BartekGM Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tytuł: Sim Live 2 Gatunek: Symulator życia Opis: Część druga to kontynuacja nieudanej gry "SimLife" . Wielkie zmiany ! Lepsza grafa , większa plansza i inne rzeczy !!!! Download: Kliknij aby ściągnąć "Sim Live 2" Rozmiar pliku: 1569 KB Autorzy: Programowanie: BartekGM Fabuła: BartekGM Grafika: BartekGM , Jaklub , PabloooGM , domek-1 Muzyka: BartekGM , findsounds.com Screeny: Kiknij aby zobaczyć screena :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Symulator życia ? nie wiedziałem że są lody za 25 złotych i że można zrobić zakupy nie wchodząc do sklepu (telekineza xD ). i jak dajesz "wczytaj gre" to muzyka się nie zmienia tylko zostaje ta z menu. nad grafiką też nieco popracuj. narazie gierke oceniam na 3. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 beznadzieja! :thumbsup: postać się blokuje na ścianach, na ludziach, na wszystkim na czym tylko może. gracz może kupować i brać przedmioty nawet nie wchodząc do budynku. brzydka grafika. interakcja z urządzeniami i innymi duperelami ogranicza się tylko do zmiany sprite'a danego przedmiotu. co kilka sekund, nie wiedzieć czemu, tracę 1 punkt zdrowia. no i w sumie nie wiedziałem co w tej grze mam robić, więc z nieukrywaną radością wyrzuciłem ją z dysku. musisz nad tym solidnie popracować. 1/5. :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 :D Ogólnie gra na 3 Uwagi: Ulepsz grafike Popraw kilka błędow i będzie lepiej. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja mam małe pytanie -> dlaczego umywalka jest wielkości wanny :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 i dlaczego szafy leza na podlodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 I dlaczemu w tej grze chodzi o nic :/? Powinno dawac jedzenie jak sie podchodzi do kuchenki, po co wanna umywalka i kibel jak nie ma higieny/potrzeb itp? No i postac sie blokuje. #Edit Aaa 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dlaczego @$#%$^ wybrałeś najostrzejsze i najbardziej jaskrawe kolory z możliwych?! Ty jesteś chory czy coś ?! 0/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zagralem i nalezy przyznac ze widac jakas poprawe wzgledm grafiki bo to co bylo przedtem to byla tragedia. Gdzies tak Sim Live 4 moze 5 bedzie juz grywalne. Jak chcecie sie posmiac moge wrzucic swoja pierwsza wersje Zarazy. Roznica miedzy wersja 1, a 10 jest porazajaca. Troche malo tu atrakcji, samo dreptanie tam i spowrotem, przerywane szamanskim odrzywianiem sie przez sciane sklepu nie jest specjalnie zabawne. Zrob cos rodzaju postala, zeby przynajmniej mozna bylo chwycic za noz i wyciac wszystko co sie rusza, lub tez zginac z rak policji probujac, lub tez zginac od kul oddzialu SWAT jesli smerfy okazaly by sie za slabe. zamiast w gotowe gry wrzucaj w dema i co nowa wersje edytuj temat i wbijaj nowe screeny i download. A i chcial bym, zaby mozna bylo utonac w wodzie... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Szafy na podlodze haha. Dobry ppomysl slabe wykonanie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobry pomysl... ale poszukaj grafika... bym pomogl ale poprostu czasu nie mam :thumbsup: :bye1: ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maskow Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Słabo ;/, grafika nie pasuje do siebie tzn. niektóre są pod całkiem innym kątem. Sporo błędów. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Prawie wszyscy dajecie 3 -.- czy ta gra jest równa z moim Tibi Tanks ?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Taaak. Ta gra jest równa z twoimi tibijskimi czołgami. Żałuję, że zrobiłem człowieka do tej gry. Wstyd mi. "Chcesz kupić loda? Tylko 25zł!" <- :confused: "Gruszka ma witaminy i bardzo zdrowa jest !!! Chce pan ?" <- A ja myślałem, że to jakiś cytrus jest... Możesz mi wyjaśnić, co to za pomieszczenie, gdzie są jakieś takie czerwone kafelki z tekstami w żółtym obramowaniu i łapką (po ich kliknięciu jakaś tam kwota trafia na konto)? To bank? To dlaczego, do cholery jasnej nikt go nie pilnuje?! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 beznadzieja! :thumbsup: postać się blokuje na ścianach, na ludziach, na wszystkim na czym tylko może. gracz może kupować i brać przedmioty nawet nie wchodząc do budynku. brzydka grafika. interakcja z urządzeniami i innymi duperelami ogranicza się tylko do zmiany sprite'a danego przedmiotu. co kilka sekund, nie wiedzieć czemu, tracę 1 punkt zdrowia. no i w sumie nie wiedziałem co w tej grze mam robić, więc z nieukrywaną radością wyrzuciłem ją z dysku. musisz nad tym solidnie popracować. 1/5. :whistling: Nic dodać, nic ująć. Naturalnie jeden :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Moja rada zrob Simsy a nie jakies parodie tzn. - Tabele z potrzebami itp. - Uzywanie pralki itd. za pomoca okienek - Losowe telefony a nie jak wtedy po pizze :P Ocena 2+/5 za checi + :) Pozdrawiam, Pablooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Stwórz nową wersje 2.1 i popracuj szczególnie nad: -grafiką -błędami -fabułą (zrób normalne simsy). Reszta w miare OK, i nie mam serca dać 2 tylko 3. Może następnym razem będzie lepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Niezły pomysł, wspaniałe wykonanie, ta muzyka, grafika! 0/5. Weź rób albo dobre gry, albo nie dawaj ich na GMC... Ja robie słabe i ich ostatnio nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Super grafika i te kolory! Tak będzie wyglądała polska cena za gruszki za kilka lat, bo wszystko drożeje. Oczywiście 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 1. Popraw Grafike 2. Popraw "Realistycznosc" (Lod za 25 zl?) 3. Pomieszczenia sa strzasznie puste (jedna szafa i lozko w calym pokoju?) 4. Grafika powinna w miare to siebie pasowac...Mieszana nie wyglada za dobrze ;P 2/5... Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Brak mi miejsca w sercu by dać 3 dam 3+ bo tak -grafika (dla mnie nie jest zła ale popracuj nad nią jeszcze trochę) -grywalność (tup tup tup nic tylko tup tup) tak jak już koledzy wspomnieli -realistyczność (dajesz właśnie pomysł dla naszych posłów ile ma ryba czy gruszka oraz lody kosztować w przyszłości) -po co mi ten samochód (ja myślałem że pozabijam samochodem tych de****kich ziomków na dole a tu nic) -po co ten MOST na wodzie skoro ja po niej CHODZE (zupełnie jak w tym filmie o Jezusie i chodzeniu po wodzie lub Naruto :) ) 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Gra zbyt niedopracowana by wypuszcac demko na forum, a! wlasnie widze ze to w dziale z gotowymi grami. hmm no nie spostarales sie, mysle ze zbyt szybko sie spieszysz z wypuszczaniem gier, grales chociaz w to co stworzyles? Do oceny sie nie nadaje, do tego dzialu rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Słabe.... Mam nadzieje że sim live 3 będzie lepsze.. o ile będzie Ocena - Grafika - 1 Muzyka - 2 Grywalność - 3 1+2+3=6:3=2 Ocena końcowa - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 OK, zagrałem, mogę coś powiedzieć :) - grafika - dostosuj sie do jakiś proporcji - motyl jest wielkości człowieka, owoce w sklepie są większe od człowieka, (j.w.) umywalka jest wielkości wanny, kwiatki w ogrodzie są wielkości WC. Słaba grafika. - popraw otwieranie drzwi :) - powiększ jeszcze to miasteczko, zrób prawdziwy sklep z samochodami, normalną pracę, innych ludzi (!) - dodaj samochody na drogach - jakieś centrum miasta by sie przydało - zrób wsiadanie do samochodu - cykl dnia i nocy, deszczu, śniegu - autobusy, tramwaje (komunikacja miejska) - zrób dachy tym budynkom Jak coś jeszcze wymyślę, to edytuje post :) Obecnie: 2/5 :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 I dlaczemu w tej grze chodzi o nic :/? W sumie w "The Sims"® Też chodzi o nic ;) Ale napewno jest bardziej grywalne ;) A co do gry, na pewno lepsza od pierwszej części a to już + 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 nie wiedziałem że są lody za 25 złotych znalazło by sie i droższe :) a gra cienka jak kiełbadron na sucho. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Powiem jedno... Kapa! znaczy się jeden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Eeeee... w tej grze się tylko chodzi... klikanie na owoce daje tylko to, że się klika... wchodzenie na telewizor, aby ekran zmienił kolor... i co to daje? Przyjemny widok? 0/999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wielkie zmiany ! Lepsza grafa , większa plansza i inne rzeczy !!!! Ja bym to zmienił na Gorsze zmiany ! Beznadziejna grafa , mniejsza plansza i inne rzeczy !!!! Ocena na 1/5 EDIT: Twój tytuł to też bym zmienił Sim Live 2, kontynuacja SimLIFE tylko o wiele lepsze na Sim Live 2, kontynuacja SimLIFE tylko o wiele gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Słabe. 1/5 Musisz nad tym jeszcze popracować. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi