Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nie no bez przesady, rozumiem jeszcze jeden warn od czasu do czasu, ale dwa z powodów osobistych? Opanujta się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @ranmus No nie bede sie meczyła z fotka macie na wrzucie Adres : http://www.wrzuta.pl/obraz/v6lT0OiSCf/zdjecie012 Moja fotka z początku kwietnia Niedługo bedzie wiecej niedowiarki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 nieźle kaara =)) ślicznotka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Lizus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zerwałem z dziewczyną! Muszę się jakoś dowartościować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Miło widzieć, że coraz więcej osób płci żeńskiej pojawia się tu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jak chcecie to moge jeszcze wiecej dodac, chociaż nie lubie swoich zdjec sa jakies takie "dziwne", szczególnie jak sobie sama robie. To akurat mi mój chłopak zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ale przecież Pieter nie kłamie, więc czemu od razu Lizus :P A Kaara wygląda na tej fotce naprawdę fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 coraz więcej osób płci żeńskiej Więcej? Ostatnio może na forum przebywa około 2 - 3 kobiet (dziewczyn :P ) więc tak wiele ich nie jest . btw to zdjęcie ładnie wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Właśnie ;p czemu miał bym kłamać ;>? Poprosimy więcej :P @UP: Lepszy cyc niż nic ;p xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ale przecież Pieter nie kłamie, więc czemu od razu Lizus :P A Kaara wygląda na tej fotce naprawdę fajnie :) No ja nie zaprzeczam, bo ładnie wygląda... tylko helloooł, kto tu wycwanił fotę, co? B) To ja miałem się pierwszy podlizać. Teraz to już odcinanie kuponów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Kto pierwszy ten lepszy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dlatego zostaniesz publicznie wychłostany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 omfg! ale będą frytki co? bo zgłodniałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No właśnie, możesz się odkupić zamawiąjac mi pizzę do pracy. Naprawdę zaczynam się czuć głodny. :( Znalazłem 5 cebul, musztardę i ketchup. Chyba nic z tego nie wyczaruję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 To ja może też pokażę swoją gębę :P http://morgo.wrzuta.pl/obraz/35R9EAp9Pm/ zdjęcie robione niedawno, jedyna różnica jest taka że teraz nie mam bródki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ty student tak czy co bo już hehe czas mi tak szybko leci, że nie wiem? eh tobie to jedna pizza nie wystarczy. Flacha i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Pieter: No właśnie już tylko magisterka mi została do napisania, bo zajęcia skończyłem w lutym. Będę musiał znowu przedłużyć termin, bo chcę się ostatecznie bronić na jesień, a potem planuję dodatkowe studia, zaoczne z informatyki. @Morgo: No wreszcie jakaś odmiana od luzackich kolesi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Morgo :P ja zaraz coś swojego wrzucę :D mój seksi brzuszek lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Niebywale jesteś podobna do mojej koleżanki, no i fakt faktem - ladna jesteś, ale to wszyscy mówili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No to co ranmus? 24/25 czerwiec widzimy się w Kołobrzegu ;>? zrób to dla mnie i przyjedź huhsuhaush :P a fotki nie będzie... brzuszek strzelił focha i brzydko wygląda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Niebywale jesteś podobna do mojej koleżanki, no i fakt faktem - ladna jesteś, ale to wszyscy mówili ja nie mówiłem! ładna jesteś heh pokolenie wazeliniarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ranma, trzeba było mu skasować posta, albo w bazie czas dodania zmodyfikować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja zawsze gram fair, no prawie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jasne... Anarchia przede wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat :P (taka brzydula - bez obrazy ;)) Btw, wyglądasz jak moja nauczycielka od j.polskiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Oj Pan - za młody jesteś - na pięknie i kobietach się jeszcze nie znasz. Zobaczysz jak kiedyś zmienisz gust o 180 stopni ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Kaara: Według mnie wyglądasz, jakbyś miała 45 lat :P (taka brzydula - bez obrazy ;))/Ranmus pada na glebę XD "Nie obraź się, ale jesteś paszteciarą". Zawsze tuxman wydawał mi się dziwny i niedojrzały. No teraz to już nie mam wątpliwości. Ale nie ma się co dziwić w końcu ma te 11 czy 12 lat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No ja mówię, zacznijmy gdzieś te teksty spisywać. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 On woli wiesz :P takie płaskie xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi