Micanser Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Zdjęcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dziadku-nie wiedziałem, że masz takiego impulsywnego teścia/ojca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dziadku-nie wiedziałem, że masz takiego impulsywnego teścia/ojca :P Micanser was w konia robi - mój ojciec jest teletubisiem przebranym za Osakę z Azumanga Daioh, podający się za islamskiego fundamentalistę. Mogę wam odtajnić jego teczkę jak nie wierzycie. Gdyby bym sam dziadek a nie pradziadek to by jeszcze ciekawe było. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Hm... https://gmclan.org/uploader/353/bigshark2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A ten z tyłu to przerażony user? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Nie. Ten z tyłu to szpieg zagranicznego wywiadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Nie. Ten z tyłu to prawdziwy BS. Niekompetentni modzi i admini złapali tylko Wielkiego N00ba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dziadekkleofas, jak Twój dziadek był teletubisiem a Twój tata "niewiemczym" to kim Ty jesteś? www.happytreefriends.pl ? I tak samo jak filmiki na tej stronie: jesteś @!## (nie powiem bo dostanę warna)%$& !!! A tak... To mój komiks o NOOPKU. Nie ma w końcu "praf ałtorzkih"... https://gmclan.org/up1896_3_Noopek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 "Praph ałtchozkih" nie ma, ale...postarałbyś się bardziej ;) Dziadekkleofas, jak Twój dziadek był teletubisiem a Twój tata "niewiemczym" to kim Ty jesteś? www.happytreefriends.pl ? I tak samo jak filmiki na tej stronie: jesteś @!## (nie powiem bo dostanę warna)%$& !!! Ja tam lubię taką "shizowatą" młóckę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No ja też lubię takie makabryczne i brutalne filmiki. I gry też. No. I powyższe wyrazy określają właśnie dziadkakleofasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No. I powyższe wyrazy określają właśnie dziadkakleofasa. Gdybym ja teraz określił siebie to by mnie zaraz powieszono za zbrodnie przeciwko ludzkości i molestowanie zwierząt. Zresztą, chłopie ty mnie znasz ledwie z podpisu pod avatarem, ja cię mogę teraz tak samo określić jako na przykład blog.onet.pl. :F I ja chciałbym odcenzurowaną wersję poprzedniego posta, boisz się wyrazić opinię czy co? A komiks to jest w zipie spakowany. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A oto moje dzieło: TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A oto moje dzieło: TUTAJ Znowu 1.5 MB bitmapa zapisana pod nazwą .PNG xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nom. No i jakieś takie perfidne xP (osh ty, a ja my ci kiedyś pomogliśmy :P) Obraziłeś mnie, obraziłem się, chłeps ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Komix1 komix2 nie miałem dobrego pomysłu ale i tak to pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Komix1 komix2 nie miałem dobrego pomysłu ale i tak to pokaże. Fajne! "Hit the bals" przez neta! Błachacha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Komix1 komix2 nie miałem dobrego pomysłu ale i tak to pokaże. kiedy 3 część ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Taaa, paint rulez... Masz tam coś takiego jak przezroczyste literki, trzeba tylko znaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nom. No i jakieś takie perfidne xP (osh ty, a ja my ci kiedyś pomogliśmy :P) Obraziłeś mnie, obraziłem się, chłeps ;[ Sorki, ale nie miałem innych nazw w głowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 kiedy 3 część ?;) już wkrótce. 3 część jest w połowie zrobiona oto i ona: komix3 a tu dodatek dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 @maciusiowo<numerki a nawet jeden :3> No to mogłeś chociaż jakoś mnie wywyższyć, pokolorować, wybielić, pokazać, że ze mną nie ma żartów z n00bami, uwydatnić mój profesjonalizm w pouczaniu lamerów ! ... :P A nie że od razu "O Boshe alerz to jezd banalne maż tó pżdzyglad: www.lol.org" ... xP Parę razy tylko powiedziałem do nooba że to banalne pytanie... (tak dla sprostowania :D) No i proszę mi nie obrażać więcej topiciu number 4070 bo szczele =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No naprawdę wszystkie te komiksy są bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Odcinek 4... xD I co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Piękne! Prawie z krzesła spadłem na odpowiedź Nobbka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Odcinek 4 jest kompletnie nieśmieszny. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Spadek formy :) Postaram się zebrać na odcinek nr 5. Chociaż po reakcji maciusiowa widać, że to już zależy od poczucia humoru danej osoby. Ani Mru Mru też nie wszystkich śmieszą (ale większość społeczeństwa na pewno) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zlap the Claun:Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Bardzo...inteligentne (i życiowe) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam! Skoro to Valhalla, to postanowiłem założyć własny topic z komiksami (za "radą" Wolfoxera ) Raz na jakiś czas pojawi się tu nowy odcinek "Przygód Noopka". Odcinek 1... Piszcie, czy się podoba, czy nie PS. Ja nie jestem przeciwny zamieszczaniu tu komiksów przez osoby postronne jeżeli chodzi o tego noobka PAINT GÓRĄ!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zrobiłem komiks "Przepis na noopka" przepis pokazuje jak zrobić noopka(Tak jak w tytule) :P https://gmclan.org/up1717_5_przepis_na_noopka.html Oglądajcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi