Millenium Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a ja tak walne z innej beczki tak ogółem skoro ma być nowy system loków t omam pytanie czy w trakcie pvp albo jeżeli jakiś mob bezie miał łuk i my też to czy strzały załóżmy przy bezpośrednim starciu będą sie rozwalały na pół to by ciut urozmaiciło grę co o tym sądzicie podobnie myślę o mieczach że np będzie obrona itp skile, że będą iskry lecieć przy starciu miecz - miecz a jeżeli ja wiem miecz był by bardzo słaby w porównaniu do drugiego to by się rozwalał itp to w brew pozorom bardzo urozmaici grę moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 kropki i przecinki zjadłeś na śniadanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 faktycznie byłem ciut głodny ale to przez to ,że przepisuje zeszyt z polaka a jest tego o wuja i ciut ciut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To popraw oba posty (przed "że" stawiamy przecinki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 nie mam na to czasu zaudrazu wlep mi dwa warny za ortografie i off-top jak mówiłem przepisuje i do 6:00 muszę sie wyrobić a 10 kartek nie tak łatwo przepisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Przyczepie się jeszcze do: HWDP... Czy "Hitler Wraca Do Polsatu" to przez CH?! ;d A co do "Almora - Online: Time Of Darkosen" Coś ubogie te "wzbogacenie" od poprzednika ;p Może więcej info?? =3 P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A nie chcesz mieć niespodzianki? W sumie Almora 2 to jest nie do końca nowa gra, tylko stara z wieloma zmianami, bo przecież oficjalnie tamta nigdy nie została skończona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzieki mr. małe g ale wiem. ;p Ale Mr. BIG B napisał że będzie wiele zmian, lecz wymienił nie za dużo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Nom, bo skoro pisze grę od podstaw, to cały kod jest zmieniony. To jest mało zmian ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Z "zachowaniem" może tak (mniej lagów, pociągną słabsze PCty, i trochę wizualizacja). Trzeba jednak przyznać że to będzie (może) najlepsza gra w GMC ;p Ps. Niech tylko Borek postara się te "może" zlikwidować ;p Trzymam grube palce =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Zapomniałem dodać jeszcze, że nowa Almora będzie posiadała możliwość poruszania się klawiszami, będzie to dobre rozwiązanie do unikania ciosów podczas walki :) Oczywiście myszką też porszuanie będzie, tak samo jak w Almorze 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ale jakis system kombosów,choćby nie wiem jak prosty... baaaardzo by sie przydał, wg. mnie "jak już klikać to z głową" jeśli chodzi o H'S :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Almora będzie posiadała możliwość poruszania się klawiszami, będzie to dobre rozwiązanie do unikania ciosów podczas walki smile.gif Oczywiście myszką też porszuanie będzie, tak samo jak w Almorze 1 smile.gif Oby to był WSAD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Będzie konfiguracja klawiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Borek, zapewne grałeś w Mu więc będziesz wiedział o co chodzi. Może zrobiłbyś takie coś, że można wzywać pomocników do walki za pomocą jakiegoś czaru jak elfy w Mu Online (summony) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @Up: Racja, ale z jakimś ograniczeniem, bo jak każdy gracz przyzwie po 10 wilków, a graczy jest 20 to serwer będzie musiał obsługiwać 20 graczy + 200 wilków + moby. Wtedy wszyscy będą się teleportować :D lagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Niekoniecznie, zawsze można mieszać współrzędne wskrzesiciela z innymi danymi, po prostu nie otwierać osobnego pakietu. Oczywiście jeżeli będzie limit maks 1 wskrzesiciel na jedną postać :thumbsup:. Wiem bo w Darkosenie tak miało być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Kurde 2 - 3 dni neta nie miałem ale na szczęście nic mnie takiego nie ominęło... uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Borek, jedna prośba :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 I jeszcze obsługę kierownicy! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Może odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Może od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 A warna nie chcecie dostać ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zacznij od siebie :P Tak jak z obrazkami xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 A warna nie chcecie dostać ? :P Tyś to rozkręcił :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tak szczerze mówiąc niezbyt mi się chce czytać całego tematu, lecz mam pytania: -Czy moje 256 ramu uciągnie nową Almorkę? -Przez co będzie można płacić premium? (paypal jest? :P) -Ile to premium kosztować będzie? (na pp mam tylko 14 złotych! ;[) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 15 zł to przyzwoita cena za miech. I ciekawy jestem jaki byłby fps na kompie 851mhz i 512 ram. Czekam. PS Borek rzuć jakimś skrinem. I ile % gry skończyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 mistyk nie popędzaj to na pewno nic nie pomaga tylko nawet popędza Borka. Niech robi ją dostatecznie długo ale niech za to będzie super wypasiona :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 -Czy moje 256 ramu uciągnie nową Almorkę?Skąd on ma to wiedzieć, jeżeli silnik nie jest jeszcze skończony? Dokładne wymagania Crysisa też nie były znane na początku ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 15 zł to przyzwoita cena za miech. I ciekawy jestem jaki byłby fps na kompie 851mhz i 512 ram. Czekam. PS Borek rzuć jakimś skrinem. I ile % gry skończyłeś? 15 zł = 4 Euro / 6 Dolarów... To jest prawie jak za darmo dla obywateli krajów, gdzie tej waluty się używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi