Pablo-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 "Inteligentny Ekspert W Kazdej Sprawie" Platyś jesteś z góry przegrany , taka wola z nieba : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 I łapie przypadkowo spotkane na ulicy laski za cycki, a one nie tylko nie dają mu z liścia, ale pewnie od razu idą z nim do wyrka. Rany, Crackk, zazdroszczę Ci. Tak bardzo chciałbym być tobą. A jestem tylko biednym, zarośniętym noliferem bez znajomych poza internetem. :( Na razie łapiesz za cycka tylko facetów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dokonując analizy i interpretacji obu wypowiedzi wykaż różnice w ich przekazie. Odwołaj się do całości sytuacji w jakich padły. Spostrzeżenie pierwsze: druga wypowiedź jest tylko odrobinę mniej prymitywna od pierwszej. Z całą pewnością autor nie jest twórcą doby romantyzmu. Obstawiałbym epokę kamienia łupanego. Piękna sprawa :lubieto: Hmm.. w sumie tak po przemyśleniach to nie ma co się dziwić. Przypomniało mi się jak w wieku 14-16 lat człowiek zaczynał dojrzewać i myślał tylko o tym 'żeby coś za cyca chwycić'. Hormony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Na razie łapiesz za cycka tylko facetów? Mnie się zdaje, że do tej pory tylko mamę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mama się nie zalicza do do zbioru przypadkowo spotkanych na ulicy nieznajomych. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czasami się zalicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Przypomniało mi się jak w wieku 14-16 lat człowiek zaczynał dojrzewać i myślał tylko o tym 'żeby coś za cyca chwycić'. Nie martw się ;) Ja akceptuje ludzi o innych orientacjach seksualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jak zaczynałeś dojrzewać w wieku 16 lat to jesteś nieźle opóźniony - i dodatkowo spaczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jak zaczynałeś dojrzewać w wieku 16 lat to jesteś nieźle opóźniony - i dodatkowo spaczony. Wal się o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wal się o.o :lubieto: Kofel :lubieto: :lubieto: :lubieto: :lubieto: :lubieto: :lubieto: :lubieto: :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jak zaczynałeś dojrzewać w wieku 16 lat to jesteś nieźle opóźniony - i dodatkowo spaczony. http://pl.wikipedia.org/wiki/Pokwitanie#U_ch.C5.82opc.C3.B3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Widzę, że niezły offtop się zrobił, żuczki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Teraz ja was postraszę :D Tylko nie miejcie jutro koszmarów. Żeby nie rozjeżdżać całej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie masz wąsów, to stawia Cię w dobrej pozycji początkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie mam wąsów, ale każdy mówi, że jak Beatles wyglądam, ale mam monobrew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Flaque spotkanie oazowe : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Pokwitanie#U_ch.C5.82opc.C3.B3w No właśnie, nawet jajka rosną przed 16 rokiem zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Prawie jak sweet focia od lustra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Telewizor podłączony do Commodore mozna porownac do lustra tylko wtedy, gdy odbija się w nim psik, platuś, tymek, ja albo inny mega######sty ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja tam widzę dwie osoby w odbiciu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Goła klata Tymona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jedna osoba to ja, druga ( ta jaśniejsza ) to mój najmłodszy brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja pierdziele, nie mów że tak wyrósł przez te 2,5 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Goni mnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ciekawe czy mnie by skojarzył jak bym do Was wpadł w odwiedziny. Pamiętam go jako szkraba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No bez jaj. To ile on ma lat? Przecież wy się możecie znać z 6 lat, nie więcej. A może się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Szkraba w sensie wzrostu, ponieważ u nich to normalka, że jest się niskim, a potem nagle wysokim. Strasznie szybko rosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No bez jaj. To ile on ma lat?15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi