MagnusArias Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Disciples of Babylon ma szybsze intro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ten pan zapodaje szybsze freestyle ten tez :) chociaz nie w tym kawalku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Boże, jaki on młodziutki z tym teledysku. Gdzie jego wielgachna broda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Najlepszy kawałek ze starego Batmana: Klasyk electro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @Platyna Zrozumiałem słodziutki. :) Alice In Chains - Rooster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @Up: Głodnemu chleb na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 daj linka do starej wersji : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Contemporary Noise Quintet - Walking Sin video +16 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Another World - Inni http://www.youtube.com/watch?v=_rEVkIJybwY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 An invisible manSleeping in your bed? (Aw!)We gonna callGhostbusters! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Aktualnie: Możecie jej na naszej głównej posłuchać. E: [19.30] Już się skończyła :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 A coconut up your butt Up your but with a coconut :D Straciłem 5 punktów IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Led Zeppelin - Stairway to Heaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Up :lubieto: Ożeszkujwasz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Jeszcze słuchałem to minutę temu: Fallin' Starship - Over The Stars & Over Again Teraz: Yes - Owner Of A Lonely Heart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Syd Barrett - Dominoes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Enej - Komu Zespół z mojego miasta, są najlepsi ; )) Zauważyłem że teraz na placach zabaw dzieciaki podśpiewują ich piosenki,. a jeszcze miesiąc temu było tylko "JP" więc postęp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 klasyk i jakies takie dziwne cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Shakira - Rabiosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Rozgrzewka przed dzisiejszym koncertem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dobry song :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Fallin' Starship - Over The Stars & Over Again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Sonisphere Polska 2011 Motorhead - Ace of Spades Nawet dla samej tej jednej piosenki warto było wybulić. :D A ponadto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ano, koncert był wspaniały. Wciąż nie wrócił mi normalny głos, a do tego cały obolały jestem. Ale jednak jak dla mnie, występ Ironów > występ Motorheadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ano, koncert był wspaniały. Wciąż nie wrócił mi normalny głos, a do tego cały obolały jestem. Ale jednak jak dla mnie, występ Ironów > występ Motorheadu. Z racji na to, że byli ostatni, byli główną atrakcją i w związku z tym mięli większe show i więcej czasu i grali kiedy już zrobiło się ciemno. Gdyby na Motorheadzie było już ciemno i grali tyle co Maideni byli by bardziej ######ści. I nie potrzebowali by do tego, żadnych gigantycznych mechanicznych głów Eddiego, diabłów czy innych tym podobnych. :) Ja przyznam z bólem, że przez pierwszą połowę koncertu Iron Maiden normalnie się nudziłem. Może dlatego, że byłem zmęczony po pogo na Motorhead. Dopiero gdy w drugiej połowie zaczęli grać swoje większe hity to zacząłem się dobrze bawić. Ale zabrakło mi Run to the hills! Czekałem na tę piosenkę cały koncert. I tak jak w zeszłym roku na The Unforgiven się nie doczekałem. :( Swoją drogą należy Ci się ochrzan, że nie powiedziałeś, że będziesz. Piwa byśmy się napili. Tak jak z Woodstockiem żeśmy się nie zgadali ostatnio. Jedziesz w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Woodstocku raczej nie mam zamiaru przegapić w tym roku. Szczególnie z powodu Prodigy :-) . Co do zgadania się - a nie wiem, nie dodało mi się jakoś przed wyjazdem, który i tak strasznie na ostatnią chwilę organizowałem :P . Gdyby na Motorheadzie było już ciemno i grali tyle co Maideni byli by bardziej ######ści. I nie potrzebowali by do tego, żadnych gigantycznych mechanicznych głów Eddiego, diabłów czy innych tym podobnych. smile.gif Ale to by nie był ten sam klimat co na Maidenach. Zresztą, ja miałem do Motorheadu zaś podobne odczucie co Ty do Maidenów. Dla mnie Motorhead się rozkręcił dopiero po tym przydługawym solo na perkusji. No i, nie wyobrażam sobie, by mieli dłużej grać, ale to też może dlatego, że nie jestem jakimś wielkim fanem tego zespołu. Ale zabrakło mi Run to the hills! Czekałem na tę piosenkę cały koncert. Ano, brakowało tego jak i wielu innych kawałków, a do tego za dużo najnowszej płyty. Ale z drugiej strony, dobrze że grali nowszych utworów też trochę, bo właśnie wykonania takich utworów jak Dance of Death czy Wicker Man to mi się strasznie podobały. Nie mówiąc o Blood Brothers nawet, które było niesamowicie magiczne. Atmosfera na publice prawie jak na Fear Of The Dark, które na publice po mojej stronie przynajmniej totalnie wszystkich ruszyło i słyszało się tylko publikę śpiewającą cały utwór :P . Do tego, totalne zaskoczenie jak dla mnie i to na plus - Running Free, uwielbiam ten kawałek. Chociaż brakowało mi na nim takiej interakcji z publiką jak to robili w latach 80. Edit: ach, co za niesamowite zdanie ułożyłem z "publiką" aż 3 razy powtórzoną. To chyba najlepszy dowód, że trzeba iść dalej odpoczywać po koncercie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi