nie jest dobry - dobrym przykładem jest warsow - im sie to nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeżeli chcesz zbudować rysunkowy klimacik w gierce to jest to fajna opcja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Imho , cell-shading w grach nie jest dobry - dobrym przykładem jest warsow - im sie to nie udało. A np. w Bad day LA wyszło im to bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ok wiem już co to jest cell shading ale czy generuje go engine gry czy po prostu screeny są po operacji plastycznej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W jakim programie tworzysz grafikę do gry ? Czyżby Google SketchUp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi