Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Gratuluję trafienia do CD-A (mówię o piśmie jak i płycie) i ocenie 3/3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No właśnie słyszałem, że podobno coś skrobnęli. Jak ktoś może machnąć skan, to bym z chęcią zobaczył :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tylko tyle mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak się dostanę do drugiego komputera to zeskanuje i tu wrzucę. Ale szczerze mówiąc to dali ciała, bo wg. nich StoneLoops jest "kolejną wariacją na temat Bejeweled". W kwestii casuali muszą się jeszcze troche poduczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hm? Stone Loops to freeware? Coś mnie ominęło ;o ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie, tylko w CD-A mają dział "freeware" gdzie opisują freewarówki i casualówki i wszystkie gry z tego działu wrzucają do "freeware", nawet casuale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czyli to nie Trial ? To chyba kupie :P Chociaż fajnie jest mieć pudełko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hm? Stone Loops to freeware? Coś mnie ominęło ;o ? Nie Czyli trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 To Shareware na 60 minut. Chyba sobie zagram. Ciekawe skąd wyczaili SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Z internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 https://gmclan.org/uploader/4422/stoneloopsskan.jpg Głupia sprawa, ale jak się robi miniaturki obrazków? =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kijowa recenzja gry :P Ja ( nie chwaląc się ) napisałbym o wiele lepiej, dodatkowo polecając tą grę a nie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 To nie była recenzja tylko opis. A poza tym nie mieli info, że gra została wydana już w Polsce i kosztuje 20złotych a nie dolarów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dodatkowo polecając tą grę a nie Sądzę, że 3 gwiazdki na 3 są wystarczającym poleceniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ale ten opis ( przynajmniej mnie ) nie bardzo zachęca do gry... I oni mają oceny tylko do 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ale im wcale nie leży w interesie zachęcać ludzi do grania w gry. :P Ich robota kończy się na zrecenzowaniu, tudzież krótkim opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 I oni mają oceny tylko do 3? W dziale freeware tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No i lol... wreszdłem na thepiratey syf i wpisałem stooneloops, a tu co? 4 torrenty. No chamstwo (i skąpstwo) ludzi nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 ... To jest reklama thepiratey? Po co to mówisz? Może od razu daj linka do torrenta :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No i lol... wreszdłem na thepiratey syf i wpisałem stooneloops, a tu co? 4 torrenty. No chamstwo (i skąpstwo) ludzi nie zna granic. No tak, Need For Speeda to każdy z was z internetu ściąga, ale nagle jak na Torrentach widzicie gry TeeGeego, to wielkie oburzenie? Zastanówcie się, przecież w dużych koncernach jak EA pracują tacy sami programiści, jak w takim małym Codeminion i tak samo jak oni programują gry, a potem zamiast czerpać zyski ze swojej wieloletniej nieraz pracy to wszyscy ściągają ich grę na torrentach. Ja bym raczej obecność takiej gry w sieciach P2P uznał za pewnego rodzaju sukces - gdyby to była kaszana i badziew, to nikt nie chciałby ich ściągać, a jak widać - zainteresowanie jest. Ciekawe ilu z was ma legalnego Game Makera ? Też macie z torrentów? A przecież Mark Overmars to tak samo człowiek jak TeeGee, czemu i jemu nie dacie zarobić? A jak dekompilowaliście Almorę, to nie było chamstwo? To się nazywa lizodupstwo i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Lul... gnysek wiem, że takie EA to takie gigantyczne Codeminion i wiem, że oni programują gry i wiem, że ich szlag trafia gdy widzą swoje gry na toplistach torrentowych. Po kiedy ch*ja miałbym ściągać gre na 16,99zł skoro mogę iść do sklepu kupić sobie gre i srać na to, że mogą mnie złapać bo mam oryginała. Lizodupstwo? Czy ja mu się chciałem podlizać? Ja chciałem tylko powiedzieć, że lubie są kretynami by ściągać gre za 17zł i do tego narażać zady, jak mogą sobie iść do sklepu kupić i mieć święty spokój. @Matthew: Nie musiałeś się odzywać, ale dobra. Nie to nie jest reklama "thepiratey" (:P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 16.99, 19.99, 59.99 czy nawet 299.99 to nie ma roznicy i tak to jest piractwo i nie ma skali "mniejsze - wieksze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @Matthew: Nie musiałeś się odzywać, ale dobra. Nie to nie jest reklama "thepiratey" (tongue2.gif). Sorki, ale to nie moja wina :) Siostra mnie obudziła tylko po to, żeby zanieść jej bagaże do domu ;/ Do tego dochodzi ból głowy..., więc jestem zmęczony i ciut zdenerwowany. @UpUp: Chyba, że gra nic nie kosztuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 wtedy praktycznie nie ma jej na torentach bo po co skoro mozna na oficialnej stronie sciagnac za darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Po kiedy ch*ja miałbym ściągać gre na 16,99zł skoro mogę iść do sklepu kupić sobie gre i srać na to, że mogą mnie złapać bo mam oryginała. Bo po co wydawać 16.99 gdy ma się coś za darmo :) Dla tego właśnie istnieje piractwo. Niektórzy w tym temacie wypowiadają się tylko aby powiedzieć "widziałem tą grę na torrentach, ale sam nigdy tam nic nie ściągam". Skoro nie ściągacie, to dlaczego wchodzicie na takie strony, skoro nie ściągacie StoneLoops, to dla czego go szukacie? To jest tzw. zasada "uderz w stół, nożyce się odezwą". Dlatego uważam, że pisanie postów typu "hej TeeGee, widziałem Twoją grę na torrentach, ale jej nie ściągnąłem" to jest lizodupstwo i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 He he, dokładnie. Właśnie miałem napisać: "a skąd wiecie, że gra jest na Torrentach, skoro jesteście takie świętoszki i nic nie sciągacie" :). Serio, darujcie sobie. Trochę mnie to wkurza, a poza tym przecież wiem, że gra jest piracona - to żadna nowość. W finale sami reklamujecie te cholerne torrenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 O, rzeczywiście jest na torrentach, dzięki za cynk PhoneixPL, bo inaczej sam z siebie to bym nie sprawdził. Tak czy siak ściągać nie będę, bo nie zrobię tego TeeGee'mu. ps. Założę się, że teraz i tak część osób ściągnie potajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Trochę przesadzacie. Mógł ktoś przesiadywać na torrentach i dla jaj wpisać grę TeeGee'go(? jak to odmienić ;p). Mimo wszystko ostatnio ściągnąłem w Holandii demo i chyba jak wrócę kupię oryginałkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Oczywiście że mógł, ale powinien zostawić to dla siebie, a nie od razu lecieć z tym tutaj i podawać na którym serwisie torrentowym można znaleźć tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi