Furious Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Borek czy mogę założyć nowy temat na forum jednocześnie zakładając gilde ?? Ma to lekki związek z moim ostatnim postem w temacie co chcieli byśmy zobaczyć :] Wole zapytać nim zrobi sie bałagan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Sory za double ale to cos innego dnia 3 sierpnia 2007 r o gdzinie 7.27 zostałem wylogowany z serwera i nie mogłem się połączyć "folowing auconaunt is blocked" expiłem właśnie na posion ratach stałem po lewej stronie i trzymałęm wciśnięty prawy przycisk myszy......Proszę o wyjaśnienie.... PS> próbowalem 4 razy i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matit Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 @Up nie robi się tak masz do tego edit ;p ale ok co do twojego posta widocznie dostałeś bana albo coś w tym stylu pytaj borka co to i jak by co, za co ... tyle ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie chce bana .....to smutne .....wiem że jakiś gracz dostał bana za zablokowywanie myszy i robienie czegośinnego na kompie a tam sie samo expiło tyle że ja cały czas grałem bo nawet jeszcze potiony brałem zbierałem kase itp... :( ma ktoś maila do borka ?? Bo jeżeli mnie zbanował teraz to znaczy że jest .....pozatym pisało że jest 1 osoba online myśle ja ale po tym jak bana dostałęm wchodze kilka razy na strone gear studio a tam nadal 1 gracz wchodze postacia pozyczoną od brata do sprawdzenia ,on wchodzi i też1 gracz online ........ ? PS> przepraszam nie wiem co zrobiłem i nie chce bana :( jeszcze chciałem dziś pieniądze wpłacic skoro już na być na stałe almora :( ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zakładam właśnie gildie naszej kochanej Almorki, po więcej info proszę sie kierować na adres sygnaturce :) Gildia będzie działała aktywnie aby urozmaicic gre więc serdecznie zapraszam............ PS> jeżeli zbioire eystarczająco dużo ludzi to będzie pierwsza wojna w almorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tak się zastanawiałem, jaki jest odpuszczalny limit postaci dla jednego gracza? Bo ja mam 2 i nie wiem czy moge mieć ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 no niema limmitu..... tylko rob z umiarem, zeby niepotrzebnie nie zasmiecac serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A właśnie przydały by się nowe czary. Bo np znalazłem miecz z damagiem 150 do 180. A najlepszy czar ma 105 do 140. Ani się one wylootować nie chcą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tiaaa ;/ i tu zaczynają się schody... magowie są najsilniejsi do jednego momentu później to już kiszka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nic nie trwa wiecznie ;). Mi tam sie podoba ze magowie nie są zawsze najlepsi. PS: Maxpayn sprzedał byś mi tego miecza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 PS: Maxpayn sprzedał byś mi tego miecza? Nie, po co mi kasa a nie sprzedam miecza który nosi AlmoraGodSlayer z 150 do 180 damage. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Borek a te DeathOfChildren i GodsChildren to twoja sprawka czy jacyś gracze se jaja robią? Nie wiem czy im ufać więc sie pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nikomu nie wolno ufać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 DeathOfChildren i GodsChildren dostali odemnie owna... straszyli mnie że stracę guardiana i dostane bana... Zabiłem ich obu kilka razy i się popłakali :D btw. Borek... z swojego źródła wiem że porzucasz projekt ;o nie rób nam tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 DeathOfChildren i GodsChildren dostali odemnie owna... straszyli mnie że stracę guardiana i dostane bana... Zabiłem ich obu kilka razy i się popłakali :D btw. Borek... z swojego źródła wiem że porzucasz projekt ;o nie rób nam tego :) Ale chrzanisz głupoty... takie zdarzenie nie miało miejsca. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie widziałeś tego xd? bo cię nie było... zalogowałeś zaraz po tym jak ten DeathOfChildren wyszedł z "świątyni" znaczy sie respawnu jak zginiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hmm.mam jakiegoś buga( a może to nie bug) Próbuje podnieśc pieniądze z ziemi i wyskakuje mi "You reptutation level is too low to take an items".:).Co mam robić jak kasy podnieśc nie moge ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 twoja reputacja (te gwiazdki nad głową) są 3 i są czerwone racja? za dużo się pkowało co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hmmm kłopot w tym że na takim levcu nie da się pkować ;/ hmm miałem (chyba) 5 gwiazdek a teraz 4 :) Ale jak to obnizyć ten poziom czerwonym gwiazdek ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Albo coś przeskrobałeś, albo za dużo razy zabijałeś, nieważne - musisz to nadrobić, tłucząc po prostu potwory ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Version 0.72 Changes: Changed: Now is more experience from hard monsters Changed: There is no longer possible to drink/eat HP item in battle arena ( except healing spell ) Changed: Players with 3 RED STARTS and more can't attack players and take items Fixed bugs: Fixed: Bug of drawing players who was died Fixed: Some holes in Alebra - Town ( possibility to walk in not allowed areas ) Fixed: Now monsters after respawn will move automatically in random direction News: Added: New wands/staffs OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ja go zamorduje!!! Ile teraz poison missle zadaje damange? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ja go zamorduje!!! Ile teraz poison missle zadaje damange? O co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas12 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Siemka jestem nowy i tak :) prosze o porade na jakim najlepiej grac serwerzeo jest najwiecej osób i od której do której jest otwarty serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Na razie servery są zamknięte od kilku dni... nikt nie wie czemu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 kurewka dzisiaj wracam z wakacyji i chce zagrac w almore a tu taki psikus ,pppbbbbbbfffhhhhhhhiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam pytanie. Ile trzeba mieć min mhz zeby almora chodziła płynnie? ja mam 800 i mi sie przycina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja mam 2GH Celerona i też mi się tnie... <_< Ale to wina mojego procka bo jest stary i się psuje już :P Ale fakt - 800mhz to mało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja mam 2gh semprona i 1024 ramu i fps dochodzi do ciut nie na max. ale po rikonekcie spada do troche duzo nad połowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Właśnie masz semprona :] a ja niestety celeronka - w dodatku chyba zużył się już... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja tez mam Semprona 2GHz tylko że 512 Ram i Chodziło płynnie na maksa prawie zawsze tylko jak dużo postaci lub lag był i dużo strzał wylatywało to FPS spadał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No to se bede grał z fps 50% w forest. Ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi