karolo320 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 i coś bardziej porządnego, a nie jakieś KSU gejpoprock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Tekst tutaj: http://www.tekstowo.pl/piosenka,xperiment,..._of_an_era.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Edit: BBCode nie działa? ;cEdit: Faktycznie jest dobrze wyjaśnione, jedynie to brak ["/"youtube] na końcu kodu w wyjaśnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Edit: BBCode nie działa? ;c działa tylko trza umieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To poproszę o poprawną wersję i przepraszam za śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zacytuj czyiś post. "Hard bass in your face, this song must be loud Hard bass in your face, hard bass, hard sound" lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Beka w hooy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Patrząc na niektóre miniatury waszych piosenek mam obawy czy to film +18 czy teledysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witaj w naszych czasach. W ogóle nie kumam trendu dawania miniaturek, wkurzają, długo się ładują i w ogóle są złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 I'll never leave your pizza burning! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 @Wojo nie wiem czy dla picu ten cytat boba w sygnie, ale to chyba szło jakoś na odwrót ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 i coś bardziej porządnego, a nie jakieś KSU gejpoprock To od kiedy jedna z legend Polskiego punk rocka nosi miano gejpoprocku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nadaje się do słuchania dopiero od 1:10, ale ok. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 hammerfall nagrał lepsza wersje IMO. ta jest taka no nie wiem. znaczy wiem, ze to oryginal, no ale no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja znam tę wersję. Cóż, czas poznać i Hammerfall. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 mnie najbardziej podobala sie wersja Morrowinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 TAM JEST "E" TY KŁAMCZUCHU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ktoś wzywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 serio nigdy nie zauwazylem ze tam jest e ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Za to w WoWie jest "A" :P Ja znam tę wersję. Cóż, czas poznać i Hammerfall. :I Akurat ten cover Metal Heart w wykonaniu Hammerfalla się nie nadaje do poznania tego zespołu bo tutaj nagrali innym stylem. Hammerfall domyślnie jest power metalem a to co zaprezentowali w tym utworze to jakaś mieszanka Heavy z Death metalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 lul double niechcący xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Odkąd zainstalowałem Spotify, zacząłem częściej słuchać tego czego słuchałem rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Byłem na Rocket Festival i stałem jak wryty na ich koncercie. Coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Świetne brzmienie mają na koncercie. Prawie jak nagranie ze studia, po tym łatwo poznać że zespół jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Po prostu osom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi