Caporegime Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 dzięki tobie zacząłem słuchać fokusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 I see dead haters :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Hear me calling on the way! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 udalo mi sie filmik wkleic tu :De: a nie, nie działa -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ]youtube]xEGNjzCD7gU[/youtube[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 dziekowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A to mi z kolei pachnie tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A ja czekam na 7 Maja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 I see dead haters :P . wporzo jakby nie ta wiertara. psuje wszystko totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzięki, Flaque :thumbsup:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzięki, Flaque :thumbsup:. :lubieto: chyba zacznę ich słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Bedziom to dał stronę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 wporzo jakby nie ta wiertara. psuje wszystko totalnie. No cóż, Bosski ma śmieszne zamiłowanie do elektronicznej muzyki :P . Mi też się to aż tak nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit loveit <333333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie pamiętam, czy tego przypadkiem już nie wrzucałem, ale mimo wszystko Danny Elfman + Tim Burton = ######STOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 E: ok, rozumiem - obrazek za duży. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zrobione W GM! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 jak tego posłuchać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Bosski Roman - Oda do Zepsucia Sorry za spam niekoniecznie tu lubianym wykonawcą, ale ta nowa płyta to jakiś masterpiece pod względem tekstowym :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To ja też zarzucę niekoniecznie lubianym wykonawcą ^^ btw. ta Oda do zepsucia całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 jesli juz o tym mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Lubię teledyski od których nie da się wzroku oderwać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Lubię teledyski od których nie da się wzroku oderwać :-) (poczekać do 20 sekundy, w ogóle w tym fajna muza) @temat: ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (poczekać do 20 sekundy, w ogóle w tym fajna muza) Prawdę mówiąc to tylko 1 kawałek mi się podoba z tych :P . Drugi całkiem ok, trzeci słaby. Ale pewnie tak oceniłem głównie z mojej słabości do koreańskiego popu (: (i wykonujących go dziewcząt, ale to tylko przy okazji jak teledysk odpalę). Dlatego aż sobie odpaliłem mój ulubiony k-popowy kawałek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dobrze że nie słuchacie BigBang bo o gejoze bym was podejrzewał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi