Platyna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to rzeczywiście. Różnica wieku między wami niemała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 SGS 2011. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Jeszcze .org ci zabrakło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Nie chciało mi się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 lego jest spoko,ty leniu ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 No to może ja coś dodam. LOLOLLLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nie powiem, dziewczyna ma dużą głowę lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No to może ja coś dodam. LOLOLLLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dziewczyna ma bica większego od chłopca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Girl version of hoverhand? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie pyskuj. To nie bajceps. A mój jest skrzętnie ukryty pod koszulką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ciągle widzicie wady zamiast zalet... Przynajmniej jest za co złapać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ciągle widzicie wady zamiast zalet... Przynajmniej jest za co złapać! za bica ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ładna mama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Co to za pedał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie podoba mi się Twoje homofobiczne podejście, skarbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 pedał? - to słowo użyte przez typowego Polaka, pokazuje jednak jego poziom, a nie cechy osoby, do której słowo jest adresowane. czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 za bica ;p Myślałem bardziej o udzie, ale czytając ten sam post teraz doszedłem do wniosku, że jeszcze co innego mógłby sugerować <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Mój łysy łeb na tle fantastycznych magnesów lodówkowych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 jak dziecko Twe- głowę na łyso obcina- to wiedz że cos się dzieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Widzę, że w końcu z domu wyszedłeś i się opaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 pedał? - to słowo użyte przez typowego Polaka, pokazuje jednak jego poziom, a nie cechy osoby, do której słowo jest adresowane. czyż nie? Oh - Oh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie podoba mi się Twoje homofobiczne podejście, skarbie. Okej, więc zapytam inaczej. Co to za przychlast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 pedał? - to słowo użyte przez typowego Polaka, pokazuje jednak jego poziom, a nie cechy osoby, do której słowo jest adresowane. czyż nie? Z wikisłownika: określenie mężczyzny homoseksualnego (niekiedy rozszerzane na osoby, które nie są gejami ale są stereotypowo postrzegane jak homoseksualiści) Zatem w tym wypadku to bez wątpienia pedał. Bo nie homoseksualista czy gej, w końcu ma dziewczynę, ale na stereotypowego geja wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No właśnie. On ma dziewczynę ?! Chyba patrzy w lustro i odbicie nazywa "swoją dziewczyną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Też miałem młodzieńczy sopran, a gwiazdą nie zostałem <_< A dziś raptem jedna oktawa barytonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 No właśnie. On ma dziewczynę ?! Chyba patrzy w lustro i odbicie nazywa "swoją dziewczyną" Selena Gomez :# Swoją drogą - taka słodka się wydaje ;P Też miałem młodzieńczy sopran, a gwiazdą nie zostałem <_< A dziś raptem jedna oktawa barytonu... Szkoda, że nie dawałeś video na youtube :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Drżyjcie. Album na imageshack.us 2 pierwsze są nowe, 3cie jest sprzed pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Sążna japa, nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi