dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głos na Ziomalka. Nie ma to jak czekanie 30 sekund :D Co ty nie powiesz. Na pewno ta "gra" jest taka fajna wg. ciebie? Tuxman 11:52:33 http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...tails&zm=50 zaglosuj na odliczanke Ziomalka. TuxMan ;) Ja 12:02:47 głos za głos Ja 12:02:49 ;[ Ja 12:08:12 spamer! Tuxman 12:08:33 Dlaczego?? ;] Ja 12:09:14 nie zamawiałem nigdzie przypominania o oddaniu głosu Tuxman 12:09:35 Ziomalek mnie prosił ;) Ja 12:10:02 a gdybym kazał ci wbic kija w p**** niedzwiedziowi Ja 12:10:06 to tez bys zrobil? Tuxman 12:10:16 nie xD bo głupie Ja 12:10:34 spamowanie też jest głupie Ja 12:10:39 jeśli ma przynieść korzyści Ja 12:10:46 spamowanie bez korzyści jest zabawne Ja 12:11:39 i tak bym nie zagłosował, bo już oddałem głos Tuxman 12:11:54 no ok ;) Ja myślę że tu już kombinują jak koń pod górę jak nabić se punkty, np. spamowaniem. Z Tuxmanem nigdy na GG nie gadałem i nagle się odzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głosowałem na Ziomalka !!!, nie ma to jak odliczanie, ale też gra Pasterza, dziadekkleofas i Yody mi się podobają. Edit: Kiedy koniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 o 21:44. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 LOL warcrawt prowadzi hahahah :lol2: Dobre :DDD Zagłosowalem na Marmota ale to dlatego że nie sprawdziłem dyskomiota. Dyskomiot rox. No i moje klimaty muzyczne. Yoda ja doszedłem do 7dmiu Szkoda :( I gratuluję pobicia wyniku. Choć dużo zależy od szczęścia jak się plansza wygeneruje ;P Mój głos... hmm nie wiem chyba na dziadka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 LOL warcrawt prowadzi hahahah :lol2: Dobre :DDD Szkoda :( I gratuluję pobicia wyniku. Choć dużo zależy od szczęścia jak się plansza wygeneruje ;P Mój głos... hmm nie wiem chyba na dziadka :) Mi sie dwie plansze wygenerowały tak że dysk był koło exitu, gdyby nie to, to bym miał 5 a nie 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 dostałem 1 głos :) ktoś mnie docenił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Yea warcawt zwycięzcą ave! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ale przydałoby się poprawić jedną rzecz w lidze -> że jak np. dwie osoby mają tyle samo punktów, to obie zajmują pierwsze miejsce, a nie, jedna pierwsze, druga drugie. To trochę nieuczciwe imho ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Bo gdy jest exekwo czy jakoś (nie wiem jak się pisze) to w lidze sprawdzają kto oddał wcześniej prace, a ja oddałem pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Na co tu głosować, jak i tak większości mi się blokuje, zagłusje na tą, która mi zadziała ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ale przydałoby się poprawić jedną rzecz w lidze -> że jak np. dwie osoby mają tyle samo punktów, to obie zajmują pierwsze miejsce, a nie, jedna pierwsze, druga drugie. To trochę nieuczciwe imho ;p .Przy takiej samej ilości głosów liczy się czas oddania. Ale zastanawiam się, czy nie poodejmować niektórym głosów za spamowanie ludziom na gg. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hura mam 7 głosów, jestem wzruszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głos na gre Runnn, jako jedyna mnie zachwyciła, jeżli można to tak ująć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ej no, ludzie se ewidentnie jaja robią ;/ Kurde, macie głosować na najlepszą grę a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Właśnie, Krzy100f! :) Proponuję nie uwzględniać głosów Tuxmana i ferajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Przecież nigdy nie będzie tak, że ludzie będą głosować na ich zdaniem najlepszą grę. Albo będą głosować na taką, której tytuł im się podoba, albo na grę znajomego, albo na grę którą im ktoś wskaże. Zupełnie jak na wyborach :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No sorry ale żeby warcrawt z jego hmmm... czymś wygrał no to sorry ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 W tej sprawie nie chcę nikogo poniżać, ale coś jest nie w porządku, kiedy fajne gry mają po jednym głosie a jakieś badziewne strzelania do balonów czy inne dowcipy wyliczankowe są na topie. Po prostu trzeba wywalać gry które nie są po prostu grami, skończyć z tym kawalarstwem. Nie trzeba będzie wtedy sprawdzać 20 gier z których połowa to żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 W tej sprawie nie chcę nikogo poniżać, ale coś jest nie w porządku, kiedy fajne gry mają po jednym głosie a jakieś badziewne strzelania do balonów czy inne dowcipy wyliczankowe są na topie. Właśnie dziadek, unieważniamy głosowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Właśnie dziadek, unieważniamy głosowanie! Nie, bo przegram. Za dużo głosów już mam :<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No co Ty, ja bym na Ciebie głosował xd . Już masz 1 głos ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No to i ode mnie masz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głos na "dziadzię". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ej, z wazeliną jak już mi w tyłek włazicie. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie lubisz ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie lubisz ;> ? Co ja gej? ;> Wolałbym ładną panią z dildo. I nie na sucho. (koniec offa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Omg to jest chore. Zbanujcie warcrawftfasdfjdiea za łapówkarstwo :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ??? CO moim zdaniem ta gra była najlepsza, co i z gier, upiorów czy takich gier które się zacinają ,,, ??? hy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ??? CO moim zdaniem ta gra była najlepsza, co i z gier, upiorów czy takich gier które się zacinają ,,, ??? hy ?? Wybacz - nic nie zrozumiałem z twojego posta :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tzn ludzie opieprzyli krzy100fa za to, ze zaglosowal na RUNN, a jego i moim zdaniem była to dobra gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi