Zając Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 no głos na Hanjuso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Marmot -> fajna gra, ładnie zrobiona. jednak jest się czego czepić - żadnego zwiększania się poziomu trudności, przez co gra po czasie staje się zbyt łatwa i nudna. Hanjuso -> brzydka graficznie, ale całkiem niezła gra 'surwiwajlowa". jednak jest podobnie jak w grze Marmota: poziom trudności rośnie zbyt wolno, więc można się szybko zniechęcić (sam dotrwałem do 5 poziomu po czym wyłączyłem). Tymon -> mój typ na zwycięzce 1 tury Ligi 24 ciekawy pomysł, ładne wykonanie. gra mnie na trochę wciągnęła, jednak spasowałem gdy liczba jednostek wroga była gdzieś... 25 razy większa ;) jednak dla mnie najlepsza -> oryginalna, ładnie wykonana, no i zachowanie tematu survivalu. tak więc - głos na Tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Głosuję na Hanjuso. W grze tymcia nie za bardzo wiem o co biega. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Glosuje na Marmota Przypominaja mi sie dobre stare czasy, pozatym gra solidnie wykonana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 wszystkie gry fajne głos na... Hanjuso fajny shooter :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Tymcio - pod moja karta graficzna to wszystko sie rozjezdza, odstepy miedzy tile'ami (GF 8800). Pozatym malo grywalne. No i za skomplikowane jak na survival :) - w grze Hanjuso coprawda musialem sie domyslic, ze do tego czegos co jest zolte trzeba strzelac ( xd ) ale nie potrzebowalem czytac helpa, natomiast Marmi postawil na prostote i to mi sie podoba. Hanjuso - sry, moze 3D, moze wcale nie takie to to brzydkie, ale nie ma "tego czegos". Jakos nie rusza mnie fakt, ze to jest 3d, jesli wylaczylem juz po 2 lvl. Zreszta - technicznie nic specjalneg, da sie wyjsc poza plansze, etc. Marmot - najpierw nie zrozumiałem "o co kaman" - dopiero pozniej zauwazylem, ze ta breja to jest menu :) No to klik w samochodzik.. Aaah, lezka sie w oku kreci ;( Technicznie bezbledne, dzwiek w deche, kolory jako zywo z "gierki", bugow brak. Vote fooor... MARMOT! =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyoyo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A mój głos leci do Hanjusa :] Może grafa troszkę brzydka, ale miał mało czasu na rysowanie, za to silnik dobry :D :D nieliczne bugi. pozostałe 2 gry nie przypadły mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja zaglosuję na Tymona. Jego gra najbardziej mi się podobała, chodź była trochę za łatwa i niedopracowana. Jednak trzymała przed komputerem :P Głos na Tymona Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Marmot - dobre wykonanie, fajna, prosta grafika, ale jakies innowacji brakuje Hanjuso-ladny shooter 3d, troche grafika widac ze w pospiechu robiona :D i ciekawy pomysl Tymon-moim zdaniem najlepsza gra, zawiera jeszcze troche bugow ale mnie najbardziej wciagnela Wiec u mnie wygrywa TYMON!!! :thumbsup: Innym zawodnikom rowniez gratuluje - nielatwo zrobic takie gry w pare godzin. :thumbsup: EDIT: pozwolilem sobie policzyc glosy do mojego postu!!! H: 5 M: 2 T: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 tak zapisz mnie cos zrobie tylko napisz kiedy ona bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zapisuje się do następnej tury! (no co? spróbować można.) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJaniacK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ogólnie rzecz biorąc wszystkie gry mi się podobały. Ale najbardziej gra MARMOTA... Grając w nią przypomniałem sobie stare, dobre czasy.....eh....ale nie bd więcej pisał, bo się rozkleję.. !!!!!!GŁOS NA MARMOTA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 hanjuso - na pierwszy rzut oka nieźle, 3d i w ogóle :) Ale nudne.... za nudne... Marmot - na początku nie wiedziałem co to jest w tym okienku z gry ;P I ciągle tak klikałem, że wyskakiwał manual xD Łezka się w oku kręci, ale najmniej skomplikowana gra. Więc nie wygrasz ;D Tymon - ooo tak, całkiem ciekawa gierka ;) Trudna, ale ciekawa. W ogóle jakaś taka najprzyjemniejsza z tych 3. Oddaje głos na Tymona A i zapiszcie mnie również, może będe uczestniczył w niektórych "walkach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Głos na Hanjuso za gre 3D co doceniam. reszta gier była bardziej estetyczna aczkolwiek nie grywalna aż tak bardzo. Zgłaszam się do następnej tury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Moim zdaniem najlepiej wykonan gra została przez Tymona. Ale i tak zawiodłem się troche na wszystkich grach, myślałem że będą powstawały gry przypominające życie robinsona itp. (nawet miałem ciekawy pomysł, ale pracuje własnie nad innym projektem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może grafa troszkę brzydka, ale miał mało czasu na rysowanie ale on nie umie rysować XD myślisz że dlaczego jak z nim pokryjomu robie gry to robie za grafika, tzn tutaj mu nic nie pomagałem bo w końcu teamy odpadają a poza tym to widać chyba x] ps. ja sie zgłąszam do następenj tury, nie wiem czy sie wyrobie ale co tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Meteorminator (Hanjuso) Gra stojąca na wysokim poziomie technicznym, na początku ciekawa. Niestety bardzo mało urozmaicona, przez co szybko się nudzi. Racing (Marmot) Ciekawy pomysł, chociaż na początku nie mogłem się połapać, w co mam kliknąć i ciągle włączałem help. W końcu jednak uruchomiłem grę i rozpocząłem rozgrywkę, która okazała się nadzwyczaj grywalna. Klimaty 100in1 nadal w modzie. Balistik (Tymon) Mimo, że ta gra ma parę bugów, to jest dosyć, a nawet bardzo grywalna. Brawa należą się także za ciekawy pomysł i dopracowaną grafikę. Mam nadzieję, ze Tymon rozwinie ten projekt. Aby go to tego nakłonić, oddaję głos na niego. Głos na Tymona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja głosuje na tymona. I zapiszcie mnie do nasteonej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wyniki uaktualnione, uczestnicy dopisani :) Teraz pora na mój głos :3 Marmot - oldschool totalny! :D Ale dzięki temu gra zyskuje niepowtarzalny klimat, przez który naparzałem w "samochodzki" z 10 min (a jak na mnie tu dużo ;)). Niestety, poziom trudności jest ciągle ten sam, przez co po tych 10 minutach grę wyłączyłem. Hanjuso - pomysł oryginalny, wykonanie też nie najgorsze :) Szkoda, że gra jest niedopracowana. Zaznaczę też, że dzieło Hanjusa było najbardziej związane z tematyką. Tymon - pomysł także bardzo ciekawy, ale gra jest niestety mniej grywalna od reszty prac. Czasami ludziki blokują się na podłożu, lub na innych ludzikach. Za to oprawa audio-wizualna trzyma poziom :) A więc, po krótkim namyśle... głos na Hanjusa! =p Korzystając z okazji, chciałbym omówić sprawę grup. Od kolejnej tury mam zamiar wprowadzić możliwość pracy w grupach 2 osobowych. Oczywiście nie będzie to przymusowe, dalej pozostaje możliwość tworzenia indywidualnie. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Meteorterminator (Hanjuso) Moja gra sie nazywa Meteorminator ;p Oczywiście masz rację. Już poprawiam. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Najlepszą grą w pierwszej turze według mnie jest gra stworzona przez Hanjuso tylko tak dalej :P EDIT: Oczywiście głos na hanjuso :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 QRDE, spóźniłem się! Skoro i tak nie wygram to dam: https://gmclan.org/up1096_4_BugKiller.html Za późno ;) Raczej nie dawaj gier, które nie są na konkurs, bo niezbyt jest to związane z Ligą :) Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A co mi tam! ZGLASZAM SIE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja się zgłoszę do 2 tury ;] . Spróbować nie zaszkodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ok, jesteście dodani :) Zajrzyjcie do pierwszego posta i przeczytajcie newsa - pojawiło się tam kilka istotnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A ja mam usprawiedliwienie! Nie miałem interneta! Max miał mi wysłać SMSa! Wysłał o 18:54! :P Ok mniejsza o to. Bardzo chętnie mogę zrezygnować z uczestnictwa z powodu 7 min spóźnienia - w końcu zasady to zasady. Więc ludu - róbcie jak uważacie. Co gier. Marmi! A gdzie dodatkowe punkty za wjazd w luki między pojazdami? Fajne, dobrze że ktoś ze starej elity coś zrobił :) Hanjuso! Bardzo fajny pomysł, dość fajne wykonanie - mogłeś się postarać o jakieś fajne teksturki :P. Na pewno miałbyś mój głos - gdybym mógł głosować <_<... Co do mojej, początkowo miałem pisać symulator + przetrwanie + ochrona konwoju, ale przy 24h jedna osoba nie miała nawet szans. Więc wyszło coś pseudo strategicznego. Jednak i tak jak nie chciałem - np. nieprzyjaciel miał atakować falami i miał mieć trochę więcej IQ, miało być w sumie 8 typów jednostek. No i jeszcze do tego zabugowane - błędy kolizji, argh. Co do poziomu trudności. Dla osób które grają w strategie to banał, a inni będą tylko marudzić że trudne, albo że nie wiedzą o co chodzi xD Tak dla ciekawostki, mój wynik: https://gmclan.org/up152_6_balistik.html A grę pewnie rozwinę - tzn. już to robię xP Duże thxy razem z :* dla Maxa za sprawną organizację i w ogóle za organizację! Wybaczcie mi jeszcze raz brak jakiegokolwiek ładu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 No tak, z tym SMSem to rzeczywiście moja wina :D Eee... a kto powiedział, że nie możesz głosować? :blink: Nie pamiętam, żebym pisał taki punkt w regulaminie, chyba, że zrobiłem coś podświadomie :P Głosowanie trwa jeszcze jakieś 6 godzin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dawać temat! Muszę was rozwalić! Ja zapisuję się na stałe. Jak nie będę chciał to się wypiszę. PS. Jeśli głosowanie nie zakończone to głosuję na Tymona PS2. Moja gra jest podobna do RPGa na dwóch, którego robię i jest wprost FANTASTYCZNY. Jak ktoś chce pomóc to GG: 8101228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dobra, możecie mnie zapisać testowo na drugą turkę. Raz można wystartować, a potem to się zastanowię. ;) Dopisałem cię do tabeli :] Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 o której zostanie podany temat drugiej tury? no i tak w ogóle to kiedy koniec głosowania? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi