Albusik Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jeżeli tak, to na przyszłość sprawdzaj, czy dana funkcja działa na niezarejestrowanym GM :P . W pliku pomocy pisze, które funkcje są tylko dla zarejestrowanej wersji i przy klockach też jest to napisane. chyba sie zarejestruje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A po co wogóle cokolwiek w tej grze naprawiać skoro i tak jest do bani. Lepiej zrezygnować od razu bo po co masz być jechany przez takie cuś jak ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A po co wogóle cokolwiek w tej grze naprawiać skoro i tak jest do bani. Lepiej zrezygnować od razu bo po co masz być jechany przez takie cuś jak ta gra. Po pierwsze sam jesteś jechany! Ta gra może i jest głupia, niemądra i wogóle ale napewno nie jest jechana! Więc mnie nie obrażajm ty HuderLordzie! Po drugie to była moja druga gra a przecież do trzech razy sztuka! Po trzecie jak komuś się ta gra niepodoba to po co wogóle tracić czas na komentowanie, tej "głupiej" gry? Po czwarte, i to ostatnie do HuderLorda: ciekawe jakie ty gry robisz, co??? Jechany, człowieku... P.s. Starczy na dziś! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mimo iż ta gra ma dużo błędów itp. to przeszedłem ją całą i mam z tego satysfakcje, choć trochę monotonna pod koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To powiec co jest super w tej grze? Po zatym zrobię jakąś gre i zobaczymy. To będzie moja pierwsza gra opublikowana ba jak robię gry to nie wysyłam ich w neta jeśli widzę że to kaszana. :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albusik Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To powiec co jest super w tej grze? Po zatym zrobię jakąś gre i zobaczymy. To będzie moja pierwsza gra opublikowana ba jak robię gry to nie wysyłam ich w neta jeśli widzę że to kaszana. :tv_horror: S*********! F**k I*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Guxio, my nie robimy (przynajmniej w większości) oceny chamskiej, czyli, że raz ci nie wyszło to reszta produkcji też musi być do dupy. My oceniamy gry obiektywnie, na podstawie tego, czy nam się podobała, czy nie. Widzę, że jednak ty tego nie rozumiesz, bo po twoim poście rozumiem, że się mścisz na niczym winnym Albusiku za to, że my nienajlepiej oceniliśmy twoje gry, ponieważ były kiepskie... Gra Albusika, gdyby nie parę bugów, mogłaby być nawet dosyć przyjemną grą na krótki odpoczynek, gdy się nie chce włączać jakiejś większej produkcji. ki(ł)lka uwag: 1) Ktoś tam napisał "gucio" a że nie chce się brzydko wyrażać powiem: "Przepraszam bardzo, widzisz tu jakiegoś GUCIA? Tak? Bo ja nie! JESTEM GUXIO DO CHOLERY NIE GUCIO 2)jak stawiam ;p to znaczy że to jest żart a w tej mojej "chamskiej wypowiedzi jest napewno jakis. A że akurat na grze Albusika sie wyzynam to akurat mi sie tak treafilo. Przecie wiem ze robie zalosne gierki! .Przynajmniej do teraz - biorę się za poważniejsze przedsiębięcie czy jakoś tak się pisze - Bohter 3) A tak naprawdę to jest dobra gra ( oczywiście kiedy się weźmie szlifierkę i podszlifuje ;p ) 4) A i tak warna dostalem ;p 5)hmm ;p 6)... to już będzie koniec postu bo serwery wam siądą ( niektóre ze śmiechu chociaż nie wiem czy to śmieszne ;p ) Pozdro ziomy/all/spoko goście/ludzie/jacys tam userzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Załatwiajcie swoje sprawy na PW, chłopaki. :] Ogłaszam koniec offtopu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To powiec co jest super w tej grze? Poprostu muzyczka jest całkiem przyjemna i byłem ciekawy jak to się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Musze przyznac ze w troche dalej ta gra robi sie nawet ciekawa. Wtedy tak nie myslalem bo poczatek bardzo nudny. Albusik sory za to jechanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Stawiam Boventowi 6/10. Grywalność: 5/10 Grafika: 5/10 Audio: 5/10 + da się grać - ruch emotki - nuda - dotyk broni oznacza śmierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No, a ja sądze, że to jest raczej gierka dla dzieci :) Mojej 4 letniej siostrze bardzo się podobało, ale teraz moja opinia: muzyka- dobrze dopasowana, tylko się kończy kiedy nie powinna grafika- bardzo fajny pomysł (wyciąć buźki z gg) grywalność- jest wiele plansz, nawet dobrze ułożyłeś fabułę(wiadomo o co chodzi w grze), trochę nudne jest zbieranie tych kwiatków, wyskakuje błąd(ale to nie twoja wina). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (ale to nie twoja wina). ...A niby kogo :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Bo nie ma zarejstrowanej wersji GM, tego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 jak sie nie ma zarejestrowanej wersji to si enie używa funkcji które działają tylko w zarejestrowanej. Wg. mnie to jak najbardziej jego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ganja ma rację -_- Nie masz zarejestrowanego GMa - nie używaj jego funkcji. To chyba logiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Tak to jest jak się kopiuje skrypty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 @Up: Czy takie kopiowanie nosi jakąś nazwę? Nie będę polecał cracka, ale jeśli nie zarejestrujesz GMa to nie zrobisz pożądnych gier, no chyba, że zastąpisz niektóre skrypty własnymi skomplikowanymi obliczeniami... BTW. Marmot, Cool avatar. Lubię wilki i inne groźne zwierzęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Takie kopiowanie skryptów to zwykłe lamerstwo :P . Poza tym, Albusik się chwalił nie dawno, że już ma zarejestrowanego GM :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi