Flaque Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ano, ale chyba wiadomo, że Grela jedzie TuxManem ppp= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ano, ale chyba wiadomo, że Grela jedzie TuxManem ppp= E tam. Grela nie jest ani trochę do mnie podobny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 haha,jaki smutas ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zombie! Na każdym zdjęciu taki sam, jak Giertych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ohh, nie chcę wyjść jak pajac, gdy uśmiecham sie mam chomiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 haha,jaki smutas ;p Popieram cię, Nikas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 nie podlizuj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 nie podlizuj się ;) Ja się nie podlizuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Nikas, w tej sytuacji nie miał się do kogo podlizywać. ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Fajna ściana Bagno :P Ale stoisz jakoś tako dziwnie o.O Wypiłeś coś? :P Taki przechylony w lewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Fajna ściana Bagno :P Ale stoisz jakoś tako dziwnie o.O Wypiłeś coś? :P Taki przechylony w lewo... Że tak powiem nie wyspany byłem :] Oczywiście jedyną rzecz jaką robię w nocy, a właściwie rzeczy to: - Koszenie forum - Naciąganie boo.pl do zmiany mi serwera na wydajniejszy - Dokupywanie transferu i powierzchni - Reklamowanie forum - Dawanie banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 morgo ile czasu zajmuje Ci zalozenie tych butów? :DWbrew pozorom zakłada się je bardzo szybko :] jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz zamek błyskawiczny po wewnętrznej stronie buta :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ogólnie znam osoby co wyżej kostki nie zaciskają sznurówkami i tylko wsuwają. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Znudziły mi się zdjęcia facetów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Znudziły mi się zdjęcia facetów :P Że co? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Znudziły mi się zdjęcia facetów :P Popieram gnyska. 99% wsystkich fotek jest z facetami. Niech kobiety coś dadzą od siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 TuxMan: redtube zaspokoi twe pragnienia o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 TuxMan: redtube zaspokoi twe pragnienia o.O Popieram :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 O właśnie, macie racje... trzeba skończyć ze zdjęciami od facetów.. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusia115 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a to moje fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Niesamowite. Mówisz, masz. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 WTF ? A Ty tu skąd xD Znudziły mi się zdjęcia facetów :P A, rozumiem. Przyszła zaspokoić gnyska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusia115 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ja przyszłam tu od g-Enjoya ;P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Eeee... to się nie liczy. Cwaniak, chce się wkupić w łaski. :] A to czy nie przypadkiem twoje zdjęcie on chciał przerobić w photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusia115 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 nieee .... : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a to moje fotki :) Moje słoneczko :* @Ranma: 1. Nie jej 2. Photoshop śmierdzi, wolę gimpa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Moje Bagno :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Moje Bagno :* Bardzo śmieszne <_< Nie mam humoru, nie mogłem ukończyć Le Mans ;/ A propos, chcecie zobaczyć twarz tej co chciałem przerobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Bagno, a czym ci Photoshop śmierdzi? To ze jest drogi to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi