I am Lord Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 @UP jakoś nie cierpię kobiecego wokalu. Kojarzy mi się z tymi masówkami pokroju "zbudujemy nasz dom na piasku". No przepraszam, nie rozumiem, może jestem jakiś tępy? Nie słucham muzyki pod ciemno masową publikę, wytłumacz co to jest "zbudujemy nasz dom na piasku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Boże, jakie to gufno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zakochałem się w tym zespole, w tym utworze, w tej wokalistce. :Cbtw. miałem okazję ją poznać, całkiem fajna dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 @UP: Strasznie skojarzyło mi się to z Borderlands ;O. A co do ogólnego zarysu utworu - naprawdę świetny kawałek. Jedna z niewielu wokalistek, która nie kala mych uszu :thumbsup: Czemu takiej muzyki dziś już nie robią ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Omg, pamiętam, jak szukałem tej piosenki w otchłaniach youtube... Jeśli już jesteśmy przy tych klimatach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 @Up: nie wiem czemu skojarzyło mi się to z tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Złoty bączek 2012. Mówię wam.A tu ich cały występ. Pierwszy raz w życiu byłem w moshu. (Tym pierwszym kółeczku jak ktoś nie wie co to.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Bez przerwy zastanawiam się czemu sausage jest zastąpione naszą polską kiełbachą? (moje klimaty ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jackowi (albo Kage'owi, nie pamiętam) kiełbasa kojarzyła się z Polską. A że piosenka opowiada o tym, o czym opowiada, tak więc postanowili nazwać ją "Kielbasa" (zapewne po pewnej substancji w pewnej ilości : p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 @UP: a swoją drogą czy może twój nick nie jest hołdem dla tej piosenki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ech, nakryłeś mnie ;p Chociaż może nie taki hołd, a po prostu nazwa mi się spodobała (swoją drogą, ta wersja którą zapodałeś troszku ssie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 http://www.nawalony.com/?p=song&song=1 Lechowicz jest genialny. Jak bede duzy chce byc taki jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Propsy za Martina :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kiełbasko, miło mi to słyszeć (edit, lol) czytać. Ej, ale ja się srlsy zakochałem w wokalistce *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ej, ale ja się srlsy zakochałem w wokalistce *.* To wspaniale, spłodzicie małego Andrzejka, pulchną Kleopatrę i szczerbatego Kleofasa. Ja kiedyś miałem chrapkę na wokalistkę The Cranberries Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://hostuje.net/file.php?id=5b5e37647a5...8ff501b4b4b5e7f KSU wojownik COMBO http://hostuje.net/file.php?id=8618ac07f0c...3fea762fb69da94 bunkier - pan heniek COMBO X3 http://hostuje.net/file.php?id=c9b97d39800...ef301980d66f813 TheBill - piosenka o wiśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 To wspaniale, spłodzicie małego Andrzejka, pulchną Kleopatrę i szczerbatego Kleofasa. Ja kiedyś miałem chrapkę na wokalistkę The Cranberries Zombies maiłem okazję śpiewać na Woodstocku o 3 w nocy z kilkoma osobami przy gitarce. :) A widzę że ci Sorry Boys to Polacy! O_0 Nieźle bo wokalistka brzmi dla mnie jak Irlandka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Tak, Sorry Boys to Polacy. A ciekawe, że większość koncertów mają poza krajem i to tam zostali uznani najpierw, a nie w Polsce. W ogóle do dupy to jest, że polskie zespoły muszą grać za granicą i tworzyć po angielsku, bo u nas by nikt się nie zainteresował. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ciekawy latin-jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Naprawdę stałem się wielkim fanem Kabanosa! Szczególnie za wokal Zenka i za teksty z wystarczająco głębokim morałem, albo całkowicie wyśmiewcze. A ostatni wers chciałbym wygłosić na apelu na koniec szkoły. No i refren też wpada w ucho. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Właśnie pokochałem muzę lat 40, 50 i 60 <9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Właśnie pokochałem muzę lat 40, 50 i 60 <9 Akurat ten, który dałeś, jest z 30. Niech zgadnę - Fallout? :c ontopic: http://www.mikseri.net/artists/?id=128144&displ_lang=en Dobre rzeczy chłopak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 1.Akurat ten, który dałeś, jest z 30. 2.Niech zgadnę - Fallout? :c 1.Album: The Ink Spots [Decca] (1956) 2.Fallout otworzył mi tylko oczy. Tego kawałka w nim nie było ;), btw. czemu dałeś smutnego emota? Fallout jest dobrą grą, trafia centralnie w moje klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kiełbaso, zarzućno czymś wartym przesłuchania z takiej epoki Lao Che - Do syna Józefa Cieślaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Just listen to the melody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dobry remix ale oryginał lepszy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 1.Album: The Ink Spots [Decca] (1956) Ouh. Mea Culpa 2.Fallout otworzył mi tylko oczy. Tego kawałka w nim nie było , btw. czemu dałeś smutnego emota? Fallout jest dobrą grą, trafia centralnie w moje klimaty. Jasne, że dobra (akurat wczoraj przeszedłem po raz kolejny trójkę c:), szczególnie epickie dwie pierwsze części, ale po prostu trochę szkoda, że jedynie za sprawą gry ludzie sięgają po starą, dobrą muzykę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ale po prostu trochę szkoda, że jedynie za sprawą gry ludzie sięgają po starą, dobrą muzykę ;) Musi być jakaś geneza. Ja pokochałem jazz, bo uczyłem się go na zajęciach muzycznych, a zaczynałem od rewelacyjnego Watermelon Man, który to kawałek już po raz setny tu zamieszczam (nie mogę się powstrzymać :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wiadomo :) Ja zacząłem od jakiegoś albumu Louisa Armstronga (nie pamiętam dokładnie, mój wiek był jeszcze jednocyfrowy, a do dziś niestety płytka nie przetrwała), a właściwie od genialnego Polecam też równie genialny cover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi