I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To teraz cover Metallicy w wykonaniu Polaków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A słyszeliście One of These Days w wykonaniu Metallici? Kompletnie skopsane. Metallica - Remember Tomorrow (słucham aby zobaczyć czy lepszy niż w wykonaniu Iron Maiden) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Profanacja :X. bonus: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Arkona - Liki Biessmiertnych Bogow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 < Gorąco polecam twórczość tego pana :thumbsup: Dla tych co go nie znają powiem tylko, że początkowo był on tylko komikiem (można na YT znaleźć też jego skecze). Większość jego piosenek jest parodią czegoś (np. rapu, popu) albo nie mają w sumie żadnego sensu (jak ta z linku ;p). Jak ktoś nie zna zbytnio angielskiego niech wpisze na YT ,,Jon Lajoie PL" < chyba każda jego piosenka jest w wersji z polskimi napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No, gość dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ta jest moją ulubioną, podkład jest faktycznie całkiem niezły :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @UP Chciałem dać właśnie ten ale MC Vagina wydał mi się bardziej kultowy ;) jak by komuś nie chciało się szukać to tutaj jedna z jego piosenek która ma jakiś konkretny przekaz ( jak by co to była nagrana jakieś 3 miesiące po śmierci Jacksona) I jeszcze nawiązując do wątku coverów - La Bamba w wykonaniu i Slipknota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Znalazłem staaaaarą płytę o nazwie "Italo Disco: Back" i oto, co teraz pieści me uszyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Stratovarius - Fright night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Gdyby to był orginał został bym jej fanem :D Ta wersja jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z metalu się nie wyrasta w wieku 14 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 @Japanstache Jeżeli metal traktuje się tylko jako głośne napierda*anie to zazwyczaj tak- coś koło tego. Gdybyś jednak wiedział (wydaje mi się, że tylko udajesz swoją niewiedzę - może żeby pokazać swoją oryginalność?), że ,,metal" jest bardzo szerokim określeniem i obejmuje wiele podgatunków zauważył byś też coś takiego jak np. ballady (np. Metallicy - Nothing else matters czy One) czy , pozostając przy Metallice, wszystkie ich Unforgiveny i gdybyś spróbował zrozumieć ich teksty zauważył byś, że do tego trzeba raczej dorosnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Z metalu się nie wyrasta w wieku 14 lat? Chyba wyrasta <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ferry Corsten - Galaxia Wszycy tu tylko metalu słuchają? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 @UP Nie jest jeszcze rock ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nawet koledze który słucha tego typu muzyki, ciężko jest wskazać wyraźne granice pomiędzy rockiem a metalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 pozostając przy Metallice, wszystkie ich Unforgiveny i gdybyś spróbował zrozumieć ich teksty zauważył byś, że do tego trzeba raczej dorosnąć.. W takim wypadku, 99% słuchaczy tego zespołu nie powinna go w ogóle słuchać. Inna sprawa, że Metallica skończyła się na Kill'em All (ba, nawet na Hit The Lights). Lepiej posłuchać najtwardszej muzyki na świecie, tylko dla prawdziwych mężczyzn: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W takim wypadku, 99% słuchaczy tego zespołu nie powinna go w ogóle słuchać. Inna sprawa, że Metallica skończyła się na Kill'em All (ba, nawet na Hit The Lights). Lepiej posłuchać najtwardszej muzyki na świecie, tylko dla prawdziwych mężczyzn: Jednak to 100000 razy lepsze - Ale dla prawdziwych masterów polecam http://www.youtube.com/watch?v=FL0sfti1DcA ( nie no to mi się całkiem serio podoba, chociaż opening lsa też :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Teraz coś kulturalnego [podwójnie] :) Jakby co to "Beethoven Symphony No.9 op.125 II. Molto vivace" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Och tak klasyk najlepszy............:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Z metalu się nie wyrasta w wieku 14 lat? Jak nie rozumiesz tej muzyki to proszę nie oceniaj bo się zdenerwuję :P @AlanW jak metal traktuje się tylko jako ballady to to nie jest metal i nadal się do niego nie dorosło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 W takim wypadku, 99% słuchaczy tego zespołu nie powinna go w ogóle słuchać. Z tymi procentami to odrobinkę przesadziłeś ale w sumie racja tylko,że to zbytnia popularność niestety tak działa :/ Zresztą niestety nawet gorzej jest z moim ulubionym zespołem - AC/DC (chodzi mi głównie o takie osoby, które znają tylko TnT i Highway to hell i jeszcze ew. zostali wyciągnięci przez ojców na koncert w wa-wie i już wielcy fani i znawcy :glare: ) i nie chodzi tu o to, że nie powinni słuchać ale nie powinno się tak obnosić z czymś czego się nie rozumie lub nie zna. Inna sprawa, że Metallica skończyła się na Kill'em All (ba, nawet na Hit The Lights). dla niektórych się wtedy zaczęła ale to kwestia gustu ;) Zresztą z kończmy może ten wątek bo chyba nie w tym celu został założony ten temat :rolleyes: Macie jeszcze dobry ,,niemetal"- EDIT: (jak pisałem tego posta to jeszcze nie było twojego) @AlanW jak metal traktuje się tylko jako ballady to to nie jest metal i nadal się do niego nie dorosło :P - jeżeli to jest uzupełnienie mojego posta to się z tobą zgadzam, ale jak to jest do mnie to chyba nie przeczytałeś tego ze zrozumieniem ;) (nie jestem też pewien czy ja twojego dobrze zrozumiałem ale jeżeli uważasz, że ich ballady nie są metalem to polecam zapoznanie się z klasyfikacją kawałka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jak nie rozumiesz tej muzyki to proszę nie oceniaj bo się zdenerwuję :P @AlanW jak metal traktuje się tylko jako ballady to to nie jest metal i nadal się do niego nie dorosło :P Tego byśmy nie chcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 chodzi mi głównie o takie osoby, które znają tylko TnT i Highway to hell Zawsze takim zazdrościłem, bo im więcej kawałków AC/DC poznawałem tym gorsze miałem zdanie o tym zespole. Obecnie, kompletnie nie mam pojęcia, jak można tego słuchać :) . http://www.youtube.com/watch?v=N7RgePtmkdM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Trzeba po prostu to lubić - ja np. tego, co Anty podesłał, nie mogę zdzierżyć - i nie widzę w tym niczego specjalnego :). Black Sabbath - Johnny Blade A Metallica ssie, o! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 @Marmot Wynika to pewnie z ich ,,monotonności" co nie zmienia faktu, że jednak mam do nich pewien sentyment (powiedzmy, że wychowałem się na ich kawałkach ^^ ),a i taki nigdy mi się on nie znudzą - oni mają ,,to coś" ( AC/DC - Big Balls xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yBg2yS8Z100 Dione-Loud As A Whisper, czyli dla niewtajemniczonych bezmózgie umc umc dla debili. Mówta co chceta, mi to wisi bo i tak takich będę słuchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi