Jedi_Master2 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Od której wersji pracujecie na gm? Nie pisać, że zaczęło się pracować nma gm 1.0 wtedy kiedy już wychodził np. 2.0 Ja swoją "przygodę" z gm'em zacząłem na wersji 6.0 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 zaczołem swoje przygodę z GM. tak 2003(lub 4) roku. W tedy dostałem KŚ Niezbędnik i w dziale dla Ambitnych widniał napis "Game Maker 6.0". Od razu zainstalowałem i zrobiłem przykład z KŚ (te łapanie piłek). Potem zaczołem tworzć na korzyść osobistą wielie gupich gierek na 5 minut, a potem zaczołem robić grę auta i grałem z kuzynem(bo kończyłem kiedy przyjechał). Potem odkryłem GMClan i założyłem konto nr.727. Potem się o coś tam pytałem. Potem skończła się ""Magia"" GM. i go usunołem.Potem znowu ""magia"" powróciła i przedstaiwłem auta na forum. I teraz jestem. Ominołem wiele rzeczy, ale kiedyś je uzupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja zacząłem z 5.x. Pamiętam ze męczyłęm niejakiego SLy wtedy xD. Dobry był bo pomagal. Potem trafiłem na Tymona, nie wiem i nie jestem pewien ale wtedy chyba jeszcze nie był aż tak sławny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja zacząłem niecałe 2 miesiące temu xD od wersji 6.1 :) a natchną mnie nasz szkolony konserwator i otóż powstała idea zrobić grę z jego facjatą która popyla po szkolnym korytarzu zbierając buty xD ta myśl powoli przekształciła się w Pana Fikuśnego :) niedługo wydaję oficjalne demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja zaczołem od wersji 6.1 (a widze że są osoby które siedzą w gm dużo dłużej i owiele mniej potrafią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 i czego to szpanować xD? A ktoś pamięta Slaya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja zacząłem od wersji 6 ale tak naprawdę zacząłem się interesować Game Maker’em rok później gdy znalazłem to forum ^^' (przed znalezieniem forum robiłem tylko w klockach i sporadycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A ktoś pamięta Slaya?Przecie on tu co trochę się pojawia :) No i siedzi z nami na Last.fm =p Ja zacząłem albo od 6.0, albo od 6.1, sam nie pamiętam ;p Ja zaczołem od wersji 6.1 (a widze że są osoby które siedzą w gm dużo dłużej i owiele mniej potrafią)Niestety nie każdy ma taki talent jak Ty xD Heh, pamiętam jak pierwszy raz się tu pojawiłeś, zaciekawił mnie wtedy Twój GS =p A ta na serio: po czym oceniasz, ile user potrafi? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja zacząłem od 6.0 (około miesiąc przed 1 betą 7.0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ja zaczalem od 5.0 ale bylo juz wtedy 6.1 tylko o tym nie wiedzialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 hmmmm kojarzy mi sie 4.3, ale bawilem sie chyba tez trojeczka ;) W kazdym razie zaczalem ok. 2 gimnazjum, wiec to bedzie jakies - o ja - 6 lat? :) Ale i tak nie umiem robic gier ;) hmm no dobra, w kazdym razie nie jestem dobrym programista ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Moja podróż z GM zaczęła się z wersją 6.1. :P Mniej więcej jakieś 4 miesiące temu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja w GM się zacząłem bawić od 3.3 zaraz przed premierą 4.0 :P . GM znalazłem przez przypadek szukając na sieci pełnej wersji TGFa xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja w GM siedze od 5.0(wtedy sie na GMClanie zarejestrowałem :P czyli ok. rok temu), była wtedy 6.1,ale dopiero później na nią przeszłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja zacząłem z GM dokładnie kiedy zarejestrowałem się na tej stronie, od razu zaspamiłem GMC pytaniami i po jakimś czasie (jakieś pół roku) skończyłem się bawić GM. x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 W kazdym razie zaczalem ok. 2 gimnazjum Ja też, tylko teraz jestem w 3 gimnazjum :D Ja nie szpanowałem, tylko mówię, że są osoby gorsze o de mnie, są też lepsze, np. Matthew. Oceniam po tym, jakie kto pytania zadaje. Może to nie jest wina że ktoś mniej potrafi, tylko nie potrafi dobrze myśleć logicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 4 lata temu, na 5.x :3 A ze SLy niezłe "jazdy" na GMC odchodziły kiedyś :P Pablo. Wtedy były jeszcze czasy Bronx'a =) I nie wmawiaj mi że jestem taki popularny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 hmmm... Od wersji 6.1, którą dostałem w KŚ Niezbędniku (numer nie pamiętam). Tak późno na forum się rejestrnęłem, bo neta mam od sierpnia 06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaczynałem od wersji 6.1. To było około 2 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja ze 3 lata temu na eMulu (kiedy zamontowałem sobie neta) szukałem 3d gamemaker. Zobaczyłem też pomiędzy plikami gm 6.0. Scignąłem go i zacząłem tworzyć gierki na podstawie podstawowych przykladów. Znalazłem też na eMulu 3dgma ale nie spodobał mi się (zero myślenia, banał, gra tworzy się właściwie same). Potem poczytałem trochę o gm w necie. A kiedyś wpisując w googlach szukając kilku żeczy do gma trafiłem na gmclan. A jak wyglądał gmclan przed 20:44, 31.05.2004 (czyli kiedy powstała nowa odsłona)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 https://gmclan.org/uploader/1/gmlcan_v2_ofi..._do_06_2004.png :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 też fajnie :P A czy admini i redaktorzy gmclana znają się osobiście czy tylko przez neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Zależy, ja Woocka i BWO (stara ekipa :P) znam osobiście. Resztę głównie przez internet :] Ale na zlocie się poznamy. Już się o to nie martw :P EDIT Wywiad, lol! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 :D heh dziękuję za udzielenie wywiadu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To jakiś zlot się szykuje za moimi plecami? :3 Jeśli w Świdniku, to przyjeżdżam :D Btw, Tymciu, złamałeś 10 punkt regulaminu =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Hmm, to byl GM 5.x, nie pamiam dokładnie. W wakacje dwa lata temu, nie chciałem być gorszy od Buziola xD. -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja zaczynałem od 6.0 aż po zarejestrowaną 6.1! Game Maker uzależnia!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 5.3, później 6.0, a na końcu 6.1. a po 6.1 skończyłem romansować z GM'em. ale 7.0 na pewno przetestuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja zaczynałem od GM 4.0...potem dopiero (przy okazji zainstalowania 5.0) poznałem GMclan. 6.1 był następny-wtedy zabrałem się na poważnie za GameMakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja rozpocząłem zabawe z GM dzięki Google. Wpisałem "program do robienia gier" i... ==puf== tak powstał chocapic To był GM 6.0 lub 6.1 - tego nie pamiętam. I najpierw edytowałem examples (od początku na advanced mode), a póżniej robiłem swoje gry, z każdym projektem porywam się na motykę, tak jest po dziś dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi