Threef Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Swoją drogą znacie jakieś ciekawe kawałki z autotunem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Czerwca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Maor Levi - right in the pussy czyli nie umiejętny troll. Miał być diss na EDM i kawałki pokroju '#selfie', a zaczęło się podobać fanom. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 German alternative techno pop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxdiag Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Katuję ten utwór: przepiękny, prosty, urzekający teledysk, wspomnienia (teledysk w .avi był na płytce instalacyjnej Windowsa 95 - ogrom czasu temu), które przynoszą mi słodką, błogą i pozytywną melancholię, bez reszty poddaję się jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dalej Edie Brickell, od wczoraj obejrzałem z 220 razy, utwór wraz z teledyskiem wprawia w nieopisywalną zadumę, przynosi radosne i smutne refleksje. Sprawia, że czas stoi w miejscu. Magia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jako nieszczęsny fan TF2 wpadłem w osłupienie, gdy to usłyszałem w filmie. Dla niecierpliwych 1:43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zupełnie nowy wokal niż w poprzednim albumie. Muzyka też jest mniej agresywna, wyszło znakomicie :D Mniej hardcorowego beatu a więcej melodii. Dla porównania stary album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No to czas dorzucić coś do własnej stacji w GTA VC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 https://soundcloud.com/panstach/viper-strike w ogóle staszek ma tam same ciekawe rytmy z murzynii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dawno się tu nie odzywałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dawno się tu nie odzywałem. :P King Crimson - Easy Money Propsy za Krimzony \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Podpisuję się pod propsami! Randy mistrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Podpisuję się pod propsami! Randy mistrz! Jak już to miszcz. Nie wiem dlaczego ale ta muzyka kojarzy mi się z blusem który jest pedalski. Lepiej słuchać Jazzu. Chyba jeszcze nie przemknęło mi przed oczami, aby ktoś tutaj zapodał jakiś fajny utwór Jazzowy, a panienki na to idą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kiełbasa Krakowska jakiś Jazz zapodawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 to jedyny ogarnia już wiadomo dlaczego ma taką sexy twarz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 kojarzy mi się z blusem który jest pedalski. Spoko, luz blues *tips fedora*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Też zapodawałem coś z jazzu kiedyś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dlaczego niby blues pedalski? Rock progresywny, to na co panienki lecą, a nie jakiś tam jazz. Nie tylko mój ulubiony utwór Rush, ale jeden z najlepszych utworów w historii rocka, no i w ogóle muzyki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi