t-1000 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 tymuś, loooove yooou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ale słitaśnie, jak w amerykańskich filmach, gdzie zakochana para w takiej super budzie robi sobie słitaśne foteczki. Eeeej, no właśnie, powinny być jeszcze minimum ze dwa czy trzy (a ostatnia zakończona wybitnie głupawymi minami z nogami wywiniętymi w górę, przecząc prawom fizyki :<) ! To nie ma ciągłości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 tymuś, loooove yooou. Dokładnie o tym pomyślałem, widząc zdjęcia. Znaczy się mam już uraz na całe życie przez tego sylwestra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Średnio sobie wyobrażam gnyska mówiącego tymonowi, że go kocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 A ja bez problemu. Nigdy sobie z kumplami po pijaku miłości nie wyznawaliście? Chociaż miłość miłością. Nic nie przebije tego jakie sobie z kumplami komplementy prawiliśmy: "Konradzie, jesteś najlepszym byłym chłopakiem mojej przyszłej dziewczyny!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Nie, to Ruda tak całą noc powtarzała. Ciężki przypadek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A co mi tam też pokaże są paskudną gębę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A co mi tam też pokaże są paskudną gębę :3 Ile Ty masz lat, wyglądasz jakbyś był po 30-stce ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Stary może i jestem ale bez przesady O: !!! aż tak źle ze mną O.o ? :P odpowiem tak rocznikowo o rok starszy od tymona :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 eee jesteś w wieku mojej siostry :P Więc nie jest źle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A ładna ta twoja sistra ? („czysta ciekawość bez podtekstów „) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie wiem czy ładna, bo to moja siostra, na rodzeństwo patrzy się inaczej niż na laske w centrum miasta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chodziło mi byś się po chwalił jakąś fotka czy kątem na NK/facebook nią a nie :P no nic tak sobie tylko żartuje :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Lolik, twoja siostra ma niezłe branie, nawet jak ktoś jej nie zna :P Daj jej numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Daj numer jej karty kredytowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 a znasz bajke o chacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 za cicho tu, a tak lubicie zbiorowe fociunie:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 krytykowanie dziewczyn uważam za rozpoczęte!! nie oszczędzajcie sobie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Alwin, to ty jesteś ten zielony? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Mi się nawet podoba ta w środku,złapał bym za cycka na ulicy :) chociaż ubiera się jak wsiun . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ta na bank byś złapał. Liśćshot murowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 No dobra, crackkk, wiemy, ze jestes taki boski i lapiesz kazda przechodzaca dziewczyne za piersi, ale oszczedz nam zachwycania sie toba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mi się nawet podoba ta w środku,złapał bym za cycka na ulicy Kiedy kończysz gimnazjum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Chyba nauczanie poczatkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 On właśnie idzie do szkoły według nowej ustawy. :P EDIT: Post bez sensu, tak mnie się dziwnie skojarzyło. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Teraz tylko czekać, aż ktoś się spyta "kiedy się urodzisz?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mi się nawet podoba ta w środku,złapał bym za cycka na ulicy :) chociaż ubiera się jak wsiun . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Mi się nawet podoba ta w środku,złapał bym za cycka na ulicy :) chociaż ubiera się jak wsiun . A były tam smoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 alwin pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie moja wina że z Was takie wymoczki są ; ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi