Flaque Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ewww... Zginał, nie nacisnął R albo Z jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @FlaczeQ, zgadzam się. @Grela - nie zasnę teraz, znów straszysz twarzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Rammus moze zarzuć swoją fotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @up: przepatrz caly temat a ujrzysz Wszechmogacego... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Yoho, lepiej nie, bo nie będziesz mógł spać! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @M@ti002: uff nie dziś bo tam jest więcej fotek Greli... @Rammus: :F No kamon dawać foty bo nudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No kamon dawać foty bo nudno... Nie zachowuj się jak dzieci fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dobrze tatusiu już nie będe, obiecuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Proszę, może być? Specjalnie dla Yoho zrobione przed chwilą zdjęcie w głupiej pozie (z językiem nie wyszło). Siedzę ubrany w jedną z najgorszych domowych szmat, nieogolony i bez żadnych poprawek, nawet nie poszedłem do lustra się sprawdzić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wyglądasz jak ten koleś z avatara :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 : D rox haha zrob sobie taka fotke tylko ze język niech będzie przy moim avku : DDD to moje marzenie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @Kryniak: Dawaj fotę i nie pierdziel, tylko żebym widział gmclan w tle! :P @Yoho: No nie wiem, namyślę się, teraz idę jeść i w ogóle jestem zmęczony, a miałem dzisiaj ostro majstrować przy pracy magisterskiej, a nie się ośmieszać na gmclanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 @Kryniak: Dawaj fotę i nie pierdziel, tylko żebym widział gmclan w tle! :P @Yoho: No nie wiem, namyślę się, teraz idę jeść i w ogóle jestem zmęczony, a miałem dzisiaj ostro majstrować przy pracy magisterskiej, a nie się ośmieszać na gmclanie... 1. Wstydzę się :] 2. Idę do bunkra aby schronić się przed wiatrem :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Kryniak, dlatego dałem w głupiej pozie, bo jestem naprawdę niewyspany i zmęczony, co było widać na innych zdjęciach, bardziej "od frontu". Jeszcze by mnie ktoś za ćpuna wziął... więc wybrałem takie a nie inne. XD ... no chyba że ktoś mi zapłaci. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 1. Wstydzę się emot11.gif No weź... nawet ja dałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 nawet ja dałem ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 i nawet ja ;3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Dałeś takie ciemne zdjęcie, że musiałem gammą rozjaśniać. Nawet nie zauważyłem tej kanapy czy tapczana. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Bo nikas siedzi w bunkrze przeciw wichurowym dlatego tak ciemno a ta firanka zasłania zamurowane okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie dam fotki, bo Grela mi ją przerobi :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 aaa! Koniec Świata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie dam fotki, bo Grela mi ją przerobi biggrin.gif. Mi Yoho wrzuca moje foty na profil na fotce i się nie skarżę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O Ranma, tym razem już nie jesteś taki straszny :P Widocznie na fotce z sylwka z Borkiem miałeś już za duzo %%%% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Huh ^^ Ciekawe macie te zdjecia powiem szczerze :P A grela znowu swiruje <_< Tym razem avatar... btw. co sie stalo z moim avatarkiem? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Kryniak skończmy to bo się warnem skończy, chyba, że dasz mi ten kodzik żebym se na swoją strone dał :) Spać po nocach nie będziecie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Pousuwałem z wątku co gorsze offtopy. Możecie dalej zarzucać zdjęciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pierwszy grill w tym roku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tutaj jeszcze troche za zimno na grilla. A tam w rece o ile sie nie myle Shisha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 :dobra tam: a o to filmik z mojej dzisiejszej solówki!:D uwaga!! sceny brutalne(tak dla formalności bym warna nie dostał) :D ja to ten w zielonym ;3 Trzepnij się młotkiem w łeb i ze szkolnymi bójkami idź na maxiora. Takimi głupotami to się zaniża poziom serwisu właśnie. Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tutaj jeszcze troche za zimno na grilla. Na MS AGH nigdy nie jest za zimno na grilla ;) A tam w rece o ile sie nie myle Shisha? Nie mylisz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi