Marmot Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mi ta muzyczka przypomina soundtrack z Age Of Empires I :D . Świetna sprawa, w sam raz do strategii. BTW. W czym robisz tą muzykę dla Maxpayna? FL Studio? Bo z tymi poprzednimi to nie miałem wątpliwości, że coś w stylu Mod Plug Trackera, jednak tutaj to chyba już FL Studio ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Renoise (też tracker, tylko że z większymi możliwościami - m.in. VSTi) tym razem, co nie znaczy, że rzucam ModPluga :). Dziękuję wszystkim za komentarze i opinie (szczególnie niezmordowanemu leninowi :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Super muza. Świetnie oddaje klimat każdej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mi się poczatek tego ostatniego kawałka nie podobał, taki cichy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Dla fanów zakręconego oldskulu - short 'n crazy: Guru Meditation: Fatal Error Jestem ciekawy, kto odgadnie istotę tytułu, co nie jest trudne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Takim mario trochę zalatuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 http://www.sendspace.com/file/oox0qq ej myślicie że przejdzie? :P pierwszy d'n'b jaki zrobiłem więc nie zabijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/wVeHIOQ0e0/bach_bach Kiedyś parę lat temu, jak dorwałem ejay-a to coś takiego mi wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Lenin, ee tam takie sobie, dzicinne zabawy amatorskie w ejayu, a ktory ejay to byl? wiesz disco full czy co? bo zalezy od programu aby dokladniej oceniac, do niektorych nie mozna dodawac dzwiekow, (chyba, nie pamietam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 dzicinne zabawy amatorskie w ejayu, :sp_ike: Który? Jakiś techno ejay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 bo zalezy od programu aby dokladniej oceniac, do niektorych nie mozna dodawac dzwiekow, (chyba, nie pamietam) Lol, a co Cię w muzyce interesuje w czym była zrobiona. Liczy się efekt końcowy. Równie dobrze mógł pierdzieć do mikrofonu, ale jak wyszła z tego fajna solówka basowa, to liczy się efekt końcowy a nie etap produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jakim: Widzę, że używasz VST "Edirol" (tak mi się wydaje) gdyż ma on charakterystyczny dźwięk instrumentów. Po za tym... nie wydaje mi się że by był darmowy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Marmot: jednak jest różnica, czy program A daje nam możliwość samego składania gotowych próbek, czy umożliwia ich tworzenie i manipulację nimi - a to zmienia całkowicie postać rzeczy. Kuba: Filtrowany Miroslav Philharmonik, którego dostałem, też tak brzmi, no ale przyznam Edirol też się przydał - ale już się z nim rozstałem. lenin: omgzord, to niszczy ;X. no i propa: dnb to przede wszystkim zabawy perkusją i różne cięcia, tutaj wszystko wydaje się jednostajne, nie mówiąc już o ubogim tle, które potęguje to wrażenie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 lenin: omgzord, to niszczy ;X. :P dnb to przede wszystkim zabawy perkusją i różne cięcia Cięcia może nie, ale odpowiednio dobrana perkusja z basem CZASAMI wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Cięcia na perkusji to podstawa. Ale to już bardziej podchodzi pod breakbeat/breakcore, co według mnie jest ciekawszym odłamem niż zwykłe dnb ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 breakbeat/breakcore, co według mnie jest ciekawszym odłamem niż zwykłe dnb smile2.gif. kto co woli. Breakbeaty charakteryzują się głównie wyraźnym bitem, mniej w nim basu i są mimo wszystko wolniejsze. Bejsy ją takim połączeniem bitu i basu ;) hmm breakcore? nie słyszałem, muszę poszperać chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Wystukaj ihatebreakcore :). No i nie mogę się zgodzić, że breakbeat jest wolniejszy, to zależy bardziej od konkretnych wykonawców. Breakcore to już jest totalna sieczka dźwięków, trzeba po prostu to lubić (nie jest to dla każdego :)) - można powiedzieć, że to jest jak z muzyką góralską - albo kocha, albo nienawidzi. Urzekający i niesamowity, power, dużo akcji w krótkim czasie utwierdza mnie w tym pierwszym poglądzie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Widzę, że tu parę osób bawi się w FL Studio, więc ja też postanowiłem się troszkę pobawić. Od razu mówię, że jestem grafikiem, więc żadnych nadziei nie należy sobie robić. :D A jeśli chodzi o utwór to jest to coś w rodzaju szybkiego breakbeat'a (o ile się nie mylę) + gitara elektryczna. https://gmclan.org/up2145_8_Tralalala__.html Jeśli możecie, to powiedzcie jak to wypada na tle utworów Propaganji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Po pierwsze bardziej składnie i mniej psychodelicznie. Po drugie ma to coś. Po trzecie nie ma po trzecie :). Daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Skąd załatwiłeś tego "Miroslav Philharmonik"?... Przyda mi się. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Philharmonik to komercyjna wtyka, w oficjalnym sklepie płacisz $399 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Koty na pohybel :). SPALMY KOTA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Jakim szalejesz paląc kotki w mod'ach, jestem pełen podziwu dla Ciebie :P A oto moje takie cuś jeszcze nie dokończone .... :P http://www.wrzuta.pl/audio/kYIQGQ8zgO/dax_-_for_ann_v0.2 cudów nie ma ale wszystko z czasem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Powiem Ci, że wpada w ucho :). EDIT: Nowy utwór: Jakim - "Bez sensu" Gatunek: happy chip z wieloma elementami bluesa/jazzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 0/5, daj screeny bo nie wiem czy sciongac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 0/5, daj screeny bo nie wiem czy sciongac. Sorry za offtop: Teraz widać kto pisze posty po to żeby pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Matthew, Matthew... http://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jakie dzieci, ja chce ocenic muze a wy dajecie tutaj link-i do jakiejsc wikipedi dalibyście link'a do screenów. do szkoly dzieciaczki. Dobra rzeby nie spam'ic ocene muze, jest muza spoko taka jakbym gral na nintendo xD I fajne te twoje muzy grasz je na gitarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 pomyśl jak można dać screena muzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To daj ta muza'e do posluchania to potem moze sciagne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi