Mistyk Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 eeeeeee czy ty przpatkiem nie przesadzasz. Ja gram na 7 letnim kompie i jeszcze ten złom sie trzyma. A starzy nie chcą mi kupić choć by nowego procka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No co chcesz mój komp tez ma już z 5 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basteks Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 mam sugestie: borek jesli almora pojdzie w swiat albo jakas inna twoja produkcja to najlepsze szkoly informatyczne na sw bedą ci propozycje skladac bylbys wyczepistym programistą pewno a tak na marginesie umisz dobrze anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Występują malutkie błędy stylistyczne ale to drobiazg ;) Znalazłem jeden taki kiedyś, nie wiem czy dobrze go pamiętam: We are released Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A ja trochę tych błędów w angielszczyźnie Borka znalazłem... ale dawno nie grałem w Almorę (niewiem kiedy jest online) więc nie pamiętam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Borek, dlaczego wyłączyłeś serwer ??? My chcieć grać almora!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Czy serwer jest czasami włączany czy cały czas jest offline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ostatnio jest cały czas OFF :( sądzę że to przez betatesty Infernal Warriors :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A tam, nie opłaca się włączać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 skoro nie opłaca się włączać choćby dla kilku graczy (gwarantowanych mam 4 razem ze mną) to mi nie opłaca się wysyłać druku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A kiedykolwiek ci się opłacało? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 tak, miałem nawet już jechać tydzień temu, ale serwer coś nie pykał..... Dobra nieważne już przyzwyczaiłem się patrzeć na status serwera choć i tak wiedziałem że zobaczę złowieszczy napis ------------ OFFLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Jak to czytam, to mam wrażenie jakbyś miał pretensje do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Nie mam do ciebie pretensji, ale zagrałbym sobie w almore. Po prostu skołowałem sobie kolegę z klasy żebyśmy w to grali. ale nie oto chodzi. Lubię tą grę, chociaż brat mówi, że ona jest do kitu. Gra mi się przyjemnie i chętnie popykałbym w to jeszcze trochę. Przypomina mi się, jak kiedyś razem łaziliśmy w różne miejsca, heh nawet jak musieliście na mnie czekać bo miałem do kitu poziom. Rozumiem, że robisz pewnie teraz jakieś testy nad infernal w. ale nie zmienia to tego, że mógłbyś od czasu do czasu włączyć ten serwer. Nie zmuszam cię ani nie mam do ciebie pretensji. KONIĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Czyli będzie wyłączony dopóki nie zacznie się opłacać? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie wiem, ale to, że nie działa najprawdopodobniej jest spowodowane testami nad inną grą...... trudno cusz* poradzić * to jest napisane specjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja tam wole szybciej tego Infernala niż dalej "uzalac" się nad spadkami fpsa w Almorze i Lagami ;x btw. (Intel CoreDuo E6850 3,0GHz 4GB DDR2 ) Dobrego,kompa kupił Boruś XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Kurde, kiedy będzie IF :F Sie doczekać nie mogę ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kiedy będzie jakakolwiek nowa informacja, screen albo coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Nom zero informacji... Nawet jakichś orientacyjnych ram czasowych nie ma -w ogóle nie wiadomo w jakiej fazie jest gra xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Chcesz orientacyjne ramy czasowe? Proszę bardzo - wakacje 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Yoda zapomniałeś o screeny poprosić :P Albo jakieś nowe info :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 @Ranmus: Oo ale fajnie - w wakacje będziemy czekać na Infernal Warriors!!! Jeszcze tylko 7 miesięcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tylkoooo.... xD Ale Borek mógł by dać chociaż jakieś screeny albo co. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Panowie, tworzenie profesjonalnych gier wymaga czasu. Warto też wziąć pod uwagę, że GS ma tylko dwóch członków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Tymon, wrzuć na looz. xD Zresztą czy screen to taki problem? :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Screen czego? Silnika od strony skryptów? Myślisz, że my tworzymy to zaczynając od grafiki i wstawiając byle jakie obiekty? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ale screeny popsułyby atmosferę czekania :P - a co do terminu to ja rozumiem - 2 osoby, tak wielka gra - tego sie nie zrobi w miesiąc ;) A tak procentowo jesteście w stanie powiedzieć jaki etap teraz jest? ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No z 5% będzie albo i mniej. Ja jeszcze nie zabrałem się przydzielone mi zadania, bo mam inne, znacznie ważniejsze sprawy na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Screen czego? Silnika od strony skryptów? Myślisz, że my tworzymy to zaczynając od grafiki i wstawiając byle jakie obiekty? :/ Nie no... xD Myślałem, że Borek ma już jakiś kawałek "mapki"... xD @Yoda: Lol? xD Atmosferę czekania... Wymyślasz... :sp_ike: @up: Hehe... :P Trzeba było od razu, że 5 %... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi