Konrad-GM Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Głos by był dla Jakima ( tylko że nie ma startu ani końca ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mi pod względem ogólnym najbardziej podobał się labirynt Matthewa, a pod względem kodu i wszystkiego oprócz grafik - Jakima... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Labirynt Matthewa i Jakima ma dużo dróg do wyjścia, a w labiryncie powinna być tylko jedna... :/ Luksora pracy nie można nazwać labiryntem (dziwię się, czemu dostał punkt :huh:) a Solimsa labirynt wychodzi poza ekran. Najbardziej mi się podoba labirynt Matthewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Praca Matthewa jest przejrzysta jak powiedział Jakim ;) Bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ach... jak teraz sobie o tym pomyślę, to mogłem o wiele lepiej to zrobić. Ja zrobiłem, że start i wyjście jest w dowolnym miejscu na planszy. Nie pomyślałem, że ma być tylko po bokach. :P coż, mówi się trudno. BTW. Myślałem, że tylko sędziowie głosują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Matthew bo tylko sędziowie głosują. Użytkownicy tylko komentują wasze prace. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mój głos zdedcydowanie idzie dla Matthewa! Niezly ten generator. A co do pokazywania przez sedziow "jak ma to wygladac" to moze na jutro dam, jak sie wyrobie czasowo, bo zewszad terminy gonia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wahałem sie pomiędzy Matthewem, a Jakimem, bo ich prace są bardzo podobne (w sensie sposobu wykonania). Zdecydowałem sie oddać głos na pracę Jakima, ponieważ imo najbardziej przypomina labirynt. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A ja mam taki pomysł, nie wiem czy nie padł on przypadkiem wcześniej. Może by tak najlepsze prace, umieścić w przykładach na stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie wiadomo, czy autorzy skryptów na to pozwolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 IMHO to nie jest dobry materiał na przykład na stronie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 @UP: ..., bo gdyby to był naprawdę labirynt, w przykładach by można było je umieścić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 OK podsumowanie pierwszej tury: Luksor - 1pkt Solmis - 1pkt Jakim - 3pkt Matthew - 2pkt Czekam na pomysł na kolejny temat :) ... i sędziów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tura #2 Temat: Bullet Time + Motion Blur - chyba wiecie o co chodzi ;) Czas rozpoczęcia: 4.05.08 18:30 Czas zakończenia:6.05.08 18:30 Sędziowie na tę turę: czekam ;) PS: co do doublepostów, niestety jeżeli nie chcemy robić oddzielnych tematów na każda turę, to będą one tu nieuniknione :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Proponuję ci przenieść informacje o turach do pierwszego posta. Żeby było ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Może być coś takiego: http://www.vpx.pl/up/20080504/222596d554cb...32f43198622.png ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A co to? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_blur :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czas zakończenia:6.05.08 18:30 wtf przecież to można zrobić w pół godziny... a myślałem ze to dzisiaj ma sie skończyć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ok żeby później nie było jak dziś: PRACE WYSYŁACIE DO SĘDZIÓW! A jeżeli ich jeszcze nie ma to się wstrzymajcie ;/ Teraz wszyscy wysłali do mnie i nie moge już wziąć udziału ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ale i tak daj swoją prace później :F ej mi sie nie chce czekać do jutra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja mogę być sedzią, joł. I powiedz mi, czy moja praca może być ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja mogę być sedzią, joł. Maja być osoby dobre w gml'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja mógłbym (jestem dobry! nawet bdb! :P), gdybym nie robił pracy, którą właśnie skończyłem. MotionBlur jest zrobiony starannie, a BulletTime trochę gorzej. Powinno go w ogóle nie być, bo jest przeznaczony głównie do gier 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No ale ja chcieć sędziów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A jak bardzo dobra ma być ta osoba w GMLu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A jak bardzo dobra ma być ta osoba w GMLu? tongue2.gif Bardzo dobra, o właśnie mi sie przypomniała jedna chętna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 E, szkoda, bo chętnie bym posędziował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dałbym swoją pracę, ale jest kijowa ;( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mistrzunio, to sędziuj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi