programista Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Genialne! Miękość z jaką ta perka łączy się z elektroniką jest po prostu niesamowita. Sam fakt takiego współgrania przy dużej melodyjności daje kawałek z mocnym kopem. Tak trzymać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJLo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam. Zapraszam do wysluchania moich utworkow na mojej stronie. Sa to rozne gatunki, wolne instrumentalne, symfoniczne i elektroniczne. Wiec przesluchajcie kazdy utwor. Czekam na komentarze :) Pozdrawiam Strona ---> Odwiedź moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam Bydgoszcz ;), Miałem już okazję wcześniej Cię posłuchać (soundtracks.pl) i jestem pod wrażeniem. Szczególnie The Clouds Of Heaven (zdecydowanie moje rytmy) jest ładną symfonią. P.S. Jak tam współpraca z infernal reality ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJLo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 hmm wspolpraca juz dawno sie zakonczyla.. ze tak powiem po prostu sie nie dogadalismy...( to tak pokrótce :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Same here :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 http://shoustsim.ovh.org/worldweary.php Smooth jazz na jeden instrument; spokojny, może nawet trochę monotonny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Całkiem fajne, ale słychać sztuczność instrumentów co psuje efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ayup, w tych rdzennie trackerowych to nie przeszkadza - bo tak POWINNO BYĆ mrowr - ale tutaj te pady itp. dają trochę kiczowaty feeling a'la soundtrack do Akademii Pana Kleksa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 To przez dzieciństwo zamiłowanie do takich brzmień :((((. Mimo wszystko dzięki za komentarze, póki co nie mam gitary i ciężko jest symulować naturalne brzmienia :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Śliczny utworek. Szczególnie podobała mi się pierwsza połowa uderzająca w miarę dobrą głębią dźwięku. Niestety ostateczny efekt psuje mi pojawiający się gdzieś w drugiej minucie pad ala "żar miszel żar" co jak dla mnie nie pasuje do reszty utworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rewelacyjne do nagrań przyrody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Dzięki za opinie. http://soundcloud.com/jakim/funkee Tym razem modern/acid jazz, jeden z bardziej dojrzalszych moich utworów (tak myślę ;D). Pozdrawiam. --- BONUS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 http://jakim.org.pl/ Zapraszam na odnowioną stronę. Orłem z angielskiego nie jestem, tak więc prosiłbym o zgłaszanie literówek czy innych chochlików. Nie wszystko na razie działa, ale ciągle pracuję nad tym :). Dodam także, że i strona Freemusic została przeniesiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No strona naprawdę się zmieniła i o wiele lepiej wygląda :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 I am a music composer, editor and everything else what is connected with sounds :). You are a underwater organism. A lot of eye-candies, bonus items and also enemies. http://en.wiktionary.org/wiki/eye_candyGame such as SimCitylike > such as w tym przypadkuyou build and administrate your own villagemanage > administrateMaking games is not my priority so these applications aren't so good as I wish.as > soBut I hope they are an interesting curiosity. Most of these works are enabled for listening - click link called play above the menu. I don't give a guarantee that you will use chosen files,elo :) Wszystkiego nie sprawdziłem jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Part of these files are in pretty strange for typical user format but don't worry! Some? a pretty? a typical? formats? i przycinki? Popraw mnie ktos jak jestem w bledzie. Most of these works are enable to listen - click link called play above menu. enabled? It should open every file from below list. list below. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki, czeka mnie sporo pracy z tego, co widzę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 http://jakim.org.pl/ dodano newsa i 3 nowe utworki z konkursu pod nazwą ChipyXa #7 ;). Najspokojniejszy z kawałków wrzucono także na Freemusic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Yesterday - wolny jazz, który może stanowić specyficzny podkład. Zapraszam do odsłuchu. Cycle od Death - mroczny ambient. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Rządzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dzięki wszystkim za wszelkie opinie :). Jakim - Requiem for Myself.mp3 lub player: Requiem for Myself Tak, to jest moduł (.it). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Może tą muzykę wykorzystać w swoich grach? Znaczy no wiesz... za creditsy ;) Czy tylko niektóre kawałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 To są świetne kawałki. Tez Pobawiłbym się takimi "profesjonalnymi"brzmieniami ... może nie z takim efektem ale zawsze byłaby frajda.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 ZyperPL, nie wszystkie mogą na takie cele pójść. Wyślij prywatną wiadomość z proponowanymi tytułami, to udzielę odpowiedzi, co zostało już użyte, a na co ma się wolną rękę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 @Jakim: Jak już mówiłem orkiestra wymiatająca tylko wydźwięk pianinka nieco bym zmienił ;) Ogólnie jest pr0 jak to mówią :D @Misiek: East West udostępniło darmową wersje swojej Orchestry. Dużo tego nie ma, ale brzmi świetnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Tez Pobawiłbym się takimi "profesjonalnymi"brzmieniami ...To są moduły, wszystko możesz zrobić na darmowym sofcie :) W requiem słychać rozciąganie sampli na smykach, ale całość brzmi świetnie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Moogie plays Worms.mp3 Moogie plays Worms.ogg W klimatach Wormsów (Armageddon), może nieco bardziej dynamiczniejsze niż oryginał(y?), jednak z zachowaniem pewnych charakterystycznych elementów dzieł Bjorna Lynne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No ostro czuć Wormsy. Ciężko się uczepić czegoś... naprawdę przyjemna muza ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 http://www.jakim.org.pl/music.html 3 nowe tracki, z compo DiHalt: Jakim - Unbeatable [synth rock/funk] Jakim - Mindless [chiptune] Jakim - Road to Nowhere [easy listening] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi