Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 w jakie gry on-line (MMO) gracie ?? Piszcie, bo nudzi mi się i chce sobie w coś pograć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Rzadko ale gram w Almore. Kiedyś były to MU Online, Lineage II, Gunbound... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 CS: source, CS: Source + zombiemod, Dark Messiah, Day of Defeat, Call of Juarez, Czasem w Serious Sam 2, jak mi się baaaardzo nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Super, że tak szybko napisaliście i piszcie więcej :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 OpenLieroX z Firemarkiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ruff Rose, Silkroad online, Almora, Heroes 3 przez neta, Settlers 3 przez neta, Worms World Party przez neta, Gunbound, i chyba narazie tyle, a od jutra w nowe MBO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Grałem trochę w tibię ale po baniie za przeklniecie (nie sprawiedliwym banie) przeszedłem na almore :) obecnie mam 27 lvl mag i staram się być najlepszy :P A wczoraj zdobyłem nawet rangę Guardian ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 OpenTTD z Firemarkiem i czasami HedgeWars z Jabolem, Marmotem itp. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Czasami OpenLierox z Jabolem i Firemarkiem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a co polecicie z polskich gierek tego typu (lub typu klika na stronce??) *klikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja od biedy gram w Counter Strike Non Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 W CS też gram :) dokładnie 1.6 :) może założymy serwa GM-CS 1.6 :) wszyscy gmclanowicze grający w cs'a i wielka rozruba :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Lineage 2 :D Snake na jakim serwerze grasz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 CS 1.6, WoW, czasem Warcraft III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Plemiona, Second Life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 @mimek Ja bym z chęcią pograł, ale słyszałem, że to CSa 1.6 potrzebny jest klucz aktywacyjny do steama... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 @Bixon: Do granie wystarczy cd key Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja gram w WoW'a i czasem w CS 1.6 Non Steam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 World of Warcraft, król wszystkich mmorpg i pierwsza gra w której masz duży wachlarz innych mozliwości niż tylko bezmózgie tłuczenie mobków na wbicie lvla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 World of Warcraft, król wszystkich mmorpg i pierwsza gra w której masz duży wachlarz innych mozliwości niż tylko bezmózgie tłuczenie mobków na wbicie lvla :P O Ultimie Online jak widzę, pan nie słyszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 World of Warcraft, król wszystkich mmorpg i pierwsza gra w której masz duży wachlarz innych mozliwości niż tylko bezmózgie tłuczenie mobków na wbicie lvla :P musisz byc jeszcze bardzo mlody w takim razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 World Of Warcraft, narazie król, ale sie zobaczy niedługo. Pablo, jaki serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wszystkie MMORPG polegają na biciu mobków i levelupowaniu... -_- Ale są fajne i grałem nawet w WoW czy Lineage 2 i mi się podobały :) Ja tam gram w Neverwinter Nights 1 :) Wyrąbistopasiste I czasem pogram w Tony Hawk's American Wasteland albo w Duke Nukem High Resolution Pack jak mi się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja gram w MU Online(oczywiście na prywatnym serwerze), Diablo2, Urban Terror, Wolfenstein Enemy Territory, próbowałem z Second life ale nie polecam, Tibii też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Tibia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Tibia. Będziesz trochę grał w tibię, aż w końcu zrozumiesz, że straciłeś rok czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Tibia, Sherwood i Plemiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 @kamciog Gram juz 7 lat i wiem ze czasu nie stracilem, bo poznalem duzo fajnych ludzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 MuOnline=Shit Tibia=VeryBigShit WoW=Nawet Almora:ToD=Jak na razie ni ma ;D Plemiona=BigShit Spellforce( nie jest mmo ale jest multi )=Ciekawe połączenie strategi i RPG, Polecam! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi