Ignis Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pewnie zauważyliście, tylko sobie jaja robicie ale tak o, jakby ktoś nie wiedział... Nie chodzi mu chyba o 10 x ciężar swojego ciała tylko o dziesięciokrotne podniesienie ciężaru swojego ciała... Choć... Może też nie o to mu chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WYOBRAŻACIE SOBIE MNIE PODNOSZĄCEGO 800kg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WYOBRAŻACIE SOBIE MNIE PODNOSZĄCEGO 800kg??? ja tak!, czemu nie? w koncu masz bark ktory wyskakuje wiec duzo nie mozesz chyba podniesc... ale 800 kg wyglada w sam-raz. Ja na przyklad jak sie zmusze to staje na czworaka na planecie Ziemia, a pozniej ja przyciagam do siebie i odpycham*i tak kilka razy !!! No a taka Ziemia wazy przeciez wiecej niz 800 kg. * niektórzy na to mówią "pompki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wyobraz sobie ze Ziemia ma wieksza mase od ciebie. Ba! Powiem nawet, ze to nie ty ja przyciagasz a ona ciebie. To nie wszystko! Gdy robisz pompki calkiem spory ciezar opiera sie na stopach. SORRY, NIE PODNOSISZ 60 KILO :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a to ze wtedy zmienia trajektorie to na to tez masz jakies wytlumaczenie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Niedobrze mi jak patrzę na wódkę. Czym ona się wizualnie różni od zwykłej wody? Poza etykietkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jest żułta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 żubrówka? owszem, jest, ale nie wszystkie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Druga Marycha jaka Marycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 szyna gipsowa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Od walenia : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Przynajmniej teraz poćwiczy też mięśnie lewej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Morze to nie jest zbyt dobre miejsce na odpoczynek roi się tam od waleni łamiących ręce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Śmiejcie się, śmiejcie, ale myszkę nie łatwo obsługiwać lewą ręką :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czy to jest jaś fasola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Nie to moje zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Tak. Mam kolegów. V Głogowska Żakinada, całe szczęście nam nie kazali się przebrać za hipsterów, jam narrator, Emil tak o przyszedł, jeno mu chustkę dali z bliskiego wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ale który to ty? also, chodzenie w arafatce, jezu jak to wygląda :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ignis to ten z loczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No :). Emil to jeszcze nic. Jak tym co występowali kazali się całemu odtegować... Moja koleżanka takiemu jednemu pożyczyła leginsy żółte że mu genitalia odstawały... Oo Za żadne skarby bym tak się nie ubrał, jeszcze różowa koszula, kamizelka i zielony krawat lol BTW: Kto na zdjęciu widzi Nostradamusa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wlasnie mialem pisac ze rdzawobrody Nostradamus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Hi! I'm Polish, and migrated to Britian, in order to be a tourist in Berlin! Prawie się uśmiechnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Marysia mówi, żeś ładny i fajny :) I śmieszny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 You are starting to freak me out, man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Kocham was wszystkich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 FRODO WRÓCIŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Moja koleżanka takiemu jednemu pożyczyła leginsy żółte że mu genitalia odstawały... O Mój Panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 To ten za mną w niebieskiej koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi