malcolm x Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 moje nowe zdjęcie xD denis rozrabiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 To może jeszcze tylko zdjęcia kobiet co ? Już nie przesadzaj. Ph... Jako jedna z nielicznych tutaj kobiet, też chce popatrzeć na facetów. O! A próg wiekowy może być od 15l. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Inaczej, wymagany próg rozwoju umysłowego 16> latka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czyli faceci od 18 lat a kobiety od 16. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ph... Jako jedna z nielicznych tutaj kobiet, też chce popatrzeć na facetów. O! A próg wiekowy może być od 15l. :P A 15 lat to już facet, czy jeszcze dzieciak ? :P @Up: no właśnie, z tym się zgodzę :D Przekonałem się całkiem niedawno, ze jednak dziewczyny 16 lat nie są takie złe, pomimo, że to ponad 4 lata różnicy :P Nie ma aż takiej wielkiej przepaści, natomiast chłopaki 16 lat to jeszcze dzieciarnia -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 :F u mnie w budzie jedna klasa pierwszej gimnazjum prawie cała wygląda na max 3 klasa podstawówki, biegają w dresach i polarach po szkole i wpiepszają Leys Apettit Stix... ;< @żalu: o kur.a. Jak dla mnie to 7-6 lat :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 natomiast chłopaki 16 lat to jeszcze dzieciarnia sleep.gif Oj, nie wszyscy -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dobra w jakim wieku wolicie facetów to mnie nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 On pisze chyba na podstawie własnej osoby, Yoda, więc się nie przejmuj. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Możnaby wprowadzić test IQ, zostałoby może 10 osób, XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Możnaby wprowadzić test IQ, zostałoby może 10 osób, XD Z testem IQ wcale niegłupi pomysł. Na pewno zostałoby więcej niż 10 osób. (11 może 12 xD) @down przepraszam mam nadzieję, że mi wybaczysz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z testem IQ wcale niegłupi pomysł. Na pewno zostałoby więcej niż 10 osób. (11 może 12 xD) 13, mnie nie policzyłeś... A 15 lat to już facet, czy jeszcze dzieciak ? :P @Up: no właśnie, z tym się zgodzę :D Przekonałem się całkiem niedawno, ze jednak dziewczyny 16 lat nie są takie złe, pomimo, że to ponad 4 lata różnicy :P Nie ma aż takiej wielkiej przepaści, natomiast chłopaki 16 lat to jeszcze dzieciarnia -_- jak dla mnie dziewczyny 16letnie to straszna dzieciarnia. Nie mógłbym się z taką związać. denis rozrabiaka centralnie EDIT. Czemu nie można zacytować pani kontekstowej? Tak swoją drogą to jedyna kobieta która się ciągle uśmiecha i nie fochuje. o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak dla mnie dziewczyny 16letnie to straszna dzieciarnia. Nie mógłbym się z taką związać. centralnie Ja też. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 i bardzo dobrze! niech mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 O dobra raz jeszcze, lepsza jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ten w środku w pierwszym rzędzie wygląda jak jakiś brat Borka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Rzeczywiście, podobny jakiś... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 gnysek chociaż Ty mogłeś się uśmiechnąc do zdjęcia. Dobrze że nie zrobiłeś miny takiej jak ten w ostatnim rzędzie,piąty od lewej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 piąty od lewej strony. Nie prościej, trzeci od prawej? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 w górnym rzędzie widzę samą 'elitę' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 śmieszne zdjęcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 pierwszy rząd najbardziej wysunięty na prawo, ładnie się garbi i wogóle jakiś ork :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W ogóle fajne miny robią wszyscy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 senom, 5 od lewej w drugim rzędzie buja w obłokach, albo zabłądził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak dla mnie dziewczyny 16letnie to straszna dzieciarnia. Nie mógłbym się z taką związać. To raczej dobrze, bo jeszcze byloby ryzyko, żeby cię zamknęli. Tak apropo to ok. 2 lata temu robilem testy IQ, ale nie dostałem wyników do dziś(ale wtedy byłem nieco tegnięty, noi byłem na etapie: "tak, nadaję się na geniusza" xD). Jak chcecie to może zrobię jescze raz(mam znajomych psychologów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 O dobra raz jeszcze, lepsza jakość <zdjęcie> To kolejarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (mam znajomych psychologów) Nie chwal się! Uraziłeś moje uczucia!Może ktoś na tym forum nie ma znajomych, a ten tu się wychwala kogo to nie ma za znajomego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja robiłem testy IQ u psychologa i wyszło, że jestem ponad przeciętność, ale bez przesady. Tylko że te testy były mi robione bite 12 lat temu, a nie wiem czy od tamtego momentu miałem umysłową progresję czy regresję... trudno stwierdzić. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A ja nigdy nie robiłem testu IQ, czas najwyższy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A ja jestem człowiekiem renesansu z nieprzeciętnym IQ. I wygrywam z Tymonem w szachy. Buahah. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi