Borek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 głupi ten trailer. słaba jakość, ciężko to ocenić. czekam na demo. Chcesz to mogę ci wysłać wersję żyletkę, tylko 300MB :) Szczerze to nie zauważyłem w nic fajnego. Owszem dobrze wygląda itp, ale nie widze nic ciekawego. Obawiam się że pomimo świetnego silnika i grafiki (oraz muzyki) gra tak jak w przypadku almory, nię będzie wyrożniała się czymś orginalnym. Po za tym niecwiem czy to wina slabej jakości, czy mi sie tylko zdaje, ale ten koleś wygląda jakby używał aimbota, tak strasznie nim rzuca. Hehe, postać rusza się na boki, bo sterowana jest klawiszami, a nie myszką jak w Almorze ( click-to-move ). Znowu mieszacie dwie gry ze sobą. Co do oryginalności, to wybacz, ale trudno żeby coś tutaj zobaczyć? Przecież jest wyraźnie napisane, że jest to prezentacja silnika, a nie opis fabuły i zasad gry :mellow: Równie dobrze mógłbym się powiesić na drzewie. W grę wchodzą tylko C# oraz D. Żadna tam tajemnica co do języków. :) Teraz mi to mówisz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Chcesz to mogę ci wysłać wersję żyletkę, tylko 300MB :) 3-4 screeny wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Hehe, postać rusza się na boki, bo sterowana jest klawiszami, a nie myszką jak w Almorze ( click-to-move ). To mi się podoba, nie cierpię sterować myszką. Znowu mieszacie dwie gry ze sobą. Co do oryginalności, to wybacz, ale trudno żeby coś tutaj zobaczyć? Przecież jest wyraźnie napisane, że jest to prezentacja silnika, a nie opis fabuły i zasad gry mellow.gif Przecież nazwa tematu mówi sama za siebie 3-4 screeny wystarczą No właśnie Borek prosimy!!!11111oneoneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To ja proszę o sterowanie padem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie za dużo czasem? a poza tym to fajnie się zapowiada, tylko to bronienie się tarczą dziwacznie wygląda :/ sory za szczerość, chyba mnie nie zjesz co? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A ja chce żyletkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To mi się podoba, nie cierpię sterować myszką. A ja wolę mychę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nom mycha lepsza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Chyba lepiej by było myszką. W każdym razie - pożyjemy zobaczymy. Może po prostu oczekujemy od Borka drugiej Almory? :P Na tym filmiku nic nie widać (tzn. prawie). Nie będę oceniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Moze Borek zrobisz w opcjach ustawienia czy sterowanie myszka czy klawiszami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Heh... nie wiem co Borek chce zrobić ale myślę ,że nie powolną grę rpg tylko multiplayerową sieczke :D Więc ja sobie nie wyobrażam innego sterowania jak klawiszami... może obrót jest myszką... nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Na moje jak gra wyjdzie to sami się przekonacie ,że lepsze będzie sterowanie klawiszami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Jak to nic się nie zmieniło? ;> 1. Grafa BARDZO 2. Natura 3. HUD postaci 4. Robi na mnie lepsze wrażenie... Po czym wnioskuję? Porównałem screeny z almy oraz trailera... Co do trailera: dla mnie za krótki... :P @Borek: Ja chcę żyletkę 300MB! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Właśnie chcemy żyletkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Moze Borek zrobisz w opcjach ustawienia czy sterowanie myszka czy klawiszami :] I padem, bo ja lubię pady :crying: Co do trailera żylety - lepiej screeny mniej ważą, też żylety, a ruch sobie wyobrazicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Boś Gnysiu możesz dać w innym lepszym formacie niż .wmv? ;p OGG for example. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @Kofel: A co ma Gnysek do tego trailera ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Hmm... Mi to wygląda na jakiś slasher, ale Borek pewnie wymyślił nowy gatunek gier xP Co do sterowania, to tak jak Gnysek proszę o możliwość kontrolowania padem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Boś Gnysiu możesz dać w innym lepszym formacie niż .wmv? ;p OGG for example. Że co ? Poza tym Ogg to jest dźwięk nie wideo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nieprawda. Wideo też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @gnysek: No wiesz co, nie znasz wysokojakościowego kodeka wideo OGG Theora ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 @gnysek: No wiesz co, nie znasz wysokojakościowego kodeka wideo OGG Theora ;p ? Już teraz znam :P Ale ja proponuję trailer w 3gp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie będzie sterowania padem, bo do gry wymagana jest jeszcze myszka. Nie wyobrażam sobie tej gry sterowanej tylko myszką, dlatego klawiszami porusza się postacią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 to ja sobie wyobrażam sterowanie takie wsad chodzenie LPM atak PPM naskoczenie na przeciwnika mysz obrót mam nadzieje że tak strasznie nie odświeżyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Borek daj ten filmik w innym formacie i po krzyku albo choć screeny bo to może być doskonała przerwa od cs'a i lineage'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 @Gnysek: Spoko, ja też lubię pady, nie ma problemu :P Nawet gdy sterować się będzie klawiaturą /myszką, to i padem się da. Popatrz sobie na Joy2Key, taki programik :D Opis i Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Eee, nie obraź się Borek, ale zakładasz temat dla jakiejś 28-sekundowej pierdoły? ;q Nie widzę tam niczego, czego bym już wcześniej nie widział, czy to w Almorze, czy w HS. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 :kicking: zmiażdżyłeś Borka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi