Maximal Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jako, że praktycznie całą pracę wykonuje za mnie teraz automat, moim obowiązkiem pozostało jedynie zaserwować Wam odpowiedni odnośnik. :) ::: Tura #31 - Głosowanie ::: Głosować! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Łoo tylko 3 gry =F Przynajmniej mamy jakieś szanse :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix ftw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oddalem glos na Yode :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzixowa przygodówka rządzi. Czekam na "Dwójkę"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Eh, cholera! Od wczoraj nie mialem neta i dopiero teraz znów działa, szkoda ze włączyli mi go troche za późno :unsure: Kupe czasu mnie to zajęło, więc może Wam chociaż pokaże co zrobilem: THE STIX Miłego oblookania Zaraz w edicie dam ocene gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 PsichiX fajna ta twoja gierka kurcze... tylko nie wiem czy to się zalicza do przygodówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 OMFGLMAO. Nawet nie myślałem o najmniejszej możliwości wygrania, a tu proszę :V Głosuję na Yodę, bo zrobił fajne grafiki ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 W sumie w pierwotnej wersji przygodówką w 100% byla, ale brak czasu zmusil mnine do 'obcięcia fabuły' i zostało tylko zwykłe wykonanie misji. No ale za to można sobie postrzelać do gliniarzy (jak i do zwykłych cywilów), poza tym trzeba znaleść główny cel do wyliminowania, który nam ucieknie jeśli nie podejdziemy go sposobem, a to już chyba choć troche zalicza sie do przygodówki (no może bardziej do strategio-przygodówki ;P ). No ale za dużo zajęło mi pisanie silnika od nowa - za dużo efektów chciałem dać i za mało przygodówki przez to wyszło. Ale na szczescie będą kolejne tury więc na kolejną powinienem sie wyrobić =D Oceny: LudziX - powinieneś to jednak zrobić w gm - nie zabardzo sie łapie jak tą gre wogóle zacząć, ale to chyba wina lenistwa, bo nie zainstalowalem fonta - nie chcem sobie brudzić systemu xD Kasa - ekhm... to może przejde do kolejnej gry :lol: Yoda - fajna gra, nawet, nawet... tylko że doszedłem do psa, kliknąłem na niego i... koniec gry (zjadl mnie czy cuś - jakoś tego co było dalej nie widziałem) Głos na Yodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tylko, plz, w następnej turze dajcie jakiś bardziej wymagający temat ("gra z żeńskim bohaterem, akcją na księżycu i piaskiem spełniającym ważną rolę"* XD) niż tylko gatunek ;< *) taki temat był w odpowiedniku Ligi na GamingWorld - gry biorące udział były świetne, od zabawy w wydobywanie surowców po rasowy RPG =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @PsichiX: lol gra ci sie wyłączyła popodejściu do psa? niemożliwe... może wszedłeś w gaz? Na psie trzba użyć kości to bedziesz mgł przejść dalej... widział ktoś bossa oprócz mike_p? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix. Masz szczęście, że ja nie startowałem. Następnym razem za darmo takich karczochów nie dostaniesz! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dzięki temu systemowi Ligi24 będzie o hmm... 13,(4)% więcej szans na to, że wezmę udział. Nie zdradzę na kogo głosuję... mystery Zacząłem robić gierkę, ale ekwipunek, dialogi, zadania itp. robiłem tyle RPGów, że teraz to mi się źle kojarzy (podobni jak piosenki Wiśniewskiego - tata zawsze puszczał je w samochodzie, a ja miałem chorobę lokomocyjną... n/c) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Zdecydowanie Ludzix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 O.o ktoś na mnie zagłosował :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Głos na Ludzixa, słabiutka grafika i muzyka taka sobie ale dialogi i pomysł świetny(e) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix'a gra najlepsza ;p głos na Ludzia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ludzix :] - "zaspokoil pragnienie na trzy dni. potem zmarl z odwodnienia" - xD albo - "moje nogi maja 4 pixele" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tylko, plz, w następnej turze dajcie jakiś bardziej wymagający temat ("gra z żeńskim bohaterem, akcją na księżycu i piaskiem spełniającym ważną rolę"* XD) niż tylko gatunek ;<Po pierwsze, na początek dałem coś prostego, po drugie, chcę najpierw zużyć wszystkie "podstawowe" tematy, żeby później mogła zacząć się ostra jazda z Guanabaną na Marsie itd. =D(...)słabiutka grafika(...)Hm, to akurat kwestia gustu, bo mi się bardzo podoba. Dodaje klimatu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no pewnie, ja jak zobaczyłem tą grę, pomyslałem, czy nie było by fajnie czegoś takiego retro zrobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Oddałem głos na ****, ludzix twoja gra u mnie nie tyrra bo ciagle gra muzyka i jest jakas kropka w pokoju i tak całe pół godziny :) Yoda ja przeszedłem twoja gre w całosci i ten bos był niezły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A zainstalowałeś czcionkę :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A jak xD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Start -> Panel sterowania -> Czcionki i wklejasz tam czcionkę z folderu z grą ;) A głos oddałem na Ludzix'a z pomysł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ludzix, za humor i całokształt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Głos dla ludzixa za śmieszny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ludzix, bo jego gra mi się spodobała. Ciekawa i śmieszna, tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi