murdalow Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tytuł : freecam bb lub big brother cam (bitch brotha cum) Gatunek: darmowe oglądanie kamerek bb (chamski program) Opis: program omija płacenie abonamentu tym złodziejom z oficjalnej strony big brothera na której wywalili mi 2 konta za to że ich wqu... i codziennie wklejałem linka po 1000 razy z darmowym programem, wersja darmowa Download: http://www.gmclan.org/up2034_4_kamerki_BB.html albo tak: https://gmclan.org/up2034.html Rozmiar: 1mb Autorzy: piter B3S czyli low qrwakozak Screen: http://img214.imageshack.us/my.php?image=f...amscreenqa8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 I dobrze :D popieram taki ruch oporu :P 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 kamera 3 roxx też daje 5/5 chociaż - a moze dlatego ze -BB to dla mnie jedno wielkie kupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mogło by być gdybyś zrobił możliwość wybrania w czym mają być odtwarzane filmy z kamerek.. Bo mi wyskakuje gópi Windows Media Player.. Lub powiedz w jakim rozszerzeniu są te "filmy" ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Gratulacje 5ąteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 niezly hardkor :P szkoda tylko ze u frajerow nic sie o tej godzinie nie dzieje. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hm, genialne narzędzie, byłoby jeszcze genialniejsze gdybym Big Brothera oglądał. Ale tak i tak B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 wcześniej na tej beznadziejnej stronie big brothera jak mi jeszcze nie usunęli konta dałem taki tekst: "jak wpłacicie 100 000 zł na sprzęt na chore dziecie, dom dziecka lub inny cel charytatywny to usunę ten program inaczej będe kulą u nogi dla tego serwisu bo robicie ludzi za ch... nie wiadomo za co płacą... i tak rozprowadze ten program w necie ch... wam w d... he he" w ogóle miałem kupe filmików na stronie, se jaja robiłem z big brothera zaraz dam do upa i chętni se zobaczą a niżej link do screena z komentarzy na nowym koncie, ukrywam się w kominiarze he he :) a tu mój nowy profil na którym wq.. wielkiego brata: http://img205.imageshack.us/my.php?image=imageshackho4.png to poniżej to screen big brothera który w jakiś sposób próbował ze mną walczyć a tysiące ludzi i tak to pościągało i mają za darmo: http://img178.imageshack.us/my.php?image=bitchxa6.png a tu robiłem maras na jaja: http://img518.imageshack.us/my.php?image=kurwyru9.png a tu można pobrać filmik" jak zabić wielkiego brata'' mojej roboty 5mb dla chętnych https://gmclan.org/up2034_4_kill_him.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nie wiem, co mam myśleć... Nowy Big Brother mnie nie kręci. 2/5. Po co wam ten cały ruch oporu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 BB ---> sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Zacny programik :3 tylko że ja nie oglądam BB 5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Miałeś mi dać to wcześniej :) 5/5 >D Lipa trochę że głosu nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hmm... pogubiłem się. W czyim to jest domciu? A wogóle to 6/5, 4 kamerka jest fajna. :) MY CHCEMY DŹWIĘK! Jak dasz dźwięk z tych kamerek to będzie 7/5 :) EDIT: Shit, ktoś zasłonił kamerkę ręką!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No dzwięk to szczerze by się przydał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Powiem ci ze to nielegalne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 i co z tego zrobiłem to specjalnie bo te qr... ze strony oficjalnej big brothera też ludzi oszukują i to ma być legalne a jak ktoś to używa to mu nic nie mogą zrobić... ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Caption mnie rozj***ł :D "Pie*dol zapłate, oglądaj za darmo" Nienawidze BB. Niech ci będzie, dam 5/5. Tylko czekać aż w tv w wiadomościach będą gadać "Młodociany programista robi wałki na BB, poszukiwania trwają..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 a na kamerce 3 ciągle puchy :( swoją drogą niedawno sie dowiedzialem ze w ogole jakis nowy BB jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja powiem tylko tyle:"Jak narzie nic tam się ciekawego nie działo + nie ma głosu - za to mam płacic ? >.<" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 no a ludzie naiwni płacą kase za takie dziadostwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 dzisiaj odpalilem sobie jakos po 10 czy 11 ta kamerke i... -w jednej z kamerek szla sobie jakas babka korytarzem, otworzyla drzwi... weszla... i zamknela drzwi. OK - w nastepnej za to chlopaki robili sobie jakis aerobik czy cos takiego... . OK Jak bardzo trzeba miec *nasrane* pod maska zeby za to placic? :huh: BTW trzeba by chyba na valhalli zalozyc temat i pojechac troche po big bojlerze bo sie tutaj narazie wszyscy wypowiadaja :] BTW2 mozna by zrobic taka akcje na gadu gadu zeby ludziom dawac linka do tego programu, jak sie to rozejdzie, na bank program szybko by sie rozszedl, a wielki bojler by sie wkoncu wkur*** B) Wkazdym razie ja opis na gadu dam ze programik rozdaje, znajomi zrobia to samo i program pojdzie w swiat :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Stary beka max :P gratz za ten programik...tytuł roxi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 dobrze a ja 1000 razy wklejałem linka do programu na oficjalnej stronie bb że czasem zasypiałem haha i chwila niuwagi i mnie wyj*** he he założyłem 2 konto i rozrabiam dalej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nie wiem czy zrobiłem dobrze,ale ja dzis póściłem z rana aplikacje na kilka warezów :3.Można je będzie znaleść w sieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 program poszedł w świat a ja idę do więzienia he he prison break 2 a w programie na żywo gadali- tylko ekskluzywne materiały w strefie płatnej na kamerkach bb... żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Raczej -> Prison Break season 4 :) bo 3 już jest (A jak nie dziś to bodaj,że w następnym tygodniu).@_@ Co do programu => Mam pytanie - Co z tym głosem ? Bez głosu to tak głupio trochę ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 głosu nie będzie i tyle , nie było, nie ma a ludzie płacą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Dobra rozumiem że zrobiłeś taki program, ale po co ta cała frustracja? Przecież to oczywiste i logiczne, że będą link do takiego programu usuwać, i skoro dostęp do usługi jest płatny (a więc jest to e-biznes), to udostępnianie takich zasobów jest w pewnym sensie nielegalne (w pewnym, bo nie znam regulaminu BB, bo mnie to wali w sumie, jak zobaczyłem prowadzącą i jakąś typiarę ze zdrutowanym ryjem to śmiać mi się chciało). Także takie wyładowywanie się i mieszanie w tego niepełnosprawnych dzieci jest z deka nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 media nie są fair bo żerują na ludzkiej głupocie, rozprowadzajcie do wszystkich tego linka, logujcie się na tej daremnej stronie big brothera i wklejajcie linka... niech dają kase na cele charytatywne a nie do d*** pchać, złodzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Po co ten program skoro można z linków wchodzić: mms://streaming.comtica.pl/bbcam1 mms://streaming.comtica.pl/bbcam2 mms://streaming.comtica.pl/bbcam3 mms://streaming.comtica.pl/bbcam4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi