I am Lord Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zaczynało się jak jakiś dobry klimatyczny BM ale się zawiodłem :( Jak ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Sprawdź sobie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 To jest dobre, spodobało mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombaka Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja tam wole prawdziwy Hip-hop, a nie metal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie ogarniam już różnicy między murzynami, rapem, a hip-hopem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale tam są biali. Ja np nie ogarniam różnicy między rapem a hip-hopem. Bo jedni mówią na tą muzykę tak a inni inaczej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Rap to muzyka a Hip Hop to kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 W takim razie skąd się bierze tyle wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Noise najbardziej mi pasującą płytą Archive (znanego mi nie od dziś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Chcesz noise? huehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 ciekawe czy ktoś ich zna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nas nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne.Skoro Hip-Hop to nie muzyka to Gorillaz to z jakiej kategorii muzycznej jest? I wgl. kto robi raperom teledyski skoro są biedni? Mam wrażenie, iż biedni ludzie lubią rap. (Nigg*s heheh) No bo niby jak takie coś słuchać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skoro Hip-Hop to nie muzyka to Gorillaz to z jakiej kategorii muzycznej jest? I wgl. kto robi raperom teledyski skoro są biedni? Mam wrażenie, iż biedni ludzie lubią rap. (Nigg*s heheh) No bo niby jak takie coś słuchać? ić stont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chcesz noise? huehue A weź, fu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A weź, fu. :D Xotox całą swoją muzykę robi z noisu i distortów. Chciałbym kiedyś coś takiego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ić stont?, Ale serio o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Przy próbie wykonania tranceowego utworu na klasycznych instrumentach czasami natrafia się na dźwięk którego nie da się tak łatwo zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 nimo nic lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 hah, asy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dawno tu nie zaglądałem, a kiedyś dużo tu siedziałem. ;P Coś przepięknego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Electroswing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 a co do Serca, wyczuwam ######sty album Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi