Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Tak serio, trzeba ustalić gdzie i kiedy, a kto może niech przyjedzie. I tyle :3 na pewno w wakacje, lada dzień mam ważne sprawdziany, więc odpada xP Miejsce: Łódź, Zakwaterowanie: dom Blacka/zrzuta na motel (hotele za drogie :P) P.S. nie gadać mi tu o skype! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 1. nie, powiesz: siema spyro! 2. a to dobrze, bo my do motelu xD A on do mnie: Nie tym tonem smarkaczu. Motel/Hotel to samo. Ja mówie o tym, że się elita dobierze w parki a pozostałych zostawi xD Skype: teeniceb. Zapraszam panie. xD Jej boję się do Ciebie odezwać bo jak usłyszysz mój luzacki slang.... ojej xD Mój skype: Barlogork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Wejdę do baru/kawiarni, zobaczę spyro i co powiem? Dzień dobry proszę pana? 1. nie, powiesz: siema spyro! ...Ja bym się 5 minut zastanawiał przed wejściem, która z tych opcji jest lepsza :) I tak i tak powiedzieć jest bardzo głupio i dziwnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Szkype: cekol93 Gadulić jak ktoś chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ...Ja bym się 5 minut zastanawiał przed wejściem, która z tych opcji jest lepsza :) I tak i tak powiedzieć jest bardzo głupio i dziwnie... hym, to z kija baseballowego zaje*** na dzień dobry? ;) Przestańcie, akurat sprawa powitania jest najmniej ważna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No cóż...nie pozostaje mi nic innego, jak podać coś dla przedkładających słowo pisane nad mówione (znaczy-nie mam skajpa :) ) GG:4907639 (Invisible). hym, to z kija baseballowego zaje*** na dzień dobry? smile2.gif Przestańcie, akurat sprawa powitania jest najmniej ważna... Pierwsze wrażenie jest najważniejsze... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Powiesz "witaj" i masz uniwersalnie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 zarządzam od teraz do 22:20 zebranie na GM czacie! *zapisy i dokładniejsze informacje* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 zarządzam od teraz do 22:20 zebranie na GM czacie! *zapisy i dokładniejsze informacje*Nie lepiej jutro? (czytaj: "dzisiaj mi się nie chce") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie lepiej jutro? (czytaj: "dzisiaj mi się nie chce") jutro też będzie xD ale dzisiaj się napaliłem i chcę odpowiadać na ew. pytania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 1. Jak to powiedział Black chętnie nam udostępni swoje mieszkanie Mam nadzieje że jest większe niż karton pod mostem. W 100% zgadzam się z london'enm, powinno być kilka osób dorosłych które by wszystko zaplanowały i wszystkiego dopilnowały, a nie tylko nasz nadczłowiek spyro. A pozatym ja napewno nie pojade bo: 1. Starzy mi nie pozwolą 2. Nigdy nie robie dobrego pierwszego wrażenia 3. Mało kto mnie lubi 4. Jestem nierozgarnięty 5. Nie potrafie zawierać kontaktów z ludźmi 6. Jestem bardzo nerwowy i niezdecydowany 7. Nie znalazł bym z wami wspólnego tematu (jestem bardzo dziwnym czlowiekiem, nie interesuje się żadnym sportem, nie słucham żadnej muzyki, lubie drażnić ludzi) 8. Nie będzie mi się chciało jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A pozatym ja napewno nie pojade bo: 1. Starzy mi nie pozwolą 2. Nigdy nie robie dobrego pierwszego wrażenia 3. Mało kto mnie lubi 4. Jestem nierozgarnięty 5. Nie potrafie zawierać kontaktów z ludźmi 6. Jestem bardzo nerwowy i niezdecydowany 7. Nie znalazł bym z wami wspólnego tematu (jestem bardzo dziwnym czlowiekiem, nie interesuje się żadnym sportem, nie słucham żadnej muzyki, lubie drażnić ludzi) 8. Nie będzie mi się chciało jechać Wow! Muszę Cię poznać! =D Co się tyczy zlotu: wpadł mi do głowy pewien (raczej głupi) pomysł. Otóż cześć GMClanu, która jest niepełnoletnia, jedzie razem na obóz, a reszta występuje w roli opiekunów. :3 Nie bijcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Co się tyczy zlotu: wpadł mi do głowy pewien (raczej głupi) pomysł. Otóż cześć GMClanu, która jest niepełnoletnia, jedzie razem na obóz, a reszta występuje w roli opiekunów. :3 Nie bijcie ;p kijowy pomysł :P kto by chciał na zlocie iść na obóz? xD poza tym opiekunowie - już widzę jak to wygląda, ale wolę tego nie opisywać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 W 100% zgadzam się z london'enm, powinno być kilka osób dorosłych które by wszystko zaplanowały i wszystkiego dopilnowały, a nie tylko nasz nadczłowiek spyro. No ja nic chyba takiego nie pisałem wcześniej, ale dzięki, że się ze mną zgadzasz :P 7. Nie znalazł bym z wami wspólnego tematu (jestem bardzo dziwnym czlowiekiem, nie interesuje się żadnym sportem, nie słucham żadnej muzyki, lubie drażnić ludzi) Ja też jestem dziwnym człowiekiem i nie lubię rozmawiać o sporcie. Pozatym co za pomysł żeby ludzie z gmclan gadali o sporcie albo muzyce :P Co się tyczy zlotu: wpadł mi do głowy pewien (raczej głupi) pomysł. Otóż cześć GMClanu, która jest niepełnoletnia, jedzie razem na obóz, a reszta występuje w roli opiekunów. :3 Hehe. Byśmy się pozabijali. Spyro opiekunem... wyobraź to sobie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Spyra zawsze można pozwać za znęcanie się nad dziećmi. :3 A co powiecie na Tymcia, jako opiekuna? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 1. Starzy mi nie pozwolą 2. Nigdy nie robie dobrego pierwszego wrażenia //jak i ja 3. Mało kto mnie lubi //widzę siebie... 4. Jestem nierozgarnięty //mówi mi to rodzina... 5. Nie potrafie zawierać kontaktów z ludźmi //witaj w klubie 6. Jestem bardzo nerwowy i niezdecydowany //ja chodzę do psychologa :) 7. Nie znalazł bym z wami wspólnego tematu (jestem bardzo dziwnym czlowiekiem, nie interesuje się żadnym sportem, nie słucham żadnej muzyki, lubie drażnić ludzi) //no...tu może się zgodzę tylko w sprawie sportu i dziwności 8. Nie będzie mi się chciało jechać //lol-jak masz takie podejście... Myślę, ze znaleźlibyśmy wspólny język.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A co powiecie na Tymcia, jako opiekuna? ;> to od razu rzućmy się z 2000 metrowego bloku bez majtek xD a tak na serio - kichać opiekunów, twój pomysł z obozem jest kijowy maximal :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No, dzięki Supavader. :P Max, zmienić Ci pieluszki? :3 Fakt, faktem że rodzice dzieci nie puszczą bez opiekuna, no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Fakt, faktem że rodzice dzieci nie puszczą bez opiekuna, no. Zakład? :P co ja gadam, dziecko nie jestem xP już nie raz wyjeżdżałem na drugi koniec polski sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 wakacje? to może na woodstocku się spotkamy? B) ja bym się tam chętnie spotkał, ale w wakacje to przeważnie jest dużo do roboty, więc czy znajdę czas to ni wiem :P najlepiej gdyby to było zorganizowane tak: pierwszy kontakt w jakimś wyznaczonym miejscu, bar czy co tam, potem przejście na dużą przestrzeń, bo i po co się kisić w budynkach, a na końcu powrót do domów bądź przespanie się w tanim, zapleśniałym hotelomotelu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kiedy w końcu ten zjazd policzymy się za tego bana(na) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 a tak na serio - kichać opiekunów, twój pomysł z obozem jest kijowy maximal :3Przecież ja to dla jaj napisałem xD Max, zmienić Ci pieluszki? :3Nie, bo się wstydzę. Muszę sobie Skype'a zainstalować. Będziecie mogli posłuchać mojego cieniutkiego głosiku. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kiedy w końcu ten zjazd policzymy się za tego bana(na) :) Pisaliśmy coś o przemocy. Pan już wysiada. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Muszę sobie Skype'a zainstalować. Będziecie mogli posłuchać mojego cieniutkiego głosiku. =D Mam nadzieję, że dostopię tego zaszczytu :) Z Tymonem rozmowa mi coś nie wyszła. Nieśmiały jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Okazało się, że jednak mam Skype'a ;p Walcie na dark_maximal (ale jutro, dzisiaj idę spać xP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja też jestem dziwnym człowiekiem i nie lubię rozmawiać o sporcie. Pozatym co za pomysł żeby ludzie z gmclan gadali o sporcie albo muzyce Raczej wątpie aby wszyscy ciągle gadali o gm itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 1. Starzy mi nie pozwolą 2. Nigdy nie robie dobrego pierwszego wrażenia 3. Mało kto mnie lubi 4. Jestem nierozgarnięty 5. Nie potrafie zawierać kontaktów z ludźmi 6. Jestem bardzo nerwowy i niezdecydowany 7. Nie znalazł bym z wami wspólnego tematu (jestem bardzo dziwnym czlowiekiem, nie interesuje się żadnym sportem, nie słucham żadnej muzyki, lubie drażnić ludzi) 8. Nie będzie mi się chciało jechać O, moglibyśmy być braćmi. :P Ja też za ciekawych tematów nie mam (Naprawdę mnie nie interesuje sport, kto co ostatnio przeleciał, gdzie jaka była biba, a takie tematy u mnie w okolicy są najpopularniejsze. ;/ A o Anime [poza pokemonami, mój kumpel w nie gra do dzisiaj...], kompach, muzie (INNEJ NIŻ HIPHOP), i o takich ogólnych, bardziej budujących tematach jak np. religie, nie ma z kim ;/), ba, czasem prawidłowo wysłowić się nie umiem (Ale to ma miejsce głównie wtedy, kiedy coś chcę szybko powiedzieć i pojęcia mi się mylą) :D. Generalnie wolę być na uboczu, cieszyć się że w ogóle żyję a nie odstawiać się na pokaz :P. A że nie masz wspólnego tematu z innymi ludźmi to trzeba się tylko cieszyć - możesz sam zaproponować ten temat jak nikomu nie przyjdzie do głowy. Kiedy w końcu ten zjazd policzymy się za tego bana(na) smile.gif Jeden fać kontra 8-12 innych faciów... myślisz że sobie poradzisz? No i generalnie duża część osób nie pojedzie, bo starzy powiedzą "nie" (fajny rym, nie?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gorzej będzie jak kogoś nie wpuszczą do baru, bo za młodo wygląda :P bez baru nie jadę :D ja stary alkoholik jestem, dlatego Almora wygląda jak wygląda hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja od razu mówie, że się ja tam nie pojawie, poza tym, boje się was xD Ja mam 12 lat, a wy....Jeszcze w domu blacka ;D Ciekawe ile będzie tych opiekunów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Nie no bez obrazy, ale 12 lat, to sam bym się o ciebie bał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi