gumex Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Po kilku dniach męczarni zrobiłem swoją wille:http://www.imagic.pl/public/48481/willa.PNG Nie czepiajcie się że za duże. Wzorowałem sie na willi z gta:vice city :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nie wiem czy to akurat ten sekret ale coś znalazłem xP: https://gmclan.org/up1717_7_sekret_chyba.html EDIT: Przydało by się ten znak "GM Clan" (obok domu jaklub'a się znajduje) przestawić przed wjazdem do miasta GMCC ( Tam gdzie jest autostrada prawym-dolnym rogu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja zauważyłem plame na H, po co ona jest? Po kilku dniach męczarni zrobiłem swoją wille:http://www.imagic.pl/public/48481/willa.PNG Nie czepiajcie się że za duże. Wzorowałem sie na willi z gta:vice city . Wiesz że głupio wygląda KOLEJNE H, szczególnie że jest przy spadzistym dachu. Czy wy nie potraficie wymyslić czegoś orginalnego niż robić H na domach? (nie chodzi mi o wieżowce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wdł mnie zamiast H możecie robić baseny na domkach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A na posterunkach policji napisać "administratorzy". :P I zrobić złoty pomnik z avatarem Ranmusa, jako założyciel miasta. :D Na jednym grobie (na cmentarzu) powinien być napis "bigshark". :lol: I pokazane jak bigshark z tego grobu wychodzi... I co? Oryginalne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No jeden ludzik jest ubrany całkiem inaczej niż cała reszta a ja rozwiąże tą jedną zagadkę, ten kolo o którym mówisz to John McClane ze szklanej pułapki i jest tam w białej koszulce Ediot: A drugi sekret to pewnie ten że budynek zwie się Nakatomi Plaza. choć w to wątpię byś wpadł na to ale skoro jest tom John McClane to to musi być nakatomi plaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na jednym grobie (na cmentarzu) powinien być napis "bigshark". I pokazane jak bigshark z tego grobu wychodzi... Chyba nie czytałeś całego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 OK coś tam wyskrobałem :) Jak możecie to wstawcie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Borek, ladne ladne, ale co to jest? :D Nowa makieta miasta proponuje dzis o 22:00. Chce dokonczyc strone i zaczac pisac moj tajemniczy skrypt :] Jak cos na #gmclan LUB pm. Btw. Dark Maximal wejdz na #gmclan. Mam cos do obgadania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To jest siedziba GEAR STUDIO :D lol. To mój pierwszy domek w życiu ( w pixel arcie ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Borek, ladne ladne, ale co to jest? :D Jak to co? Tam będzie powstawać Almora XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Borek: Gdyby taką graficzkę miały chociaż RTS'y ( robione w GM ) :D Naprawdę wyszło ci to zaje...fajne xP @Down: Sądzę że ci lepsi jakoś nie za bardzo robią RTS'y xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Spodobał mi się bardzo ten rysunek, jednak zauważyłem błąd (róg wieżyczki). @Borek: Gdyby taką graficzkę miały chociaż RTS'y ( robione w GM ) Sądze że napewno są jakieś z lepszą grafiką, ale nie można przecież wymagać tego od wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Kolejna (1.5) wersja mojego domku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zrobiłem park (Duży xP) https://gmclan.org/up1717_7_park.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 K** mac, mowilem zeby bez trawy, mam wlasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Konrad zaj. park=],jeszcze tylko posterunek straży pożarnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Taki se ludek może sie przyda: http://www.imagic.pl/public/48632/bez%A0tytu?u.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zrobiłem śmietnik i śmieciowisko: https://gmclan.org/up1717_7_smietnik_smieciowisko.html Śmietnik jest z żulem w środku ^^ Wzorowałeś się na mojej technologii! :] @FIREMARK: Daj Gear Studio. I jeszcze dobrze, jakby ktoś zrobił reklamę Almorki. I Młotka też. :D BTW. Dam może dziś ulepszoną wersję mojego domku. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gumex, niezaduzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Możliwe, ale i tak go już porządnie zmniejszyłem spróbuje mniejszy ;). Edit; A teraz może być: http://www.imagic.pl/public/48636/bez%A0tytu?u.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gumex, no teraz bardzo dobry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Firemark a mój super market się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 MOJA CHATA EDIT:Chce być nad morzem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na podstawie tego ludka niech wszyscy robią wielkość drzwi. (Chyba źle to ująłem ale wiecie o co mi chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @karus99 Ten supermarket chyba trochę za duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 I troche krzywy :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ani za duży ani krzywy jest w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Weź kup sobie okulary nawet to wejście jest krzywe @down "morze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cichosza! powinniscie miec o 22:00 ;] btw. jak ja wam te moze zrobie oO? Nie umiem az tak pixelartowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi