Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Fajny tsurupettan jest fajny :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Marek ić stąd! Przecież ty tu przylazłeś tylko dlatego, że ci powiedziałem, o nagim torsie Nikasa :P Dusia, my chcieć więcej fotek! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak przyszedłem to już nie było Nikasa ;P Pięknie wyszłaś Dusiu :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ogólnie Dusia widzę, że do starej grzywki wróciłaś. No, ale te falowane włosy świetne! Przy nich ta grzywka się o wiele lepiej prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Że nikt jeszcze nie zobaczył plakatu US5 z tyłu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Chyba rzeczywiście masz podstawy by nie być pewnym swej orientacji skoro dostrzegasz plakat z 3 facetami na trzecim planie, mając fajną dziewczyną na pierwszym :D PS. Ja zobaczyłem. Ale nie byłem pewny czy to na pewno US5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Otóż za pierwszymi dwoma razami też ich nie zobaczyłem Platysiu. A US5 znam dobrze, bo siostra ich słuchała z 2 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 OMG, najlepsza reakcja GMclanowiczow evear. xD Ladne zdjecie. I zostan przy tej grzywce : ( E- Imma sorry. E2- No wait... Is that a tit? E3- No it isnt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Internet jednak powinien pozostać zabawką dla ludzi pełnoletnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Trafny komentarz. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Poxipol tak się wpatrywał na piersi Dusi na tej fotce, że aż wypatrzył bluzkę. Wygrałeś internet :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie lol, po prostu wiedzialem ze normalna dziewczyna w zyciu by topless fotki na takie forum nie wrzucila. + chcialem uspokoic Nikasa. I tak, ja sie na piersi az tak nie patrze : ) Tymon na imie nie mam. Ma milosc to decha i gdzies to mam : ) (Wiem ze to miloscia nie mozna nazwac, polskiego slowa szukalem do "Fancy", lubiec niestety nie pasuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Mimo, że wiem, że na pewno topless nie jest to ja tam nadal tej bluzki nie widzę :P No ale jak to mówią: Głodnemu chleb na myśli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zchodzac z tematu niewyrzytych nastolatkow... Nie wiem czemu, ale nigdy nie lubialem prostych wlosow u dziewczyn, i sie kolezanka zdziwila dlaczego mowie ze ladne wyglada jak dzisiaj wlosow nie wyprostowala ! W skrocie, ładny fryz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Kleju dobrze gada. Proste włosy są nudne jak drzewa sufixowe. I jak do tego dochodzi jaka poprawna równiusieńka grzywka to już w ogóle koszmar. Kręcone są fajne, ale najlepsze są właśnie takie falowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 I tak, ja sie na piersi az tak nie patrze : ) Albo jesteś porąbany albo gej :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ktoś kto nie ogląda fotki 30 minut patrząc na cycki żeby zobaczyć bluzkę jest gejem albo porąbańcem? Enjoy your nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie mówię o patrzeniu się na fotkę przez pół godziny, tylko o tym że facet nie zwraca uwagi na cycki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 On nie napisał, że nie zwraca uwagi, tylko że się nie wpatruje lasce w dekolt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 I tak, ja sie na piersi az tak nie patrze : ) aż tak się nie patrzy, czyli nie zwraca na to za bardzo uwagi btw. jak coś to zapraszam na gg bo nam łorna wlepią za "czatowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 "Az tak", Nikas, wiadomo naturalne jest popatrzenie na piersi, a zwlaszcza gdy kolezanki rozmawiaja o rozmiarach biustonoszy, ale jak Flaque powiedzial, nie wlepie nosa lasce w dekolt (a moze i bym wlepil... zalezy). Wielkosc nie jest najwazniejsza, ale sprawia przyjemnosc ze tak powiem. (Kurde to zdanie brzmi jakbym mial kompleksy : /) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Proponowałbym skończyć ten niewątpliwie żenujący offtop. Każdy ma swoje zdanie, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A ja pierwszy raz dam fote xD Ja to ten w czarnej koszulce lol :) wiem mina,all ogólnie do dupy ale niemam lepszego :C zdjęcie gdy było robione miało mieć podtytuł "It's ok to be gay" xD tak dla jajec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 eee, tak sie już dłuższy czas przyglądam zdjęciu Duśki i tam serio nie ma bluzki :0 nude dude! :D Swoją drogą, fajny fryz, falowane włosy mnie kręcą ;D 15-stki niestety już mniej :P Odnośnie fotki wyżej, bez urazy, ale wyglądasz jak (przeciętnej urody) dziewczyna :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 śliczny chłopak zazwyczaj wygląda jak brzydka dziewczyna lolo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Psychix, tam jest kurde koszulka albo bardzo skapa bielizna. Widac, popatrz na zdjecie jeszcze wyzej. E - znalazlem 1 ramiaczko ; ) E2 - anyway, trza poczekac na duske : _ Ona wie najlepiej. Bo teraz bo glebszym namysle to wyglada jak perfekcyjnie ulozone wlosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Psychix, tam jest kurde koszulka albo bardzo skapa bielizna. Widac, popatrz na zdjecie jeszcze wyzej. Stary, ale patrze i nima ! :0 give me a proof, że coś tam poza <antydemoralizator> jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Prosimy o kolorową wersję zdjęcia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kuz jestem 80% pewny ze ona cos nosi. JEdnak dalej to wyglada jak na smiesznie poukladane wlosy. PsichiX, sory ze to tak nazwe, ale brzmisz jakbys sie podniecal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 tak, podniecam sie tym zdjęciem, bo nie mam czym innym. Wróci duśka i wyjaśni to powiem Ci czemu akurat tak dociekam tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi