Nx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam :bye1: Proszę o zapisanie mnie :) Pozdrawiam Nakyls :red_indian: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Proszę o dopisanie mnie do listy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mnie tez prosilbym o dopisanie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godi Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja też prosiłbym o dodanie na listę.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja też poproszę o wpisanie. Może zrobię coś na wzór Polskiego rządu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No to mnie też można dopisać :P @down: U, fakt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przeczytaj 82. post tego tematu, system się trochę zmienił jakiś czas temu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jeśli jest tam miejsce dla mnie to chętnie z niego skorzystam :P Dopiszcie mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mnie zapiszcie jeżeli można :) Nauczyłęm sie wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 @Rafalmaker: To naucz się ortografii i będzie git! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Off-top: Tura finałowa - była i co teraz? (Kurczę, że też wtedy na wakacjach byłem...) Kiedy tura 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mnie też możecie dopisać ;) Może coś sklecę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ej no bo mam taką ortografie to nieprzyjmiesz mnie do ligi?? :( cwaniaki moja gra metal slug and tree jest pierwsza a jej nie dałem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Lol on tylko zażartował... Tak mi się zdaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A co Kryniak ma do zapisów w Lidze niby ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A co Kryniak ma do zapisów w Lidze niby ;p . [rotfl]To, że w niej jestem xD[/rotfl] ej no bo mam taką ortografie*1 to nieprzyjmiesz*2 mnie do ligi?? :( cwaniaki*3 *1 - ortografię *2 - nie przyjmiesz (nie z czasownikiem piszemy osobno ;P) *3 - HA! Jestem cwany, bo upomniałem się o ortografię, strzeżcie się! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dopiszcie mnie też ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Domagam się tury 31. =P Kiedy w końcu ona będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jeżeli chcesz, to nawet może jej nie być :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Hmm, liga miała teraz odbywać się co drugi weekend, ale nie wiem kiedy wystartuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ale nie wiem kiedy wystartuje Pewnie nigdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Pesymizm też zacznę wkrótce zwalczać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Kiedyś wystartuje na pewno, ale w związku z rozpoczęciem się roku szkolnego, czuję się ostatnio dość sflaczały i nawet wstawianie warnów nie daje mi takiej przyjemności co kiedyś. ;) Mam nadzieję, że uda mi się ruszyć jeszcze we Wrześniu, bo w końcu niedługo pierwsze urodziny Ligi, więc trzeba tworzyć pozory regularnie odbywającego się konkursu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja polecam aby w czasie szkoły aby taka tura trwała 48 godzin, ponieważ większość nie da rady się wyrobić w 24 godziny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Pesymizm też zacznę wkrótce zwalczać... Wow, zostaniesz psychiatrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Popieram Konrada-GM :P Przy okazji chce sie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ok ja też poproszę o dodanie mnie na listę ps. co prawda cudów nie robie ale kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 spamspamspam a sprobuje, cos ostatnio nawet w gm robie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Temat zamknięty. Zapis do Ligi24 odbywa się po przez udział przynajmniej w jednej turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi