Driger Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Tak wiec , glosowanie bedzie sie skladac z dwoch etapow 1. Eliminacje 2. Glosowanie (Dwie czesci , dluga i krotka) Tak wiec zaczynamy od "eliminacji" Kazdy podaje TYLKO TRZY propozycje gier ktore wg Ciebie zmienily wiele w grach PC , ktore przyciagnely was na dlugie chwile , ktore waszym zdaniem sa poprostu najlepszymi tytulami i zapoczatkowaly nowy bieg w historii gier PC. Info: - Do przyjecia glosu wymagana chociaz pierwsza ranga , dokladnie to druga ( 1 kosteczka , czy co to jest :P ) - Gry dowolne , moga byc oczywiscie nawet najstarsze produkcje na PC. - Kazdy glos , z wiecej niz trzema tytulami nie bedzie brany pod uwage - Posty mozemy edytowac do dnia zakonczenia - Kolejnosc podanych gier NIE ma znaczenia. Rozpoczecie pierwszego etapu 2 luty 2008. Zakonczenie pierwszego etapu 9 luty 2008. Glosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 - Settlers 2 - MDK 2 - Abe's Oddysee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Knights&Merchants, Baldur's Gate, Settlers IV :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Doom 1, Commander Kenn, Heroes 3. EDIT: Doom 1, Heroes 3, Almora Online :P , no dobra, Worms World Party. EDIT 2: A jednak ten pierwszy wybór :] : Doom 1, Commander Kenn, Heroes 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie będę zbyt orginalny: Final Fantasy IV Final Fantasy V Final Fantasy VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie będę zbyt orginalny: No jak na razie nikt jeszcze na to nie zagłoswał więc jesteś orginalny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Quake 2,GTA 2 << w to grałm jak byłem mały xD Need for Speed Underground 2 << wg. mnie najlepsza czesc NFS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie chodzi tu o szpan , ale zawsze moze ktos porobic kilka kont i kilka razy zaglosowac. Ahh od razu ja tez zaglosuje - Gta 1 - Diablo 1 - Warlords Battlecry @down : No spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 No jak na razie nikt jeszcze na to nie zagłoswał więc jesteś orginalny :D Chodziło o orginalność wewnątrz mojego posta. No kto by dawal 3 kolejnie po sobie następujące części gry. @up: Heh. O tym nie pomyślałem. To zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 StarCraft <- mistrzostwo RTSów, Gothic, Baldur's Gate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @Raistlin: No to nieco źle się wyraziłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Diablo 1 - bo w zaden h&s nie gralo mi sie potem tak fajnie nawet w (D2) Doom - bo zestaw broni z dooma jest obecny w niemal kazdej strzelance ktora powstala po nim... Fallout 1/2 - War, war never changes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Fallout 1/2 - War, war never changes... Tiaaaa ta gra ma klimat B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 1. The Elder Scrolls : Arena, 2. GTA I, 3. Gothic I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wiedźmin Gothic Spore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Icewind Dale <- super gra, jak na swój czas powstawania Icewind Dale II <- to co wyżej Dyna Blaster - Stara, świetna gra z opcją multi... Ma ona wiele klonów. Sam widziałem 5. Mario <- najlepsza gra do roku (90?) jakoś tak xD :o Edited... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Worms World Party Syberia Settlers IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wiedźmin THPS3 wolfenstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Saper Pinball Pasjans Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Tylko PC... No, ale dobra: GTA:SA, SW:KOTOR i WP:Bitwa o Śródziemie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Trzy najlepsze gry w jakie grałem... eh.... 1. Mario - ta symbolicznie xD Mario to chyba najbardziej znana gra na świecie.... 2. IGI 2 - z cztery lata temu grałęm..... fajnie się pyka xD 3....... nie mam pomysłu... wiem. Resident Evil. 1, 2 - inne już cieńkie. Miałęm z 6 lat jak grałem z tatą na konsoli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A ja będę raczej troszkę orginalny :) 1) Wolfenstein 3d ( Ojciec wszystkich shooterów bodajże FPS ) 2) Starcraft ( Najlepsza strategia jaka powstała :D ) 3) One Must Fall 2097 ( Chyba najlepszy fighter jaki kiedykolwiek powstał :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A więc ja: -Gothic (niezapomniana fabuła, strasznie wciąga (szczególnie jedynka)). -Evil Islands (strasznie wciąga, uczucie 'obecności' w grze, taktyczna/h&s , możliwość gry przez neta... heh, trzymam ją w szafce z grami choć jest tak porysowana że nadaje się do śmieci.. i niewiem dlaczego to robie). -SpellForce (mam na myśli jedynke,fajny pomysł gry,można spędzić długie godziny z tą grą, fajna xD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Final Fantasy Metal Gear Solid Resident Evil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @Edit: No, trochę edtowałem listę ;) 1. Age of Empires II ( trójka to dla mnie nie wypał, jedynki niie pamiętam ;/ ) 2. Empire Earth I ( bardzo dobre, sequele tej gry są do bani, za dużo bajerów ;( ) 3. Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 THUG 2 <Tony Hawk Underground 2 > Twierdza NFSMW < Need For Speed Most Wandet> pewnie nikt na to nie zagłosuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 - Counter Strike 1.6 - Twierdza - Fifa 08 I to by było na tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 - Elastomania, od której darmowego klona zwanego X-Moto nie potrafię się oderwać - Pasjans - Pinball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 -Heroes 3 (pewniak) -Dungeon Keeper (wypchał soldata :P) -Warlords Battlecry 2 (szkoda, że wydana przez szajsowatego dystrybutora... Tak to była by wielkim hitem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 - Worms - Worms 2 - Myst :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi