Firemark Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 a ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 a ja ? a Ty ze mną ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jeszcze był taki kolo co miał zaje*iste logo w sygnaturze... nie pamiętam nicku... to było logo jego gry jakieś niby mmorpg xD z Painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 "władcy imperium"? haha https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Bigshark by był zdecydowanie lepszym materiałem od Prze_asa ;p . (a ja będę :( ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Komiks lepszy, niż się spodziewałem. Reakcja forumowiczów niestety jak zwykle.+1 Opanujcie się trochę ludzie. Rzuciliście się jak psy na michę mięsiwa. Bigshark by był zdecydowanie lepszym materiałem od Prze_asa ;p .+1 Dobry był jeszcze Valdemor ze swoim synalkiem Pawlim. ;) Pamięta ktoś? Tylko robienie komiksów o zbanowanych osobach mija się z celem. Takim się pomników nie stawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jeszcze był taki kolo co miał zaje*iste logo w sygnaturze... nie pamiętam nicku... to było logo jego gry jakieś niby mmorpg xD z Painta Szkoda , ze nie mialem przyjemnosci zobaczyc tego loga xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja i tak dalej sądze , że Bigshark dostał niepotrzebnie bana. Może miał ponawracane w głowie, ale gry robił dosyć niezłe ; p. No i jego sennik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No pod twoimi rządami, to strona by szybko zdechła jakbyś tak wszystkim pobłażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dobry był jeszcze Valdemor ze swoim synalkiem Pawlim. ;) Pamięta ktoś?No ba. Z tym, że Valdemor nie był zbanowany, więc w komiksie można umieścić. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nom, Valdemor z tego co pamiętam, to się obraził na mnie w dyskusji o polityce i sobie poszedł, a potem jego synek mnie atakował w odwecie za ojca. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Same dziwolągi na tym GMclanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Odezwał się psychopatyczny fanboy Nintendo. ;) Ty to byś zabił za Mario chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko za najnowszą wersje, która jeszcze nie ukazała światła dziennego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Same dziwolągi na tym GMclanie xD Mów za siebie, dziwolągu. :> Ja jestem normalny. Chyba. Bo nikt mi tutaj jeszcze nie powiedział że nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mów za siebie, dziwolągu. :> Ja jestem normalny. Chyba. Bo nikt mi tutaj jeszcze nie powiedział że nie jestem. barfjdsf... Ja też jestem normalny! btw. Fajny komiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mów za siebie, dziwolągu. :> Ja jestem normalny. Chyba. Bo nikt mi tutaj jeszcze nie powiedział że nie jestem.Ale na czacie często pisałeś, że cp jest fajne. :> Jest na Ciebie hak i to poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Aww :) Ja normalna nie jestem :D Kolejna część komiksu będzie jutro, i będzie w nim Beczo. A tak w ogóle to chce zrobić komiks z Ranmuśem T>T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A tak w ogóle to chce zrobić komiks z Ranmuśem T>T lizus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie lizus tylko wredota xD. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 no.. chciałabyś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A tak w ogóle to chce zrobić komiks z Ranmuśem T>TNo nie jestem zbytnio przekonany, zresztą rób co uważasz za słuszne. :) I pamiętaj że w razie czego, w grę wchodzi łeb twojego kochasia. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No nie jestem zbytnio przekonany, zresztą rób co uważasz za słuszne. :) I pamiętaj że w razie czego, w grę wchodzi łeb twojego kochasia. ;> Nie krzywdź go! On nic nie winien! >.< I tak zrobię xD :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ale Tymon to tak w sumie coś ma z tym przebieraniem się w spódniczki, nie wiem czy za młodu mama go przebierała czy co, ale nie pachnie to chwilowym szaleństwem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Odezwał się psychopatyczny fanboy Nintendo. ;) Ty to byś zabił za Mario chyba. Ranmus, nie rozśmieszaj mnie. To jak ty interpretujesz wypowiedź kładzie cię w tej sprawie, a dowodem jest właśnie powyższy cytat. I zkończ z tym fanboy'em. Bo twoim tokiem rozumowania, każdy człowiek nim jest jeśli coś podoba mu się bardziej. Fanboyem najczęściej jest ten, kto pierwszy rzuca tym przezwiskiem - to chyba najczęściej sprawdzająca się regułą, tak samo jak w przypadku słowa "noob". Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tak jasne, he he. Każdy na gmclanie Ci to powie. Zresztą była już o Tobie ankieta i wyszło jednoznacznie, że jesteś fanbojem. :P o tutaj: https://gmclan.org/index.php?ankieta=36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ale Tymon to tak w sumie coś ma z tym przebieraniem się w spódniczki, nie wiem czy za młodu mama go przebierała czy co, ale nie pachnie to chwilowym szaleństwem :P A ja przez całe dzieciństwo miałam głównie kumpli ^^" I latałam z kijami i prałam dziewczyny ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No to już się wyjaśniło kto i dlaczego dominuje w tym związku. A kiedy zostałaś uświadomiona, że nie jesteś chłopakiem i nieładnie jest latać z kijkiem po podwórku, tylko grzecznie się bawić lalkami jak typowa dziewczynka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ale patrz, jak się ładnie uzupełniają nawzajem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No to już się wyjaśniło kto i dlaczego dominuje w tym związku. A kiedy zostałaś uświadomiona, że nie jesteś chłopakiem i nieładnie jest latać z kijkiem po podwórku, tylko grzecznie się bawić lalkami jak typowa dziewczynka? :) Moim rodzicom chyba to pasowało bo do dziś mi agresja została xD A lalki skończyły na szubienicy na placu zabaw _^_ :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi