Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Sam nie wiem, czy przedłużyć... Liga została stworzona właśnie po to, żeby non-stop coś się działo :) Na razie zostawiam 24h, a potem zobaczymy. Po namyśle też spróbuję zrobić grę. Ciekawe co wyskrobię w godzinę ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja proponuję, żeby kolejne tury, były np. co tydzień, powiedzmy w weekend. Sobota/niedziela lub piątek/sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A wiec o to i moja gra: https://gmclan.org/up921_4_TEST_TO_ELECTRICIAN.html wiem, że krótka ale niemiałem już pomysłów. EDIT popieram Marmota bardzo dobrze by było gdyby kolejne tury były w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Eh... cos tam zrobilem ale temat nie byl fajny :P Malo poziomow i do tego proste :D:D:D:D Moja gra (bardzo logiczna :P ) Mario's Boxes: https://gmclan.org/up1236_3_mario_s_boxes.html Edit: Tak tak. Nie ma co co dziennie nowa ture robic, to jest bezsensu. Ja tez popieram marmota i partyslawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja proponuję, żeby kolejne tury, były np. co tydzień, powiedzmy w weekend. Sobota/niedziela lub piątek/sobota.Tydzień czekania? ;/ Jak chcecie, tylko nie jęczcie później, że tury są za rzadko :] Marmot: Mnie często nie ma w Niedziele, więc jestem bardziej za opcją Piątek/Sobota. PS: No, widzę, że jednak coś zrobiliście :D Dobra robota, obywatele :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Macie 15 min :3 Co tydzień? Nieee, co będę robił pozostałe 5 dni? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Swoją poważną produkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 To robię w przerwach między ligą a nauką xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dobra, zrobiłem coś na szybkiego ale krucza fujara. W ostatnią minutkę zmontowałem tylko 2 plansze. Łeeee.... https://gmclan.org/up1_4_mb.html EDIT: W Readme zapomniałem dodać, że lewym klawiszem myszy przyciągamy kulkę. I ona nie zawraca w linii prostej do kursora, tylko skręca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Czekajcie, wrzucam na uplouder xD Zaraz zedytuje posta EDIT. Mam nadzieje, że się liczy :) Oto link: gmclan.org/up17_4_PuzzBlockEr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ato moje zrobilem to na szybkiego ale zobaczcie https://gmclan.org/up900_4_odbijanka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 *gong *Koniec tworzenia! Głosujemy! london: 1 Piczer: 0 kasmilus: 0 kamilek: 0 Ranmus: 3 Anaconda: 17 marcinzzz95: 0 Łał, 7 prac! Nieźle :) Dzięki wszystkim! Ja niestety nie zdążyłem =p Głosujemy do jutra do 18:34. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Głos dla anacondy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Daje punkt dla Ranmusa. Jego gra nawet mi się podobała chodź tylko 2 plansze :P btw. gm 7.0 gz chyba polubię kanały alpha w nowej wersji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Kurde, myślałem że będzie lepiej :3 Co tu wybrać? Ranmy dobra, Anacondy dobra. Kurka. :/ Głos na Ranmuska, za poziom wykonania - nie mówiąc nic o technicznym :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 To ja głos na Anaconde. Pomysłowe, ładnie wykonane :) Myslałem też nad grą Ranmusa jednak trochę za krótka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 hmmm... ranmus czy anaconda... Moj glos na anaconde poniewaz posiada duzo plansz i jest to ciekawy pomysl. anaconda czy napewno da sie wszystkie poziomy przejsc?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 anaconda+=1 glos na anaconde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Głos na Anaconde. Niektóre gry nie zaliczają się do gier logicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Głos na Ranmusa, choć nie jestem pewien czy jego gra podchodzi pod logiczną =/ EE Kamilek, tak da się przejść wszystkie plansze (całe 5) :) Nadal pracuję nad tą grą, rozwijając ją ;) Za jakiś czas ją skończę i pokażę na forum taką jaka miała być =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nadal pracuję nad tą grą, rozwijając ją To dobry pomysł :thumbsup: Głos na anaconde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Anaconda :) PS: Czy któryś z modów mógłbym w miarę możliwości uaktualniać głosy? Nie będzie mnie jakiś czas na forum =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Szczerze mówiąc gra Ranmusa jest bardziej zręcznościowa niż logiczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ej mam pytanie co bedzie jak glosy beda tylko na anaconde i ranums?? ze potem co z 3. miejscem?? bedzie glosowanie na pozostalych tylko?? czy poprostu nie bedzie tego miejsca i tych punktow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ej mam pytanie co bedzie jak glosy beda tylko na anaconde i ranums?? ze potem co z 3. miejscem?? bedzie glosowanie na pozostalych tylko?? czy poprostu nie bedzie tego miejsca i tych punktow?? No cóż, takiej sytuacji nie przewidziałem ;p Miejmy nadzieję, że ktoś zagłosuje, a jeśli nie, postaram się znaleźć jakieś rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Pieter, to zagraj w nią nie myśląc! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tymon, głupi argument. Spróbuj mi zagrać w Queka nie myślać, albo w Need for Speed : Carbon. Też myślisz i co ty na to? :P Zawsze myślisz gdy grasz np. jakiej taktyki użyć czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 public vote = vote+1; public vote.ToString(); public vote = "Anaconda"; //To miało być zabawne i wbijające w krzesło <_< Głos na anacondę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 To dotyczy ludzi, ja nie myślę - tylko przeliczam. I smar piję. I nie śpię :D Nie no przecież istnieje taki gatunek gier jak odmóżdżacze. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Anaconda: Głupi argument. To, że są takie a nie inne plansze, to wina czasu, którego mi nie starczyło. Spokojnie przecież można zaprojektować planszę, gdzie trzeba użyć trochę mózgu. A, że gra dodatkowo posiada cechy zręcznościówki, to przecież nic złego. :) Jak ktoś chce, to w moim uploaderze jest dodatkowe archiwum z grą z 7 planszami oraz źródłem gry (ostrzegam, że syfne :P). Silnik jest darmowy i można se go przerobić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi