Nikas Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie no ogoliłbyś tego dziadowskiego wąsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 też kiedyś zapuścisz, żeby być prawidzym indie game developerem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 jak takie są wymagania to chyba też muszę zapuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja mam łoniaki na brodzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 To pewnie innej osoby, przykleiły się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 też kiedyś zapuścisz, żeby być prawidzym indie game developerem ;) No to czas zapuścić wąsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 też kiedyś zapuścisz, żeby być prawidzym indie game developerem ;) ja mam brzydki alkoholiczny zarost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No bo Flaque ze mną tańczy i mnie ucina. Robienie gier męczy człowieka :c Zatańcz caramelldansen plax ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Zatańcz caramelldansen plax ;D too late, ogoliłem się :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 no no, różnica jest prawie taka, jak w Cast Away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 szybka transformacja z bezdomnego do modela wystepujacego w samych majtkach (nie prowokuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jak późno, ale dopiero co wróciłam do domu! Wszystko przez ZTM! Ale piłam jeszcze przed 12, więc się liczy! Psysiu, wszystkiego najlepszego, piłam za Twoje zdrowie!!! Wybaczcie za jakość zdjęcia, nie dało się, no NIE DAŁO SIĘ inaczej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Shil się podchmieliła i pod wpływem impulsu pokazała swoją twarz ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Shil się podchmieliła i pod wpływem impulsu pokazała swoją twarz ;3 No wiesz, zraniłeś moje serduszko. Poszłam do pubu wypić za zdrowie Psysia. Kupiłam zieloną sukienkę, umalowałam się. Nie zapomniałam, że mam zrobić zdjęcie. A tu taki zarzut o jakieś podchmielenie... teraz będę musiała chyba kontynuować ten niecny występek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A więcej zdjęć, będzie po środzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Teraz Shil będzie miała na GMCLANie cichych wielbicieli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Fajna fotka. Japan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dzięki misiaczki ;) Jak się dorobię gabinetu za parę lat wstawię wam wszystkim śliczne złote ząbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dzięki misiaczki ;) Jak się dorobię gabinetu za parę lat wstawię wam wszystkim śliczne złote ząbki. Ojej, ja jestem zupełnie nie w temacie!!! Japan, Ty jesteś po stomatologii? A speckę robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 W trakcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ładnie wyszedłeś Japan XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 dobrze mi w lateksie, widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A jaką, jaką? Mam kumpla, który teraz jest po, w trakcie lekarskiego, celuje na chirurgię szczękową. Ciężko macie. Jeśli chodzi o stomatologię, to jestem cichym fanem Twinky Star odkąd zobaczyłam u pędraczków na pediatrycznym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jak szczęście dopisze to albo ortodoncja albo chirurgia szczękowo-twarzowa. Byłem miesiąc na chirurgii szcz.-tw. w szpitalu wojskowym i - cholera - ciekawe to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 brr, jak tak teraz patrzę na te wszystkie śruby co ta osoba ma w ustach to stwierdzam że miejscowy dentysta nie jest wcale taki straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To sprężyna, pewnie do zamykania manekinowi szczęki tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To bliżej i wystające to formówka chroniąca sąsiednie zęby a ta sprężyna głęboko to rzeczywiście część fantomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie, to śruba wbijana w podniebienie żeby sprawić większy ból. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie, to śruba wbijana w podniebienie żeby sprawić większy ból. oplułem monitor xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Aktualny ja, ostatni raz. Tak, fota robiona w łazience, bo nie mam lustra tam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi