Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tu powinienem dać obrazek z facepalmem, ale nie chce mi się nawet szukać. Uderz się z płaskiej w czoło sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Miło mi, Bedziom, że myślisz, że jestem starszy, ale ktoś tu chyba spał, jak latały zdjęcia mojej klaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 @chell - a gdzie są? :D Tak wgl. to ile Ty masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 14 chyba Robili mu zdjęcia jak pokazywał na video-czacie, sam nawet na żywo to widziałem. Poszukaj sobie tematu w otchłaniach valhalli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 jak na 14? on jest nowy! Chyba, że jakieś poprzednie konto. Jeśli tak, to który to user? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 4tk...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ale 4tk chyba nie ma bana ani nic w tym stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 To czemu ci odpisał kiedy pisałeś o 4tk i Cracku, a do tego jego klaty zdjęcia fruwały po gmclanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie wiem, ale o zdjęciach jego klaty nie wiedziałem :o Tylko na czyimś upie jest obrazek "4tk_dlubie_w_nosie" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie mam bana, ale zawsze robie 12-znakowe hasla z losowych liter i cyfr. Pech chcial, ze akurat tego do gmc zapomnialem. A lat mam 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Czyli jednak jesteś multi kontem :P :P :P :P :P :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 W takim przypadku może, ale chyba lepiej dać znak administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Bedziom bedzie teraz niczym obronca wolnosci raportowal kazde multikonto, coby na gmclanie juz zawsze panowal lad i porzadek. Niczym w reklamie CIF-a. A tobie, Dawka, niech bedzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie nie nie! Mi chodziło o to, że lepiej żebyś TY dał znak administracji, dlaczego założyłeś 2gie konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Aaa! Pisałem do jakiegoś admina, tylko ze nie odpisal. Szczerze mowiac wisi mi to, z jakiego konta pisze, skoro nie ma juz za multi banow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie mam bana, ale zawsze robie 12-znakowe hasla z losowych liter i cyfr. Pech chcial, ze akurat tego do gmc zapomnialem. A lat mam 12. Czlowieku, jest coś takiego jak "Przypomnij hasło". -_- Wypierniczaj mi stąd na swoje stare konto, bo mnie to wnerwia jak nie wiem kto jest kto. Bedziom bedzie teraz niczym obronca wolnosci raportowal kazde multikonto, coby na gmclanie juz zawsze panowal lad i porzadek. Niczym w reklamie CIF-a. A tobie, Dawka, niech bedzie ;p Bedziom jest tutaj największym specjalistą od multikont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 @Platyna +1, mnie też to denerwuje. :) (koza, pewnie to czytasz ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Up i upup: Macie. Tu by była jeszcze jakaś docinka, ale mi się nie chce nic wymyślać :| To się pojawia po wpisaniu i 4tk i mojego maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Masz tam wpisać login LUB mail. http://imageshack.us/photo/my-images/541/przypomnienie.png/ Wysłałem Ci przypomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wiem, i miałem na myśli to, że jest zue i wtedy, gdy wpisuje mail, i wtedy, gdy wpisuje login. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dziwne, mi zadziałało od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 I dupa. Niby ma dojść w ciągu 10 minut, a nie dochodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Daj mu chwile na dojście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Fryzura :D Zdjęcie z osiemnastki w plenerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Karmisz gitare whiskasem, że ma takie wąsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 O, heineken :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Le fu. Trochę ci się zbytnio rozciągnęło. A te "wąsy" przy gitarze to dlatego, że ma inne stroiki. Klasyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To jest akustyk A te struny są takie długie (ponoć wąsy LOL :P), to dlatego, że nie uciął i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Flaku, aleś przystojny :> Fajna gitarka. Ja mam... klasyczną. I dopiero uczę się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi