Sernat Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qu6tMkHooSw Nie mam pytań :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 [Chillstep] Bardzo przyjemnie pogrywa ten Owsey. Muszę poszukać więcej jego utworków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wolę oryginał już, ale od niej Shelter jest najlepsze IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Też wziął w swoje palce: Birdy - Shelter (Owsey Remix) ale wg mnie wyszło trochę gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cholera najlepsza pętla industrialowa jaką kiedykolwiek słyszałem : O totalnie mnie zgniotło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 + męczenie całej płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naoh Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cholera najlepsza pętla industrialowa jaką kiedykolwiek słyszałem : O totalnie mnie zgniotło. Wszedłem do tego tematu pośmiać się z tego jakiej to kiepskiej muzyki słuchacie, a tu taka perełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 "Czysta, nieskalana moc" - Liop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dobre, kurde teraz żałuję że skaner wywaliłem bo bym sobie coś takiego zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 & Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bedziu, moja pewna przyjaciółka chciałaby mieć z tobą dzieci za to xD btw. rozkoszujcie się najlepszym OSTem ewa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Bedziu, moja pewna przyjaciółka chciałaby mieć z tobą dzieci za to xD co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 M83 - Midnight City (Eric Prydz Private Remix) Niezwykła chwytliwa melodyjka którą można usłyszeć już w 2 reklamach w polskiej TV! ^^ "Lech" i "Gucci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Boże, jak zobaczyłem widownię to aż płakać się chciało :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoninde Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 no, fajne dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 BIAAAŁA PIĘŚĆ \M/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Świetny zabijacz czasu w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Myślałem że tylko ja tutaj H.ExE słucham xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Myślałem że tylko ja tutaj H.ExE słucham xD Zaraziłeś mnie :) Fajnie że ich albumy EP są darmowe do pobrania http://halotan.net/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naoh Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 W sumie bardzo fajna sprawa, że polskie dark electro wyszło z cienia i jest coraz bardziej znane, nawet wśród kodujących nerdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ale kiedy to było jak H.exe tutaj umieściłem, chyba z rok temu. Taka ciekawostka, kiedyś na SoundCloudzie zamieścili niezmasterowaną, niedopracowaną i niedokończoną wersję Witchcrafta. http://soundcloud.com/h-exe/the-evolution-of-witchcraft Fajnie jest posłuchać jak bardzo różni się finalna wersja od tej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Mnie się to nie podoba z jednego powodu. Nie tworzy takiej aury jak SGU i jest mniej subtelne jeżeli chodzi dobór dźwięków. Wait, miał być jeden powód... Mimo wszystko ciekawe brzmienia, ale to raczej odbiega od tego, czego bym sobie życzył słuchać ;). [pracuje nad muzyką/nie słucha] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Właśnie, brakuje subtelności. Ja, jako amator jazzu, raczej się tu za bardzo nie będę wypowiadał, ale dla mnie ta muzyka jest taka jakby... zbyt podana na tacy. Strasznie bezpośrednia, a ja wolę upajać się dość zakamuflowaną melodią. To trochę jak porównanie powieści akcji i poezji. A teraz przed państwem techno modern-jazz z lat 80-tych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jak przeczytałem słowo "jazz" w poprzednim poście, to aż nabrałem straszną ochotę na to, by znowu odsłuchać moją ulubioną płytę mojego ulubionego jazzmana: Track nr 1 z płyty. Całość jest mistrzowska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi