Platyna Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie wystarczy wziąć gitary, ustawić palca na górnym progu, szarpnąć za strunę i ciągnąć palca w dół smile.gif ? Nawet na mojej 28-letniej sowieckiej gitarze brzmi nieźle. Mówisz o zwykłym flażolecie? Bo to co Zakk wyczynia z tym piskiem to nie jest zwykły flażolet. Za wysoki dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 to moje osiedle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 rozpoczęcie roku szkolnego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 I dobrze Wam, do nauki, hiehe! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzie garnitur Ja sobie dzisiaj wstałem o 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 garnitur srarnitur ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Zgadzam się, garnitur jest od tego żeby wisiał w szafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Garnitur kojarzy mi się tylko za ślubem. Nie ważne czy na swój czy na czyjś, ale facet musi mieć garniak na ślub :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 śluby ślubami bez garnitura gdziekolwiek ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Suit up! Ja tam dobrze się czuje w garniturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A ja nie poszedłem ani w garniturze, ani w koszuli :D W lągslliwie Gammareja :x BTW. Gdzie Bedziom? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ma przerwę od gmc, już od sporego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Hum. Chyba miał mieć do końca wakacji. Martwię się bo on jest moim adeptem :( Miałem go mianować kapłanem bojowym Wielkiej Żaby. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A myślałem że tobie tylko cyckoczy w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Cyckoczy to prawe ramię Wielkiej Żaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Borek, Lubuskie, Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W Gdańsku jest Borkowo. Tych jest jeszcze więcej niż Borków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Czekam na użytkownika 'Głog' na naszym zacnym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W mojej okolicy jest też "Murzynowo" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ach? My mamy Rudną i Orsk. Nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ok 10 km od mojej miejscowości jest wioska Stolec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Czytałem gdzieś o niej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 W muzeum porcelany rzeźbiąc w brązie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Małachowo-Złych Miejsc - W sumie całkiem niedaleko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Suchowola, woj. Świętokrzyskie, Suków, też Świętokrzyskie, oraz Pacanów (tak, ten z koziołka matołka), również Świętokrzyskie. Wszystko w promieniu ok 30km najdalej ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 to ja mam tylko koło Warszawy miejscowość Ząbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 To wszystko ciekawe co mówicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A my mamy niedaleko wieś jak ze średniowiecza gdzie dzieci nie wiedzą co to komputer. Lol Rudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 a ja mam obok wieś, w której są 3 domy, dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi