Nickolas Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 To fake, czy go zabił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Przecież przejechał tylko po nogach. Poza tym 1cm3 kości wytrzymuje 2 tony, więc w sprzyjających warunkach będą tylko siniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 poza tym widać że się ruszył po przejechaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 wytrzymuje 2 tony Chcialbym zaznaczyc że nacisk z pewnością był dużo większy przez ruch samochodu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gdyby samochód w niego uderzył, to z pewnością by zginął. Jednak w chwili przejechania miał prędkość dosyć podobną do prędkości samochodu. Nacisk na ciało trwał bardzo krótko i sądzę, że wyszedł z tego prawie bez szwanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jedna czwartą samochodu ważącego 850kg ;) Do tego przy wybiciu ciężar przeniósł się raczej na tylne prawe koło, a zazwyczaj samochód jadący na trzech kołach (gdy czwarte odpadnie) jakoś się nie przewraca, wiec chyba ten nacisk aż taki duży nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ale nie przejechał po nogach. Po plecach z tego co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jedna czwartą samochodu ważącego 850kg Do tego przy wybiciu ciężar przeniósł się raczej na tylne prawe koło, a zazwyczaj samochód jadący na trzech kołach (gdy czwarte odpadnie) jakoś się nie przewraca, wiec chyba ten nacisk aż taki duży nie jest. Ale za kierwnicą mógł siedzieć amerykanin ;). Btw. Piotrze ,dzisiaj jest koncert w klubie Papryka w sopocie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie zrozumiałem o co chodzi z tym koncertem... wiesz, w trójmieście w którym jest prawie milion mieszkańców to raczej nic niezwykłego, że codziennie jest kilka- kilkanaście koncertów, filmy w kinach, sztuki w operze czy muzyka symfoniczna w filharmonii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ale mogłeś wpaść ;) Odpaliłbym Ci którąś z koleżanek bo były dwie a ja biedny sam.. Koncert , wczoraj w Sopocie w Papryce był :P przyjemny klubik ,podobno raz na jakis czas maja tam koncerciki male.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 W tym samym czasie koncert był w co najmniej kilku innych miejscach... słaby powód. Poza tym nie umawiam się z GMCLANowiczami na randki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 :c Łamiesz mi serce Piotrze, łamiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ale mogłeś wpaść ;) Odpaliłbym Ci którąś z koleżanek bo były dwie a ja biedny sam.. Koncert , wczoraj w Sopocie w Papryce był :P przyjemny klubik ,podobno raz na jakis czas maja tam koncerciki male.. gnysek boi się , że oskarżą go o pedofilie ... Mój Boże crack nie zgrywaj dorosłego , bo jesteś tylko i wyłącznie gnojkiem śmigającym do gimnazjum : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Niektórych by rozśmieszyła Twoja historia :) ja na szczęścię pozwolę Ci się topić w Twojej słodkiej niewiedzy i przekonaniu że wiesz cokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Crackkk rzeczywiście brzmi jak poniżany w szkole nastolatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @Crack: Niestety ale ja też pamiętam Cię jako gimnazjalistę, więc coś w tym musi być. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A ja go ciagle mam za gimnazjaliste... Nie moja wina że z Was takie wymoczki są ; ) . ...ktory bierze 666 ton na klate i kazda dziewczyna z brzegu jest jego, a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ...ktory bierze 666 ton na klate i kazda dziewczyna z brzegu jest jego, a co! No nie przesadzajmy , nie 666 ton .. ale pretty much , yeah :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ...ktory bierze 666 ton na klate i kazda dziewczyna z brzegu jest jego, a co! I łapie przypadkowo spotkane na ulicy laski za cycki, a one nie tylko nie dają mu z liścia, ale pewnie od razu idą z nim do wyrka. Rany, Crackk, zazdroszczę Ci. Tak bardzo chciałbym być tobą. A jestem tylko biednym, zarośniętym noliferem bez znajomych poza internetem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 I łapie przypadkowo spotkane na ulicy laski za cycki, a one nie tylko nie dają mu z liścia, ale pewnie od razu idą z nim do wyrka. Rany, Crackk, zazdroszczę Ci. Tak bardzo chciałbym być tobą. A jestem tylko biednym, zarośniętym noliferem bez znajomych poza internetem. Najśmieszniejsze jest to że (chyba) jeszcze sobie sprawy nie zdajesz jak prawdziwa jest twa wypowiedź, a mówiąc dokładniej jej druga część ;) . Cool trolling, Bro! Pt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Najsmieszniejsze jest to ze (chyba) mowi to gosc, ktory nigdy go nie widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Bo zapomniałeś dodać w swoich wypowiedziach że czytam w myślach i widzę wszystko ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Gdyby tak bylo to bys sie dawno powiesil. Nikt nie ma tak mocnej psychiki, zeby zniesc te wszystkie negatywne mysli gmclanowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Crack teraz stań przed lustrem i wyląduj na ziemi . Zobaczcie ile szczęścia takiemu człowiekowi może dać internet ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Well I dont care ;) żyj sobie swoim nudnym życiem i wierz w co chcesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Więcej luzu ziomki.. Crackkk załóż dres, białą czapeczkę z daszkiem wsiądź do swojego golfa3 i odjedź.. Za te cycki jestes dla mnie prymitywem :paperbag3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie jestem dresem ;) i z tego co widziałem ubieram się znacznie lepiej od Ciebie więc zamilcz. // Myślisz że kobieta by się obraziła gdybym jej powiedział że złapałbym ją całkiem chętnie za pierś na ulicy ;) ? Jeżeli tak to jesteś w błędzie..chyba że dla Ciebie jest to obrazą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 "Żyj sobie nudnym życiem" - w przeciwieństwie do Ciebie synku nie spędzam tu połowy swojego dnia ^^ Przypadkiem siostra Ci z tym angielskim nie pomaga ? pozdrów dddduuuusie , nioch . alwin uważam , że jeszcze bardziej byś zmienił zdanie na temat tego typa gdybyś ujrzał jego zdjęcie ... przecież to ma teraz z 14 lat.... UP gdyby powiedział mi tak taki gnojek jak ty " chce cie zlapac za cycka " uznalbym to za totalny brak szacunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie mam siostry ;) uh wytłumaczyłbym ale jeszcze trochę sobie chętnie popatrzę jak z siebie robisz że tak powiem idiotę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Złapał bym za cycka na ulicy smile.gif Powiedziałbym jej, że złapałbym ją całkiem chętnie (?) za pierś na ulicy. Dokonując analizy i interpretacji obu wypowiedzi wykaż różnice w ich przekazie. Odwołaj się do całości sytuacji w jakich padły. Spostrzeżenie pierwsze: druga wypowiedź jest tylko odrobinę mniej prymitywna od pierwszej. Z całą pewnością autor nie jest twórcą doby romantyzmu. Obstawiałbym epokę kamienia łupanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi